Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@Torkoal93 6. Pokemon olarak gelmesi artık zor gibi ama Team Flare olayına karışmayacaksa gelsin tabi . Ben altıncı pokemon olarak değil de ligde diğer eskilerle birlikte mücadele etmesini tercih ederim. Goodra benim de 6'lıda ilk tercihim olur. Sonuçta Goodra'yı şimdi göremezsek bir daha hiç göremeyeceğiz. 
O değil de Audino'nun kalos lig edition içinde işi ne? Nurse Joy lige katılırsa gülmekten ölürüm :D 
Hic bir seri ve sezonla kıyaslamayı sevmem herhangi bir Pokemonu ama Charizard su an Pikachu disinda Ash'in her Pokemonuna abi dedirtir. Gucuyle, egitimi ile, durusu ve adı ile yeter. Goodra simdi gorunmeyecekse ne zaman gorunececek diyorsun da o zaman bırakmasalardı memleketine. Ya da daha gec verselerdi Ashe. Birkac bolumde evrimlestirip guc gosterisi yaptirmayi onlar secti. Noibat ndden hemen evrimlesmiyor? Ustelik 1 evrimli bir poke, Goodra gibi 2 ust evrimi de yok. Yani ligde gelip gider belki ama o 6.pokemon boslugu dolmadigi surece hep bir ihtimaldir Charizard. Greninja'nın da bu hali ile tamamen kalıcı olacagından suphem var. Dedikleri gibi Protean ve AZ ile ilgili ise Team Flare olaylarinda falan bu sır tamamen çözülür ve sonra da Ash kullanmayı bırakır bu formu. Kimse olamaz diyemez.


Katılsın bence. Tabi videodaki değil. Hem Joylar (It's a joyful world) hemşirelik dışında yeteneklerin sahibi olduğunu kanıtlar. Bence ligi Joy kazanmalı. Hem belki Brock destek amaçlı gelir. Joy için tabi ki -_-
Şu 6.Pokemon olayının altında büyük bişey yatıyor ama hadi hayırlısı bakalım
Evet Goodra'yı şimdi görmezsek ne zaman göreceğiz diyorum ama Goodra yine görünsün diye altıncı pokemon olsun demiyorum altıncı pokemon olarak Goodra'yı istiyorum. Charizard zaten kadroda birinci nesil pokemonlar ne kadar durduysa o kadar durdu. Unova turu da yaptı. Lige altıncı Kalos pokemonu olarak girmesine gerek yok ve bence sebep de yok. Ligde yardımcı olur sonra da biraz dolaşıp mega evrim çalışırlar tamam. Eskiden emindim ama artık Charizard'ın mega olacağından şüphelenmeye de başladım.


Edit : Bir yanlış anlaşılma olmuş ben kimse Alain'in Charizard'ına üzülür demedim. Eğer Greninja Alain'in Charizard'ını yener ama Ash'in Charizard'ı Alain'in Charizard'ı ile berabere kalırsa o zaman belli bir kitlenin Greninja yendi de neden Charizard berabere kaldı diye üzüleceğini söyledim.
Bence Greninja Sceptile'ı yenecek ama Charizard'a yenilecek neden acaba Sceptileı daıtırken gösterdi ama Charizard ile vs'sinde göstermedi en kötü ihtimal Greninja berabere kalır. Bu arada Greninja'nın yıldızı parlıyor olabilir ama Ash'in güçlü pokemonu ünvanını Charizard'ın elinden alacağını hiç zannetmiyorum.
Alain kötü takıma çalıştığı için duyduğu pişmanlık ve öfkeyle MegaStone u Ash'e bırakcak. Ash düşüncek napcam lan ben bunları diye. Sonra "la ben geçen bölgede Charizard'ı çağırdım bu demek oluyor ki benim bir Charizard'ım var. Bunca Alain mücadelesi geçirdim güçte olsa Alain'i bizim tarafa çevirdim ama niye aklıma gelmedi bu mücadelede kendi Charizard'ımı kullanmak? Tüm yükü Greninja'nın omuzlarına bıraktım. Hem o hasar yiyince bende yiyorum. Keşke daha önce aklıma gelseydi Charizard."
TMNK hangi pokemon oluyor?
@creriksen TMNK diye bir şey yok. Greninja için uydurulmuş saçma bir takma ad.