Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bence ash daha önce görülmeyen bir mega pokemona karşı kaybedecek bu 7.nesil pokemonuda olabilir.alainin 2 pokemonu görüldü ama diğer 4ü bilinmiyor.bunlarda Charizard ve Metagrossdan aşağı pokemonlar olmaz
Gelecek nesilden bir Pokémon'a veya yeni bir Mega'ya yenilmesi guzel olabilir ama suan gorunen rakiplerin yenmesini ben de istemiyorum sahsen Ash'i.
Öyle olursa Ash bekleyemez yeni nesile gitmek için. (.D Biliyoruz sonuçta =T Efsanevi kullanan birisine karşı yenilir bence.

Bu arada 3DS'i avrupa veya avustralya kayıtlı olup kodları kullanarak mew almamış olanlar MEW2016 koduyla mew alabiliyorsunuz. Ben alamıyorum ne yazık ki =D Neyseki pokedex için gerekli değil -_-
Alain'ın kalos liginde olacağı son dakikada belli oldu ve lige katılmayacağını da ash ile olan son savaşında söyledi acaba lysandre alain'e 8 rozet verip ligde mega evrimli pokemonları ve eğitmenleri araştır mı dedi
İlginç bir şekilde büyük bir çoğunluk Kalos Ligi'nin yarıda kesileceğini düşünüyor. Team Flare olayları buna neden olacak diyorlar hatta. 
Korrina ile Goodra bir kez daha aynı bölümde gözükecekler ilginç, altında bir şey var mı acaba? Alain'i ise ya bir spor salonunda ya da Team Flare'in yanında görürüz ancak bu bölümde bir şekilde 8 rozet topladığını öğreneceğiz bence :)

Bir saniye... Alain Korrina'ya meydan okumasın sakın rozet için? O.O Charizard VS Lucario, en beklediğim savaşlardan... Lucario kaybedecek de olsa bu savaş benim için beklemeye değer olacak, o kesin :) Korrina'yı megası için ACT'de görürüz diye umuyordum zamanında, kısmet bugüneymiş :) 
@Achilles muhtemelen Alain'ı Korrina'dan rozet alırken göreceğiz.

@Torkoal93 aynen olabilir.Ben bekliyorum şahsen.Blaziken Mask falan da orada bunu en başından beri planlamışlar gibi sanki.
Bir şey soracağım Alain ile Sawyer pokemonlarına doping mi kullanıyor sizce. :D O kadar rozeti ışık hızında topluyorlar.
Alain mega evrim enerjisi toplamak için lige Lysandre tarafından yollaniyo olabilir
Valla benim bir merak ettiğim noktada yarın pikachu reis sahalara dönecek bakalım maçını kazanacak mı :D