Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Greninja'yı bir getirdiler çocuklara çok kötü örnek oluyor. Aileler farkına varsa çocuklarına bir daha izletmeyebilirler.
Pokemonun hedef kitlesi çocuklar ve bunun iki tarafında da tartışırım ama zorlama olur. Ve türkiye gibi ülkeler tamamiyle bu kitlenin dışında. Umursamıyacaklar Türkiye'de yaşayan en son fireredi oynamış insanların Mega Charizard X vs Y izlemek istemesini. Verecekler amerikadaki , Japonyadaki çocukların izlerken zevk alacağı olayları.

Ki bu daha mantıklı onlar için.Çoğu seride animenin oyunu olur ama bizde oyunun animesi var.Pazarlama yöntemleri de buna yardım edecek şekilde düzenlenecektir elbette.

Sawyer'ın ligi kazanması beni hiç şaşırtmaz.olayı hoş geliyor kulağa. Gerçi şaşırma yetimi kaybedeli 47 ay olmuştur. ama ligden önce Ash'i yenmesi de iş görür.
Her şey oyunlar için arkadaşlar.Adamlar ekmek parasını öyle kazanıyor napsınlar.Herkese bunu iyice içselleştirmeyi tavsiye ediyorum.Hem böylece animeden ne bekleyeceğinizi de bilirsiniz.

Misal Serena'nın Sylveon'unun Fairy Wind öğreneceğini sadece ben bildim aranızdan.Nasıl bildim peki? Gittim trettaya baktım Serena'nın Sylveon'da Fairy Wind varmış.Oyuna bakmıyorsunuz ondan sonra yok moon blast yok dazzling gleam XP  
Ya biz görselliğe ve zevklerimize bakarak istediğimiz şeyi söyledik daha çok. Ayrıca doğru düzgün OR/AS tanıtmı göremedik animede Sawyer'i saymazsak. Serena'ya Mudkip vermediklerine, contest tanıtımı için May kullanmadıklarına göre her şey oyun değil.
Ve o Sylveon Moonblast öğrendiğinde bu lafını hatırlatacağım sana XP

Zinnia gelecek tabi ama Hoen Festivali olmaması üzdü beni Cry
[youtube]WPE_X4xiifk[/youtube]

Bu arada cesur kuş ile yer tipine tek atılabildiini bilmiyordum.
Anime sadece Tretta'ya kalacak kadar düşmüş ise vay halimize. Olur mu öyle şey? O kadar alışveriş merkezi, oyuncağı, Pokémon merkezi, yeni ve eski oyunları vb. var iken Pokkén veya Tretta'ya bakmak yanlış olur. Pokémon Merkezindeki omzunda Pikachu olan Charizard Y ne? Neden X'in omzunda değil o Pikachu? Ya da neden spor salonu açılışında Y'nin dev balonu hazırlanıp açılış yapıldı? Bunların bir nedeni var. Eski takipçiler de yeni takipçiler de belli Pokémon ve nesile hayran olabilir. Ancak şu bir gerçek ki kimse Charizard Y ve Charizard X arasındaki mücadeleye sırt çevirmez. Ama Greninja vs Charizard X'i herkes izlemez-hayran kalmaz. Yapımcılar bunun farkında değil midir? Farkındadır elbette. Ki zaten bu seri seyirciye çok oynadılar, Lucario'nun Mega Taş aradığı ve bağ kurduğu bölümler de Ash bile arka planda kalmıştı, sonra Goodra verildi iyice tanıtıldı, derken Clemont'a kimsenin beklemediği bir Luxray verildi, Serena'nın stili değiştirildi, Ash hiç olmadığı kadar ciddi oldu, yenilmez oldu neredeyse, Red'e Charizard X verilmesinin ardından Alain'e de X verildi ki millet Black Charizard hastası ve X' i seven daha çok diye. Beklenmedik ve en beklendik şeyleri garip bir şekilde önümüze sunmaktan vazgeçmezler. Yapımcılar da sadece Japonyadaki hayranlara hizmet verip sunmazlar. Daha geçen bölümde Serena'nın Ash ile yapamadığı dansını twitterdan eleştiren hayranların olduğu söylemişti. O eleştiri mesajına boğanlar sadece Japon muydu? Değildi. Üstelik ilk oyunların 3dsye gelmesi de çok çok önce planlanmış bir şeydi. X ve Y oyunlarında Kanto starterlerinin karakterlere verilme nedeni de buydu sanırım. Animeye de bir şekilde yansıtmak istediler ve bu yakında olacak.
(30-01-2016, 10:52 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ancak şu bir gerçek ki kimse Charizard Y ve Charizard X arasındaki mücadeleye sırt çevirmez.

Ben çeviririm . Gerçi iki Charizard'ın birden acı çekişini izlemek hoş olabilir.
Ama şu Ash'e Mega Charizard Y gelsin. Gerçi Kanto üçlüsüne gidebilir. Belki de Ash'e gelirse Charizarda olan nefretimi katlayacak Z evrimi gelirse onu da verebilirler. Ama mümkünse gelsin mega evrilsin tek bölümde sonra karşı mega kullanmadıkça kalsın kenarda.
@Victini8989 Ben hayranlar açısından demiştim kimse sırt çevirmez diye. Sen sevmiyorsun ki. Sırt çevirmen normal.
Ash-Greninja geldikten sonra X vs Y olayı resmen tarih olmuştur bence.

Bu arada martta gelecek oyuncaklar:


Pocket Monsters Kalos League Edition: Ash-Greninja, Mega Charizard X, Pikachu, Noivern, Goodra, Zygarde, Zygarde%10, Gourgeist, Audino, Sylveon.

https://www.amiami.jp/top/detail/detail?...S-00072092
Martta gelecek oyuncakları bilmem de cadılar bayramı ve sonrasında gelen XY&Z başladığı zamandan sunulan oyuncak setlerinde Mega Blaziken, Noivern, Noibat, Sylveon, Frogadier, Charizard X ve Y vb. vardı. Takara Tommy mi neydi hatta markaları neyse. Animede görülen-görülecek Pokéler vardı o kutuda.

Bu arada XY&Z openingde Ash 5 Pokémonu ile ayakta durup ceketinin zibini çekip gülümsüyor ve son sahnede de gökten Ash'in eline hoooop bir Pokéball düşüyor. Ash de kendinden emin bir şekilde gülümsüyor. Sizce o kimin Pokéball'u? 

Spoiler:
[Resim: 5va9lv.jpg] 

16.sezon 19.bölümde Charizard döndüğünde Ash ve Pikachu'nun Pokéball'a aynı bakışını görüyoruz. Yapımcıların Greninja ve Braixen ile arasındaki yakınlığı en baştan düşündüğünü düşünenler vardı. Veya Miette ve Sanpei gibi karakterlerin ileride büyük rol oynayacağını düşündüklerini söyleyenler vardı. Onları düşünen yapımcılar bunu mu düşünemeyecek?

Spoiler:
[Resim: t70ldl.jpg]