Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
19. sezon liginde eskisi gibi savaşların tadı yok yani nasıl deseme savaşta pokemon son anında bir saldırı öğrenirdi evrim geçirirdi gibisinden. BirdeLig çok kısa sürdü anlamadım gitti.
@ZoNaL Dediklerimin kırıcı olacağını düşünmedim. Orada demek istediğim Ash fantezi aradığı için kaybetti. En güçlü pokelerden kurulu bir kadro yapsa Greninja'nın işi daha kolay olacaktı. Bisharp Goodra maçında neler hissettiğimi tahmin bile edemezsiniz. Ash kazanmasını çok istediğim ve beklediğim karakterdi olmadı. Fakat bunun için o kadar üzülüp sırf Ash'i yendi diye gerçekleri görmezden gelemem. Erdi bir yerde yazmış Greninja da savaştı diye Greninja savaştı ama düzgün olarak tamamladığı birkaç maç var. Ayrıca Charizard seri başından beri savaşıyor antrenmanlar yapıyor. Ash Alain gibi sırf güçlü olmak için uğraşmadı. Alainin yanında birinin olmayışı her önüne gelenle arkadaş olmaması Team Flare için bile olsa savaşlar yapması onu güçlü yaptı. Ash onu yenerek normal bir seviyeye getirebilirdi ama Alain kadar istemedi ve kaybetti. Alola'da nedense Sawyer'ı göreceğimizi hatta değişik bir şekilde olur deftersiz kendinden emin şekilde biri olur. Hazır konusu açılmışken yazayım Sawyer Ash karşılaştırmasının tuhaflığı ile ilgili sabaha kadar yazsam yine de sana tatmin edici cevap veremem. Fakat yine de yazayım 20 yıl önce ki ligde her şey animeyi tanıtmak için zor göstermek için yokuş yapıldı. Sawyer animenin en kaymaklı zamanına denk geldi. Bahtsız Tierno mega evrim alsa veya ikisinin de mega olmasa sonuç çok farklı olurdu. Ayrıca Sawyer'ın rivali Ash gibi bir karakterdi Ash'in rivali Gary tam kötü çocuktu. Animenin yapısı da yirmi yılda çok değişti senaryo yapısı da Ash Sawyer gibi yarı efsanevi yakalayarak başlamadı çok hovarda biriydi bir sürü şey oldu. Sawyer yolları hızlı geçecek gibi duruyor Alola da lig sistemini bilmiyorum ama Sawyer gelirse Ash ile final oynar diye düşünüyorum. Aslında normal şartlarda Sawyer'ın kaybetmesi gerek fakat Ash looser bir karakter olduğu için yine kaybeder. 8D
İyi de maçların tamamlanması değil ki olay. Çalışma, antreman, maça çıkış, tecrübe... Oyun gibi işlemiyor bu işler, kabetmeyi bırakın, Pokemon maçı kenardan izlese tecrübe kazanıyor. Her iki taraf da çalıştı yani. Ash de Alain kadar çalıştı. Alain Charizard'ı ile Ash Greninja'sı ile. Bu konuda hem fikiriz. Alain Fleur de Lis sayesinde daha kolay geliştirdi kendini o ayrı. Onun karakteri ile alakalı. Ash mesela her gelenle arkadaş olmasın diyorsun ama bu da Ash'in karakteri ile alakalı. Gidip birinin yanında durup onun emirlerini dinlemez mesela Ash. Forumda ve internetteki diğer yorumlarda sürekli Ash'in karakterinin değiştiğinden bahsediliyor eğer güç için arkadaşlıktan (insanlarla olan yani) vazgeçerse işte o zaman değişmiş olur Ash. Bu Ash'in karakteri çünkü. İnsanlara yardım etmek, arkadaşları için bazı şeylerden fedakarlık yapmak (Serena'nın masterclassı için yol değiştirmek gibi) o yüzden Ash bunlar olmadan , bunlardan vazgeçerek kazancaksa ligi, kazanmasın zaten. Alain gibi kanka gibi takıldığı adamın acı cekişi mi izlesin Serena'nın Braixen'ı için? Yapmaz, çünkü o Alain'in karakteri XP yanında birini istemediyse yine o Alain'in karakteri.
sawyer sonraki sezon ash'in yol arkadaşımı olacakmış ? elim ayağım titriyor birisi çıksın kesin değil desin yalan desin ne bileyim

sawyer olsa ne olur ki roket takımı sawyer'ide tokatlar o kadarda büyütmeye gerek yokmuş :d

sawyer gelse bile tek iyi tarafı nihayet savaşabilen kendini koruyabilen birinin gelmesi olur brock misty hariç bana göre ashin tüm diğer arkadaşları tamamen savaşamaz durumdaki kişilerdi (bkz: serena bonnie clemont vb)

gerçi sawyer'da pek etki edemeyecektir özellikle roket takımı gibi hızlı kişilere düşünsenize bu iki saat kitabı karıştıracak'ta ohoo o vakite kadar roketler bir pokemon merkezinin içindeki pokemonları rahatlıkla boşaltıp yükleyip götürürler

düşününce sawyer'in gelmesi çok daha iyiymiş gelsede bayram etsem

kopyayla bir yere varılmaz ben zamanında vardım o ayrı konu ama bu bir çizgifilm olduğu için işler daha ayrı işliyor hızlı olmak gerek bakarakta hızlı olunmaz sawyer gg wp
Ben Ash arkadaş olmasın diye bir cümle kurmadım Ash dediğin gibi karakter özelliği gereği 20 yıldır her önüne gelenle arkadaş olup herkese yardım ederek geldi. Alain ise Mairin ve Ash hariç kimseye arkadaş olmadı. Arkadaş olmayı geçtim çıkarı olmadan(Lysandre gibi) saygı gösterdiği biri yok anime de gösterilmedi. Karakter olarak ise efsane bir karakter oldu bu seri bittiğinde gidenlerden olursa en çok üzüleceğim kişi o olur. Biraz daha farklı karakter yani herkes hep aynı tür karakterleri sevecek değil böyle değişik karakterde olmalı ki Ash ve diğer karakterlerden sıkılanların izleyince heyecanlanacağı birileri olmalı bu seride en çok beni bağlayan olaylardan biride Alain ile dediğim olay oldu. Şahsım adına ben Ash'i öyle görsem daha çok mutlu olurum ama şu an çoğunluk Ash'in 20 yıldır olduğu gibi bazı özellikleri hariç hiç değişmeden ile ilerlemesini istiyor. Bu yüzden Alain ile bu eksik kapatılmış gibi duruyor ben şahsen halimden memnunum Ash'e direkt şampiyonluk vermediler rivaline yenildi ama ilk kez final oynadı yani şampiyonluk öncesi son adımını atmış gibi duruyor belki 1-2 yarı final sonra şampiyon olabilir. Diğer yandan büyük bir tabuyu yıktılar Ash'in şampiyonluğuna olan inancımın temel taşı olan rivali Ash'i ligde yendi. Hem de finalde yendi. Cameron hezimeti Tobias hezimeti Tyson hezimeti aklınıza gelsin. Ya da ilk sezon aldığı büyük yenilgi ilk nedeni roket takımıydı çünkü banko oynayacak Pidgeotto'dan yararlanamadı. Yerine bu yenilginin ikinci nedeni olan Charizard'ı sürdü ve emrini dinlemedi kaybetti. Charizard'ı o döneme kadar eğitememesi ise Ritchie yenilgisinin ikinci büyük nedeniydi neyse konuya dönersek Greninja çalıştı ama ilk gösterildiğinde Froakie olan pokemon zamanla gelebileceği en maksimuma geldi yetmedi Ash ona güvendi ama ilk bölümünden son bölümüne kadar gösterildiği her yerde başarılı olan Charizard X işi şansa bırakmadı ligde herkes hak ettiği yerde bitirdi diyebiliriz. Pokem048 Pokem001  
Çöp dönem xy bitse de Sun Moon'u izlesem artık ;)
Şunu çevirebilecek var mi?

Pokemon'un Anime direktörü röportaj vermiş

[Resim: qE4kO5.jpg]
@Furkan60 Pokemon'un hiç bitmeyeceğinden, Hikayenin hep aynı kalacağından(Rozet toplamak ve yeni bölgelere gitmek gibi), Ash'in hiç büyümeyeceğinden bahsetmiş. Ayrıca Ash şampiyonluğu elde eder ve Pokemon ustası olursa animenin biteceğini söylemiş. Yani son bölümde anca böyle bir şey olabilirmiş. Bitmeyeceğine göre şampiyonluğu hiç bir zaman beklemiyoruz artık :c
Konunun en uzun yazılarından biri ile yüzleşmeye hazır mısınız? :bigsmile:



(20-08-2016, 03:57 PM)ChampionShooter41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Ash arkadaş olmasın diye bir cümle kurmadım  
Evet tıpa tıp aynı cümleyi kurmadın.


ChampionShooter41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alainin yanında birinin olmayışı her önüne gelenle arkadaş olmaması Team Flare için bile olsa savaşlar yapması onu güçlü yaptı.
_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ash mesela her gelenle arkadaş olmasın diyorsun ama bu da Ash'in karakteri ile alakalı.
Yani haklısın bir bakıma, Alain güçlü olmak için böyle böyle yapıyor dedin yanlış kelimeler kullanmışım dediğimi anlatmak için, daha doğrusu anlatamamışım ama dediğimdeki ana sonuç: O Alain'in tarzı, bu Ash'in. Ash'i eğer huyları, insanlara yardım etmesi güçsüz yapıyorsa; ya da senin dediğin gibi 'Alain'in bunları yapmaması Alain'i güçlü yapıyorsa', Ash güçlü olmasın lütfen.



---


Öte yandan XY bize Alain gibi bir karakter kazandırdığı için mutluyum. Alain'i lige katılması dışında severim, Ash'i yenmesi, ona olan sevgimi azaltmadı. İlerideki bölümlerde Fleur de Lis'in yanında  gözüküyor, ama hala seviyorum :D Bir kere Pokémon'a entrikayı getirdi var mı ötesi :bigsmile: ( Dizilerdeki entrikalardan bahsetmiyorum tabii ki de :bigsmile: ) Zaten bu karakteri harcamazlar, yani kötü tarafta bırakmazlar. İşler, en başından tasarladığım gibi gitmiyordu, ama sağolsun yönetmenler bir şekilde oraya getirdiler işi. Alain'i bu olaylarda Ash'in karşısında göreceğiz, Fleur de Lis'in yanında ( şimdi kim bu adam demeyin, Lysandre, bu adı daha havalı ama :bigsmile: ). Dediğim gibi onu kötü tarafta bırakmayacaklardır. Şimdi iki ihtimal var önümüzde:


1- Alain'in olacakların bir kısmından Ash ile maçları öncesinde haberi oldu. Onun yanında kankası gibi dolaşacak (eheh fragmanda yan yana yürümelerine ve bir resimde yan yana durmalarına taktım galiba ben) sonra Flare Takımı Ash'i bayıltıp yakalarken onlara engel olmayacak çünkü Fleur de Lis Alain'in Ash ile maçları öncesinde Alain'e bunun, Hari-san'ın iyileşmesi için gerekli olduğunu söylemiş olacak. Alain'in amacı da bir nevi Ash ile kendisinin yalnız kalmasını sağlamak olmalı. Sonrasında Ash'in çektiği acıları görünce kendisini kasacak falan filan.

2- Alain'in olacaklardan haberi yok, karşısında Flare takımını görünce şaşıracak ancak Fleur de Lis çıkıp ona planın bir kısmını anlatacak. Bunların Mairin'in sağlığı için olduğunu söyleyecek. Alain istemeyerek de olsa göz yumacak onun bu dediğine.


1.'si daha olası, neden? Alain ile Ash, iki finalist yan yana, diz dizeyken bunlar nasıl Ash'i kaçırsınlar ki? Neyse, illa Alain olayların gidişatında iyi tarafa geçecektir. Çünkü alt yapısı önceden hazırlanmış ve hikayesi bize gösterilmiş bir karakter. Tobias gibi sonradan çıksa, sadece ligde görsek ve bir baksak kötü taraflarda takılıyor, o zaman garanti kupa bize kalacak derdik XD Yani uzun lafın kısası Alain iyi tarafa geçecek ve oradan bir daha ayrılmayacak. Bunu yapabilmeleri içinse Alain'in her şeyden haberinin olmaması gerekiyor. Yani Fleur de Lis'in şeytani planlarının hepsini bilmemesi gerekecek.



Bir de fragmanda Clemont'un ağlayarak OK tuşuna bastığı görülüyor. Sanırım Puni-chan'ı Flare'e feda edecek o sahnede.





Ve ben aylar öncesinden, ta XY&Z başlarında yaptığım tahminime geri dönerim. Çok uzak değil, konunun 5. sayfasında demişim XP 
Alıntı:Bu arada Ash'in takımı Team Flare olaylarında da parlar. Aklıma bu arada şey geldi, acaba Alain ile Ash'in karşılaşması tahmin ettiğimiz gibi olmazsa? Yani karşıya karşıya gelirlerse Team Flare meselelerinde. Şimdi XY&Z Fragmanına bakılırsa Ash ile Alain yan yana geçişiyorlar o kadar. Bence Lysandre'nin gerçekten kötü olduğunu bilmeyen Alain, patronunu korumak için Ash ve bizimkilere karşı mücadele verecek. Alın size Team Ash&Sycamore&Meyer&Korrina&Diantha VS Alain&Malva&Team Flare.

Masked-Man'imiz Meyer, çocuklarını bir helikopterden düşmekten olur, Prisim Kulesi'nin tepesinden düşmekte olur, çölün ortasındaki bir kavgada zarar görmekten olur, Zygarde'ın muhteşem bir saldırısı ile yüzleşmekten olur... Bir şekilde kurtaracak onları diye düşünüyorum. Belki o zaman öğrenirler onun Blaziken Maskeli Adam olduğunu :)

Korrina'yı ise merakla bekliyoruz. Hayret, iki finalist de ellerinden geçti, ama kendisini televizyonda maçı izlerken göremedik  23emu
(20-08-2016, 07:56 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şunu çevirebilecek var mi?

Pokemon'un Anime direktörü röportaj vermiş

[Resim: qE4kO5.jpg]

Daha bu kadar saçma bi şey ömrümde okumadım. O yüzden fake olduğunu düşünüyorum. "When Ash becomes a pokemon master, the show will end" ne demek? İzlemem için bi sebep kaldı mı? Bütün League'leri de kazansa devam etmek için tonlarca bahaneleri olacaktır. bu ne saçmalık daha böyle bi şey görmedim. Arkadaşlar alıntıladığım mavi yazıyı lütfen okumayın sinir bozucu çünkü. bide zırt pırt yazı içinde "he laughed" demiyor mu?