Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon heroes filminde Ash ölen latiosun partneri olan latias'i yanına alacağı söylentileri vardı.Ama malum yalan oldu.Ash'in bir efsanesi olması için en büyük fırsat buydu ve eğer bu bile gerçekleşmediyse bundan sonra da zor.Zaten gerek de güçlü bir antrenor olmak için efsaneye.Cynthia'nin garchompi,Steven'in metagrossu küçük capli efsanelerden daha güçlü görünüyor misal.Ash'in efsaneye değil sürekli rotasyona bir dur demeye ihtiyacı var.Bu pokemonlar armut değil ki durdukça olginlassin. Animede bu yeni ekip kurma işini Ash'in yanında çırak olarak ona eşlik eden o jenerasyonun oyun karakterine bjrksinlar.Ash de eskileri parlatsin.Ama her bölgede bir iki takviye yapsin.Hem nostalji hem oyun tanıtımı bir arada.
İşte yeni teorim :D

Ash karma bir takım yapar. Finale kadar gelir. Tam final maçı yapacağı sırada bir tane pokemonuna bir şey olur savaşamaz.(Johto maçında olduğu gibi.) Daha sonra Oak'tan pokemon değiştirmeyi düşünür ama yapamaz. Çünkü ya Oak onu izlemek için orada olmuş olsun ve pokemon değiştiremesin ya da elektrikler kesilsin :D Daha sonra efsanevi arkadaşlarından biri (pokemon) ona yardıma gelsin ve birlikte savaşsınlar. Ama bu efsane öyle yenilmez değil. 2 pokemon halledip yeniliyor. Son pokemonu da pikachu olsun. Birlikte zor bir savaş yapıp tam yenilecekken Ash ona duygulu bir konuşma yapsın ve pikachu ayağa kalksın. Daha sonra ''Pikachu use electro ball! With all your power!'' desin ve maçı kazansınlar. Ash'y boy şampiyon olsun ve... Daha sonra ne olacağı pek önemli değil :D Bu umarım herkese uymuştur :D Efsane de yakalamadı efsane ile şampiyon da olamadı. Daha ne ? :D =)
Genesect filminde bir ton Genesect vardı hatta biri bizimkilerin tarafına bile geçmişti. O zaman acaba yakalar mı yakalasın çok iyi olur diye yorumlar yapmıştım. Ama akıllandım, YAKALAMAZ. Ancak finalde Ho-oh falan yakalayabilir yoksa hiç ihtimal vermiyorum.
@EfsaneAntrenör
Bu çılgın teorilerini senaryolarında görmeyi daha çok isteriz :D
Senaryo bölümü yazamıyorum ki yorum yok :( Flood olacak ve 3 bölüm sadece 1 yorum ile... Olmaz ki. Ve bu son teorim kötü değildi bence XP Ciddiyim kötü değildi mantıklıydı. Yani neden olmasın? :D
EfsaneAntrenör sanırım Ash'i animeden göndermek istiyorsun baksana adamı şampiyon da yaptın :D
Ash şampiyon olsa veya e4 yenip şampiyon olsa animenin bitmesi mi gerekir? Saçma bence. Bir oyunu oynarken macera yasayip biz de sampiyon olmuyor muyuz? Oluyoruz ve sonra "tamam ben artık sampiyonum diger oyunu oynamama gerek yok" mu diyoruz? Demiyoruz, diger oyuna basayip devam ediyoruz. Yani Ash tum bolgelerde sampiyon olup ilerlese fena mi olurdu? Pokemon mastağ diyor ilk gunden beri. O kadar tecrubesi o kadar yasanmislik var. Bir eksigi sampiyonluk. Sınır beyni olması teklif edilen biri bu çocuk. Efsanelerle tanisiyor, yuzlerce macera yasiyor, dost ediniyor ama sampiyon olmuyor. Mega tas ve kilit tasi olmadan megaya benzer sekilde Pokemonuyla donusum yapiyor. Her turlu zorlugu asiyor biraz saf biraz hirsli ve cesur ama yapiyor. Herkesin dilinden dusmeyen yaş ve olgunluk değil, tek düze giden gidişat kotu.
(05-03-2016, 01:14 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash şampiyon olsa veya e4 yenip şampiyon olsa animenin bitmesi mi gerekir? Saçma bence. Bir oyunu oynarken macera yasayip biz de sampiyon olmuyor muyuz? Oluyoruz ve sonra "tamam ben artık sampiyonum diger oyunu oynamama gerek yok" mu diyoruz? Demiyoruz, diger oyuna basayip devam ediyoruz. Yani Ash tum bolgelerde sampiyon olup ilerlese fena mi olurdu? Pokemon mastağ diyor ilk gunden beri. O kadar tecrubesi o kadar yasanmislik var. Bir eksigi sampiyonluk. Sınır beyni olması teklif edilen biri bu çocuk. Efsanelerle tanisiyor, yuzlerce macera yasiyor, dost ediniyor ama sampiyon olmuyor. Mega tas ve kilit tasi olmadan megaya benzer sekilde Pokemonuyla donusum yapiyor. Her turlu zorlugu asiyor biraz saf biraz hirsli ve cesur ama yapiyor. Herkesin dilinden dusmeyen yaş ve olgunluk değil, tek düze giden gidişat kotu.

Anime ile oyunu kıyaslaman da bana saçma geliyor.Ash'i şampiyon yaptık diyelim bu sefer diğer ligleri hep kazanma umudu ile izleyeceksiniz sonra Ash yenilince yine tatmin olmayacaksınız yani 1 kere şampiyon olup 3-5 nesil sonra şampiyon olacaksa hiç olmasın bu hizada gitsin ben memnunum animenin gidişatından.
Ash bir bölgede şampiyon olsun, şampiyonlar ligine katılsın (Sinnoh zamanı geçmiş bir terim), E4'e meydan okumaya falan hazırlansın ve hikayeyi bitirsinler bence. Pokémon Master'lık bana çok düz geliyor. Belli bir formülü yok yani bunun. Pokémon Master olmak için mesela liglere katılması, rozet toplaması falan saçma. Lig Şampiyonu olunca Pokémon Master olmayacak sonuçta. Bu oyun mantığından da farklı, anime mantığından da. İleride Ash yerine başka karakterlerle devam ettiklerini görmeyi tercih ederim. Aslında 20. yıl şerefine böyle bir şey yapmaları (bence) güzel olur. Bundan sonrası için farklı bir kariyer izlemeleri yani.
torkoal93 e katılıyorum ancak ash e verecekleri efsane bir pokemon olacaksa lugia veya latiosu tercih ederim harika olur ayrıca noivernin hamleleri hakkında bir şey yazmamıştım şimdi görüşümü yazabilirim
draco meteor
dragon tail
steel wing
akrobasi
ve ashin kendisi efsane ve pikachuda tüm pikachuların ve raichuların en güçlüsü

adamın pikachusu efsane daha efsaneye gerek mi var acaba :-)