Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(12-06-2016, 01:08 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yoksa efsaneviler hariç (bir kısmı dahil.) hem en iyi ateş , hem iyi flying pokemmon benim fikrimde. Hem animede gösterilmiş , hem de oyun standartlarında.  -_-

Talonflame'in Charizard ile kıyaslanabilmesi için önce bir işe yaraması, bir başarı elde etmesi lazım. Ash'in kadrosundaki en düşük galibiyet yüzdelerinden birine sahip bir Pokemon'un o seviyede olmadığı açık bana kalırsa. Neyse konumuz Charizard değil zaten, Talonflame'in yetersiz kalması. Şu son Gym kötü değildi ama iyi de sayılmazdı, eşleştiği Pokemonlara karşı bariz bir üstünlüğü olduğu kabul edilebilir, özellikle yenildiği Abomasnow'a.

Swellow ve Staraptor (Belki) Talonflame'den çok daha iyiydiler bölgelerinde.
Talonflame'de diğer pokemonlarda(özellikle hawlucha) yetersiz değil bana göre çok kritik galibiyet aldıklarıda oldu. Özellikle talonflame 7.rozet maçındaki performansı 2li maçta müthişti. Zaten bu sezon 1 pokemonu harcamak yerine hepsine galibiyet aldırıyorlar. Yakın zamana bakarsak noivern,talonflame örnekleri var 1 maç kaybedip sonra kazanmak gibi. Ligtede sadece kalos ekibi kullanıcağı artık kesin gibi olduğu için hepsinin bol bol galibiyetini görürüz ve hepsi başarılı maçlar çıkarır.
bencede talonflame fazla bi şey katmadı ama bunun nedeni he bölgede 1 uçan tipi olduğu için talonflame başlarda bunu sağlamak içindi daha sonradan diğer pokemonlara dikkat çekildi ve geri kaldı ama Swellow ve Staraptor kadar güçlü olduğunuda düşüyorum
(yani hem gçlü hemde eksik kalmış gibi düşünüyorum)
(12-06-2016, 12:21 AM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(11-06-2016, 11:57 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sawyer ash'i yeniyormuymuş  D.vsol  T_T

Kendisi kazanacaktır diyor ama bakalim olacak mi
[Resim: QMvJay.png]
Burada Ash ile karşılaşırlarsa Ash beni yener demek istediği kesin mi ? Yoksa Ash'in Wulfric'ten rozet almasıyla ilgili mi söyledi acaba ? İlk ihtimalse Sawyer'dan daha fazla korkacağım ligde :)
demek istediğim ash 19 sezondur pokemon eğitimiyle uğraşıyor artık tam bir pokemon ustası olmuş olması lazımdı ama daha yeni pokemon eğitimine başlamış sawyer normal bi maçta ash i yenmesi koyuyor
Hepsini geçtim Sawyer nam-ı diğer torpilli rakip çeyrek finale kalıyor. Ash'in bunu yapması için önceden 3 nesildir topladığı eğittiği arkadaşlarını karma takımlarla kullanması gerekti. Şimdi ise bir çeşit efsaneyi tekrar yaşıyor bu sezonda çeyrek finale giden yolda. -_- Sawyer elinde korkunç bir orduyla geliyor. Bizim ekip de fena sayılmaz da, daha gerçekçi bir takım en azından. Goodra geldikten sonra gerçi rakiplere bezeyecek ama neyse.

Hain Alain , Sawyer ve Ash ilk dörde kalacak gibi , eğer Hain Alain Sawyer tarafından yenilmez ise önceden @_@ , gözüküyor. Finale kalırsa Ash ve Alain'e yenilirse ağır bozulurum , çıkar giderim öyle bir şey ya da. Yok bir de maçları teketek yapsalardı lig boyunca. Herkes mega evrim kullansın isteyen bendim ama böyle sadece tek pokemon ile kazanılacak seviyede de olmamalıydı.

Mega evrim efsaneviler gibi gösterildi ne yazık ki. Pikachu bile zar zor yenebilir bir mega evrilmiş pokemonu. Böyle olunca 6vs6larda ilk 10 pokemon gereksiz olacak. Göreceğiz örneğin Sceptile ve greninjaya gelinceye kadar bir taraf üç hasar almamış pokemon ile geçecek ve mega evrilen birer saldırıda(isim vermek gerekirse cut ve leaf blade) hepsini temizleyecek. Şimdi bu örnek vermek amaçlı kesin tahmin değil ama eğer olur da Talonflame ve Goodra birer saldırıda elenirse böyle bu ikisine laf söylemeyin. Hep söyledim takımda sadece bir kişinin boost alması diğerleri değersiz kılar. Olurda Alain vs Ash finali görürsek de Noivern ve pikachu ilk beşi yener ve sonrasında tekrar goodra , hawlucha , talonflame bu problemin mağduru olur. Bunlar hep örnek . Olaylarda TMNK(ash-greninja) da cut saldırısıyla bir çok pokemon dostumuzun duyguları incitebilir onları küçük göstererek.

Mega evrimi yok edeceklerse "All Hail Team Flare"
Hail Hydra Flare Shout Tuttum bu lafı :D
Tierno vs Sawyer açılış karşılaşmalarından biri olacak sanırım bölümlerin sırasına bakarsak
(13-06-2016, 01:10 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tierno vs Sawyer açılış karşılaşmalarından biri olacak sanırım bölümlerin sırasına bakarsak

Gelen bilgilere göre çeyrek finalde olacak.
Bence  Ash, Goodra'yı kullanmayacak bana göre kesinleşti gibi. Ne de olsa yanına almadı ama altıncı pokemon ne olacak.