Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(05-05-2016, 12:15 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çoktandır kullanmamıştım bu kelimeyi ,TMNK'nın yenme ihtimali yok yarın.

?
''TMNK'' acılımı nedir ?  Angel
Teenage Mutant Ninja Kurbağa... Benim greninja'nın OP formuna verdiğim isim. Ve su kalkanının kanatlara dönüştüğü ikinci forma da TMNK' diyorum. Sadece can sıkıntısından ve eğlenceli bulduğum için kullanıyorum bu ismi.

İsmin kökeni çoğumuzun Ninja kaplumbağalar olarak bildiği seri. Teenage mutant ninja turtles orijinal adıyla...


***Bu arada TMNK'yı protean kabul ederek söylüyorum. Her ne kadar peri desem de kendisine protean ile dönüşülmeyen tek tür kendisi.
Çok yakında "Kalos Ligi şampiyonu Ash Ketchum'a  kupasını takdim ediyoruz" diye duyarsanız şaşırmayın  Onion021
Böyle şampiyona yazıklar olsun. Kalos Ligi'nde çoluk çocuklar yarışırsa hiç şaşırmayacağım.
Sawyer'in salamancesi lige saklanıyor belli oldu. Sawyer ligde büyük heyecana neden olacak :D
Bu günkü bölümden sonra mega evrimin veya greninja'nın bu formunun sırrının açıklanmasına gerek yokmuş gibi hissediyorum. Yani pokeballda neler oluyor , pokemon nereden geldi gibi cevaplanmasına gerek olmayan soruların arasına giriyor benim için. Başta olumlu değildim ama animasyon olarak çok hoş görülüyor savaşlar...
(05-05-2016, 09:17 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu günkü bölümden sonra mega evrimin veya greninja'nın bu formunun sırrının açıklanmasına gerek yokmuş gibi hissediyorum. Yani pokeballda neler oluyor , pokemon nereden geldi gibi cevaplanmasına gerek olmayan soruların arasına giriyor benim için. Başta olumlu değildim ama animasyon olarak çok hoş görülüyor savaşlar...

Bencede açıklanmaması daha iyi çünkü işin içine önemli bir olay veya hikaye girdiği zaman mutlaka sonunda bir ayrılık oluyor. Pokemon dünyası greninja ash ayrılığını zor kaldırır.
Aklına bir soru gelmiyor değil her bölgenin şampiyonu var anladık peki genel bir şampiyon yokmu şampiyonların şampiyonu gibi.
Şampiyonlar şampiyonu olayı çok iyi olurdu.

Bu arada ligde yenileceği belli Ash'in. Yani bunca yıldır öğrenmiş olmamız lazım sanırım. Yani sonuçta ilerleyen senelerde tekrar tackledan başlayacak ve aynı hataları tekrarlayacak..

Bir ki üç bir ki üüç kelebekler gibi bir ki üç... Kesinlikle kanat onlar XD . Ve böyle daha güzel bence her halinden.
Spoiler:
[Resim: tumblr_o6ptjtTQAy1rd4ymxo2_500.gif]