Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
bence de en iyi bölgesel takımlarından birini kurdu ve bu yolda en azından lig şampiyonluğuna (inşallah olursa) kadar nostalji heveslerimizi kırması makul olabilir.
Pokemonun senaristleri pek nostalji düşünmüyor özellikle X and Y serisi ash'in ilk yolculuğuymuş gibi gösteriliyor şampiyon olsunda kullanacağı pokemonlar pek önemli değil o kupayı bir kez de Ash kaldırsın.
farkettiniz mi bilmiyorum ama her nesil mutlaka bi önceki nesilden karakterleri gösterip nostalji yaparlardı mesela siyah ve beyaz serisinde Dawn ı göstermişlerdi ama bu sezon eskilerden hiçkimseyi göstermiyorlar.Hatta farkettiniz mi bilmiyorum ama bu nesilde hiç prof.Oak ı göstermediler?
Oak 17.nci sezonda telefon ile Ash ile konuştu o kadar.
benim söyleyeceklerim biraz uzun olabilir.
mutlaka ash eski pokemonları kullanmak zorunda kalacak ve ash mutlaka oak la konuşacaktır. ayrıca ashin anneside kalosta değil çocuğun annesinide silcek değiller herhalde bence ash arkadaşlarını profu ve annesini aramayı unuttu ise alexa bu konuda mutlaka ona uyarıda bulunabilir. ve ayrıca malva lisandre ile birlikte ise bununda farkında olarak birlikte ise ash alaini yenip elit 4 lü ile maç yaptığında ve malvanın yaptıkları ortaya çıktında ash şampiyon olamasa bile malvanın yerine elit 4 lüdeki yerini alacaktır...
benim favori kadrom
pikachu
greninja
infernape
sceptile
charizard
noivern(aslında gible gelişip garchomp olsaydı, garchomp derdim)
(17-07-2016, 03:23 PM)sarıayı 3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]goodra bence ligde çok güçlü olacak ash charizardını getirirse ve mega x olursada güçlü olur 25. bölümde şampiyonun gardevoir'ı greninja ile berabere kaldıysa ligde yenebilir bence en sonda onu kullanmalı bu arada ash greninja modundayken buz saldırısı yapıldığında ash üşümüyor mu?

bencede goodranın ligde yıldızının parlaması gerekiyor charizardın gelmesi imkansız yinede kalostaki bu 6 pokemon şampiyonluğu getirecektir kalos şamğiyonu olmasını isterim fakat diğer pokemonları greninja kadar güçlü değil noivern ise sadece bir savaş kazanabildi onada el atmalılar
20 yıl sonra sonunda ash bir lig kazanıcak bolumlerin ismi aciklandi ve bolumun ingilizce ismi Satoshis vic
tory di.
Belki final maçına çıkacağı zaman annesi ve profesör oak televizyondan Ash'i izlerken gözükebilir hatta belki bütün eski dostları.
kalos ligi bittikten sonra 19. sezon bitmezdir sanırım yeni bölümler gelecektir umarım
bence ash finale çıkacak proföser oak ve ash'in annesi ash'e destek olmak için ash'in yanına gelecektir diye tahmin ediyorum