Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(16-08-2016, 10:59 PM)team rocket blast off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-08-2016, 10:35 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Team Flare olaylarından sonra ne olacak acaba lig sonuçlanmazsa örneğin Alain'ın team flare için çalıştığı öğrenilirse diskalifiye olur mu? Soru işaretleri azalmıyor aksine artıyor. Şampiyonluğun Hükmen gelmesi ihtimalide artıyor.

ligin sonuçlanmama ihtimali zayıf geliyor ama ligin hemen bitiminden sonra kutlama vb olmaması ihtimali daha kesin geliyor bence herkez gücünü birleştirip team flare'a karşı savaşsa efsane olur bence ash ve arkadaşları roket takımı sawyer tierno ve diğerleri hep beraber saldırsalar herkez teke tek kapışsa aşırı efsane bir mücadele çıkar ortaya kötüler vs iyiler veya uzaylılar vs insanlar tarzında team flare herkezle düşman zaten alain zaten onlardan yana olacak alain ve ash'in tekrar karşılaşmasını izleyebiliriz alain'in team flare için çalıştığı öğrenilse bile diskalifye olmaz çünkü maça etki eden bir durumu yok team flare'ın sadece şampiyonluk kötüye gitti tarzında muhabbetler döner tabi söylediklerimin hepsi bir ihtimal ama olaylar böyle epikleştirilebilir "bence"

Lige etkisi olmaz olur mu. Mega taşı ve kilit taşını lysanre den aldı alain. Adam MCX le finale geldi zaten.
Mega evrim taşını parçalayan Alain ile özel form yeteneğini kaybeden Greninja maçı dediğiniz gibi maçın yarıda kalma ihtimalinden sonra olabilecek olaylardan biridir. Bu durumda mega olmadığı zaman güçsüz görünen Charizard Greninja'ya yeniliri diye düşünüyorum. Ama umarım ertelenmez Ash kazanır ve öyle devam eder. Team Flare olaylarında ise en çok parlayacak karakterler Mairin ve Bonnie olur diye düşünüyorum. Bu arada James'in Inkay'ı bu savaşlar sırasında evrimleşse süper olurdu.
Şu son bilgilerden sonra şampiyonsuz bir final olacak sanırım. Sonra ikisi Kalos'u tehlikelerden kurtaracak ve ikisi de şampiyon ilan edilecek falan filan gibi bir durum olabilir. Ama ben yarın bölüm sonuna kadar hala umutluyum. Haydi Ash göster kendini!
Ash eğer yine 2. Olursa muhtemelen futbola yönelecektir gideceği takımda atletico madrit arsenal liverpool veya fenerbahçe olur bu sadece bir ironi ama madem şampiyon yapmak istemiyorsunuz neden 2. Yapıyorsunuz yazık çocuğa bari 3. Yapın 4. Yapın ben olsam çoktan kafayı yemiştim sen çalış çabala onca lig maçına çık finale gel sonunda yenilip 2. Ol kazandırsınlar artık bir kez olsun kantoya gidince anne ben lig şampiyonu oldum desin eğer bir kez daha ash 2. Olursa annesinin yanında şerefli ikincilik diye ağlayacak(ash pokemonlarından futbol takımı kurup teknik direktörlüğünü veya başkanlığını yaparsa lig ve kupa maçlarında 2. Olacaktır)
yarın efsanevi bölüm olacak.son yılların belki de en iyi bölümü olabilir.yarını tarih unutmayacak 
Artık Ash oğlan Kalos Ligi'ni kazansın da; Alev Takımı içinde seyircilerle arenayı yaksın isterse, umrumda değil.

Ayrıca yarın ki maçta asıl sürprizin Goodra'dan geleceğini düşünüyorum.Hiç beklemediğimiz bir olaya imza atabilir.
Lysandre'ın maçı bölme ihtimali halan daha var. Geçen bölüm Talonflame-Unfezant maçından sonra adamlarına "planı uygulayın, final her an doruğa ulaşabilir, bütün Kalos'un (sonra kendini düzeltip 'bütün dünyanın' diyor) gözleri Lumiose'ta olacak." diyor.

Yani dünyanın kendisini ve yapacaklarını görmesini istiyor bu şahıs. Alain'in finallere kalması çok işine geldi çünkü hem sözde Mairin için toplanan (ancak muhtemelen kendisinin başka bir şeyde kullanmayı planladığı) enerji o zamana kadar dolmuş olacaktı, hem de bütün Kalos'un hatta Hoenn'den Max'in Ash'in Johto'daki maçını izlediğini varsayarsak bütün dünyanın gözü orada olacak. Belki direkt sahaya atlamaz ama Prisim Kulesi'nde çıkaracağı bir felaket, bütün insanların maçı bırakıp oraya toplanmasına sebep olabilir. Ama bir başka ihtimal, maç tamamlanır, bir kazananımız olur (İnşallah) ve der hazır kameramanlar şehirdeyken bir kriz yaratayım, herkes beni görsün, dünyayı nasıl yıkacağımı görsün ( 'evil' kahkaha: Onion048 ).

Öte yandan ilk defa bir maçın sonucu bu kadar gizli, Pokémon kendini aştı gerçekten. Keşke hep böyle olsaydı, merak etseydik bazı şeyleri, şaşırsaydık.
Yarın gerçekten mükemmel ötesi bir bölüm olacak maç umarım sonuçlanır ve şampiyonu görürüz ikincilik ihtimalini düşünmek bile istemiyorum 8D Bu arada Lyasandre maçı bölerse Alain'ın tepkisi sert olur lige Ash ile maç yapmak için girdi. Lyasandre şampiyonun kim olacağıyla ilgilenmiyor büyük ihtimal herkes final maçına odaklanmışken şehri ele geçirmeye çalışır.
ash bence şerefli ikincilik biletini aldı bile alainden ashe bırakılacak şampiyonluk yok gibi gözüküyor ash dua etsinde lig tamamlanmasın  

birde merak ettiğim bir şey var ordu yokmu yani kocaman bir saldırıyı sadece bir grup çocukmu durduracak bence öyle olmaz böyle tankları falan sokağa indirirler herhalde

eklemek istediğim bir şey daha var ligin başından beri roket takımı pokemonları çalmak için televizyoncu kılığında geziyor mutlaka karışıklıktan faydalanıp pokemonları çalacaklardır ve bu defa başarılı olup amaçlarına ulaşacaklardır
(17-08-2016, 08:46 PM)team rocket blast off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]birde merak ettiğim bir şey var ordu yokmu yani kocaman bir saldırıyı sadece bir grup çocukmu durduracak bence öyle olmaz böyle tankları falan sokağa indirirler herhalde

Sen yanlış animeden geldin.

Birde şunu söylemek istiyorum. Greninja ve MCX tam güç ile saldırırken açığa çıkan enerji Lysandre'nin işine yarayacak gibi duruyor. O gücü bir ihtimalle Puni-Chan ın kardeşinde kullanacak. Teoriler teoriler... Umarım maç kesilene kadar iyi savaşlar görürüz.