Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Goodra işi zor bence ama görmek isterim elbette.
Dün gece öylesine Tokyo TV'yi açtım. Şansıma Pokenchi varmış ama maalesef çok fazla donuyordu yayın. Ürünler içinde bir iki saniyeliğine önce ekiple birlikte bir Delphox sonrasında Greninja , Delphox ve Zygarde'ı birlikte gördüm ama emin değilim :D Serebii forumu inceleyeyim belki hakkında bir şey yazan vardır diye girdim o sırada Alain'i seslendiren kişiyi konuşuyorlardı. Serena'nın yanındaki Clawitzer olabilir mi , Braxien evrimleşecek mi falan diye ama fotoğrafın üzerinde hem XY yazıyor hem Frogaider var hem de orjinal fotoğraf net olmasa da bulunmuştu ve bu fotoğrafla uyuşuyordu. 

Diğer iki fotoğrafı ise şimdi gördüm ve hem Delphox hem de yeni pokemon umutlarım azaldı. Daha önceden çok belli ettikleri Goodra'nın gidişi ve Eevee'nin neye evrimleşeceği sorusu dışında her şeyin spoilerını haftalar hatta aylar önce verdiler. Bir sürpriz yapmazlar diye düşünüyorum. Tabi bir de film afişlerinde karakterleri ve pokemonları gizlemeleri var o da ayrı bir gizem.
Şu master class formatı nasıl olacak merak ediyorum.Ama şundan eminim ki olay Serena ve Aria'da düğümlenecek.Serena piyasadaki herkesten iyi o yüzden herhangi bir rakibinin gerisinde kalması diye bir şey söz konusu olamaz.Ayrıca Aria Serena'ya "bir gün sahnede karşılaşalım" demişti.Palermo da önümüzdeki bölüm "bu eksikle Aria'ya karşı kazanamazsın" diyecek.Demek ki bir Serena-Aria karşılaşması var.

Miette defterinin de master class ile birlikte kapanacağını düşünüyorum.Daha uzatmazlar bence.

Master Class'ın sonucu Serena ≥ Aria olacak bence.Serena kalos queen olur diyorum.En son Dawn finali görmüştü, şimdi bu rekoru kırma vakti olayı tamamen kazanarak.
Bence Aria kazanabilir, Palermo da haklı çıkabilir. Palermo Serena'ya eksik olan şeyinin aşk hayatı olduğunu söyleyecek bence. Yani orada eksik gördüğü şey o olabilir. Ash'ten ayrılma korkusu bile görebiliriz Serena'da. Hatta Aria'ya kaybetme sebebi de bu olabilir. Bu yüzden maça odaklanamayabilir. 

Öte yandan;
[Resim: tBObgVy5.jpg] Burada dört kızımız var ama o oylamada beş kişi oluyor. Umarım yemek yarışmasındaki gibi en umulmadık ana karakter ve rival dışında olan biri kazanmaz. Nini'nin kazanma ihtimalinin düşünmek de istemiyorum XP Miette'yi mi Serena'yı mı tutsam bilemedim. Shauna'nın Ivysaur'u olması şaşırttı, Venusaur bekliyordum ancak bence bu ikilinin rekabeti devam edecek master class'tan sonra. İleride bizi Mega Venusaur VS Mega Absol bekliyor olabilir. Zaten Serena master class'tan sonra bir süre boş duracak gibi duruyor. Bu arada yeni bir uğraşa yönelebilir (umarım) ve yeni Pokémonlar da yakalayabilir.
Bence Serena ve Aria karşılaşacak o sırada Serena yenilirken Braxien evrim geçirecek ama sonuç ne olur bilmiyorum çok karmaşık bi durum
Serena'nın Kalos Quenn olması hayal bence.
(17-02-2016, 11:52 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Steven biraz şüphelendi Lysandre'den zaten. Yani o Alain gibi gözü kapalı inanmaz Lysandre'nin her dediğine. Ve bizimkiler yalnız olmazlar bence. Ash-Serena-Clemont-Bonnie-Roket Takımı-Steven-Mairin-Meyer (Mega Blaziken'lı adam)-Sycamore-Korrina-Diantha gibi bir kadro bekliyorum Flare karşısında. Flare'in tarafında ise Alain ile E4'ten Malva olacaktır.

Steven'ı doğru hatırlıyorsun bu arada. En çok Ash ile Steven karşılaşmasını bekliyorum :)

aslında aklıma gelmedi sen söyleyince anımsadım eğer steven ashi hatırlarsa ve lysandre ile ters düştüğünü görrse ashin tarafında olur

(20-02-2016, 12:47 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(20-02-2016, 12:35 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eheheh öyle bir durum da ilk aklımıza gelen Firebender olur herhalde. Malum herkes umudunu kesti, o savundu :D Eğer Hawlucha beni gerçekten etkileyecek bir şey yaparsa seri içerisinde, bundan sonra Firebender'ın sevdiği her Pokémon'a karşı ekstra bir ılımla yaklaşacağım :) ikinci olarak da sen gelirsin aklımıza artık :)

Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim Hawlucha için ki abarttığınız gibi rezil bir durumda olmadığını düşünüyorum, rahatlıkla Talonflame'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 

hawlucha talonflame' in önüne geçer diosun o yüzden mi 36. bölümde talonflame' e yenildi. o yenildiği halde fletchling zorladı ve filetchinder' e evrimleşip kazandı. ama umaraım başarılı işler çıkarır
(22-02-2016, 12:52 AM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hawlucha talonflame' in önüne geçer diosun o yüzden mi 36. bölümde talonflame' e yenildi. o yenildiği halde fletchling zorladı ve filetchinder' e evrimleşip kazandı. ama umaraım başarılı işler çıkarır

Yalnız kardeşim bildiğin düz mantık seninki.

Edit: O zaman şunu söyleyebiliriz senin düşüncene göre, Pikachu Charizard'dan güçlüdür çünkü Charizard Dragonite'a yenildi, aynı Dragonite'ı Pikachu yendi. Şimdi bu mantıklı geldi mi sana? Bence gelmedi :)
Şöyle bisey buldum neler oluyor acaba?
Bence resimde Ash, Serena ya gaz veriyo sen yaparsın alırsın bu anahtarı kim tutar seni yürü be koçum gibisinden. Ash den anca bunu beklerim ben. Asla kızı anlamadı :(