Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
O göstereli baya oluyor yav çok hızlı geçti bir de orası.  Ash-Greninja, Alain'in Mega Charizard'ına dalıyordu bir sahnede de. 19. film gelmeden bıktırdılar orası da ayrı mesele zaten.
Dans bölümü gibi gözüküyor. İlk başta hızlı geçince showcase sanmıştım ve sonra yorumlarda dans bölümü diyen vardı. Ama bu ss sayesinde dans bölümü olduğu belli oluyor. Neyse güncellemedim sonradan buraya yazdığımı sonuç olarak :D Serena'nın dans kıyafetini öğrenmiş olduk XP Acaba kim aldı/hediye etti?! 
Belirli aralıklarla yaklaşık 30 dk. izledim. Hep eski bölümler Mega Act gösterimi gördüm. Volcanion teaserını 10 kez gördüm. Hiç yeni bir şey gelmedi, sıkıldım kapattım.
Şu an geçen haftaki bölüm var :(
O maçta çok şey olacak. ama spoiler vermek istemediğim kısmı beni beni rahatsız etti.
Spoiler içinde yazın merak ettim :(
Tek ScreenShot alabildim.  
Spoiler:
Greninja Char X'e dalıyor ama hamle değil galiba.  [Resim: 4h9s0o.png] 
Manyak ötesi gelişmeler oldu desek yeridir.

Spoiler:
Öncelikle dans partisiyle ilgili olarak Serena-Clemont dans ediyor gözüme çarptı ama partner değişimli herhalde Serena-Ash'te dans ederler yani. Eevee'nin Sylveon'a evrimleşeceği kesin. Hem de Serena-Ash Tag Battle'ında. Dans partisinde Aria var ve bizim monsieur ile dans ediyor. Aria ile Serena birbirlerine bakıyorlar, gülümsüyorlar falan. Bir de bizim kara çalı Palermo ile Serena sonunda konuşuyorlar ama bir showcase bölümünde sanırım o.

Roketler mavi küçük Zygarde'ı koruyor. Giovanni ile falan konuşuyorlar. Flare ile savaşıyorlar Alain geliyor mavi olan %50 forma dönüşüyor falan.

Ash VS Alain de muhteşem gözüküyor. Sonda değil de başta gösterilen sahnelerden birinde Charizard, Greninja'ya iyi bir darbe geçiriyordu Ash'e acıdım şimdiden hissedecek ya acıyı :D 

Bir de herkes Eevee Serena olaylarını diğer gelişmelerden daha çok merak ediyor o dikkatimi çekti :D
Spoiler:
pikachu yerde ,eevee devam ediyor double battleda aynı tarafta oldukları halde. Ve eevenin evrimi şu ana kadar gördüğüm en ürkütücü şeydi benim için.Çok rahatsız etti beni.

O değilde Ash Alain'e fena kaybediyor. Ve bu maçtan canlı çıkmaz gibime geliyor Ash. Blast burn nedir yaa. Birazcık insaflı ol dimi. Hayin Alain.
Niyeeee  Cry

[Resim: tumblr_o070ylF6XD1sj7963o1_1280.jpg]
Yayının full hali :)



İçimden bir ses dans partnerleri değişimli olacak diyor =) 

Ayrıca Aria çok güzel gözüküyor partide  Love