Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Team Flare olaylarından sonra Malva hala Elit Dörtlü üyesi olursa Meydan okur. Malva eğer üyelikten çıkarılırsa alain'ın elite dörtlü üyesi olacağı kesin Diantha'yı yener mi bilmem ama Ash'i yenerse Büyük olasılıkla Diantha'yı da yenip Kalos Şampiyonu olabilir.
Ash finalleri sever Battle Frontier'da Brandon ile maç Portakal Ligi Drake ile muhteşem final şimdi Alain ile hem final oynuyor hem de belirli bir geçmişi olduğu rival tamam Gary gibi Paul gibi çok işlenmedi ama gerek alt metin gerekse önceki maçlarda birbirlerini tanıdılar. Ash lig öncesi sürekli kaybettiği rivalleri ligde yenerek rövanş alan biri 4 pokemon hakkında bilgi verilmesi karamsar tablo oluşturabilir. Ancak her şeyi buna bağlayamayız Erdi hatırlattı aklıma geldi evet Mahmut61 geçmişte demişti öyle bir realite var ancak Alain'i ben Paul tarzı rival olarak görüyorum. Bu arada youtube da en çok izlenecek videolara Ash Alain maçının zirveden giriş yapacağı kesin gibi duruyor. Alain pokemon tarihinde sevmesem de en iyi dört karakterinden biridir duruş olarak Ash, Alain, James(özellikle cool duran karakteri komedi kullanarak değerlendirmesi nedeniyle ama direkt cool karakter olsaydı yine iş yapardı) ve Paul hiç sevmediğim hatta anime tarihinde en nefret ettiğim karakter ancak kişilik olarak yansıtılırken hakkında en iyi yorumu Cynthia'dan duyduk Ash ile bir paranın iki yüzü gibi Ash'in zıttı olmayı en iyi gösteren karakterdi.
Ash bence şuan şampiyon olucak yani Alaini yenicek durumda ama senaristlerin bir şekilde Ashi şampiyon yapmıcaklarını düşünüyorum
Ben şahsen Gary'i Ash için hiç rakip olarak görmedim sadece burnu havada bir tipti. Sawyer, Tierno, Barry, Cameron (Her ne kadar sevmeemde), Harrison,  bile ondan daha iyi bir rakip ve en sağlamları Paul, Trip (Gerçi biraz harcandı kendisi), Alain'dir.
Alain Ash'i ligde yenerse zaten hem Ash'e karşı hiç kaybetmemiş hem de onu ligde yenmiş ilk rival olacak.
Şaka maka ash kazanıp şampiyon olursa bide buyur burdan yak kesinlikle bir engel çıkmalı bir şeyler bunun önüne geçmeli şampiyon yapmazlar değilmi ya yaparlarsa :( düşüncesi bile kötü alain reyiz üşüyoruz iddia kuponu tarzı bir şey olsa düşünmeden evimi alaine yatırırdım kazanması lazım kazanmazsa kafayı yerim
Gary benim favorim. Özellikle Ash'in Garynin çok çok gerisinden ilerlemesini sevmiştim. Hatta oyunda(Pokemon x&y) onun hakkında konuşma geçmesi beni umutlandırıyor. Geri gelsin mega evrim için lütfen. Ben onu hep Ash'in en iyi arkadaşı olarak görmüşümdür. Brock, clemont.. yalan XD Konumuz bu değil görüşürüz.
Ash'in en iyi arkadaşı olabilir ama bana göre rakip tabirinden çok uzak biri. Alain, Paul, Trip gerçekten farklı karakterler. Trip, Paul'e benzesede Alain gerçekten farklı bir rakip Trip ve Paul gibi Ash'i yenmesine rağmen küçümsemedi aksine onu rakip olarak tanıdı.
Bu arada merak ettiğim bir konu var genellikle yorumlarda Alain Ash'e karşı dört pokemon kullanacak sadece diye belirtiliyor neden dört pokemon?
Çünkü henüz sadece dört Pokémon'u açıklandı Alain'in. Weavile, Tyranitar, Metagross ve Charizard. Belki diğerlerini bölüm içerisinde görebiliriz. Şuan bildiğimiz, Alain'in maçta en az 4 Pokémon kullanacağı.