Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Böyle bir izlenim bırakabildiysem ne mutlu bana Angel 

Gerçekten çok gizemli, önceki lig fragmanlarına baktım, bir sürü şey göstermişler bu lig içinse sadece Ash-Greninja ve Pikachu'yu gösteriyorlar. Zaten bu ikisinin ön planda olması beklenen bir şeydi ama daha ilk turdan böyle olacağı beklenilmiyordu.

Hawlucha-Talonflame-Noivern'den oluşan kuş ordumuz, ligde her zamanki gibi dengeli giderler herhalde. Eşit potansiyel sergilerler. Bir maçta biri galibiyet alır, diğerinde daha önce almayan alır vs. Bu dengeyi sağlamaları bir yandan iyi aslında ama Talonflame'in nedense ön planda olmasını istiyorum evrildiğinden beri, yine aynı şeyi istiyorum sanırım.

Sawyer VS Ash eşleşmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Şuan için kesin olan eşleşmeler;
-Pikachu VS Clawitzer
-Pikachu VS Aegislash
-Greninja VS Sceptile (Ash-Greninja VS Mega Sceptile)

Sawyer'ın 5 Pokémon'unu biliyoruz şimdilik. Shelgon'un evrimleştiğini düşünerek beklediğim durumu yazayım:

Spoiler:
Ash, Clawitzer'ın ne kadar tehlikeli olduğunu fark etmiş olacak ki Pikachu'yu sürmüş önüne. İyi bir taktik olmuş. Fragmanda sahneleri kesip kesip koyduklarından önce Aegislash'la mı, Clawitzer'la mı çarpışıyor tam belli değil. İkisiyle de aynı karede olduğu sahnede yarasız, beresiz gözüküyor. Sonradan bir sahnede geri püskürüyor yaralarla ve yaralı olarak Electro Ball kullanıyor. Ben Pikachu'nun Clawitzer ile tam rakiplik yapacağını, Sawyer'a karşı asıl mücadeleyi onda vereceğini düşünüyorum. Aegislash'la önce karşılaşırsa Ash, Pikachu'nun onun karşısında çok iyi performans sergileyemediğini görüp onu geri çağırır ve başka bir Pokémon çıkartabilir Aegisash'ın karşısına. Pikachu'yu da daha sonradan Clawitzer'la eşleştirir. Ya da önce Pikachu ile Clawitzer, ardından Pikachu ile Aegislash çarpışabilir. Ancak o yara bereleri, Clawitzer'ın yaptığını düşündüğümden ilk dediğimin daha oluru var gibi. Pikachu, iki Pokémon yenmesin lütfen :D 

Aegislash'ı Talonflame'in halletmesini istiyorum, onun için çok görkemli bir rakip olur. Bir başka ihtimal Noivern ama Talonflame tercihim.

Slurpuff ve Salamence... Noivern ile Hawlucha. Noivern'in herkes Salamence ile eşleşemesini istemişti, daha o bir Bagon/Shelgon'ken bile. Ancak yapımcılar ısrarla reddettiler, yine öyle yaparlar herhalde. Slurpuff VS Noivern, zalim periler olur maçın sonucu. Hawluca Noivern'in intikamını alır, sonra Salamence... Hawlucha VS Salamence de pek hayra alamet değil. Salamence, Sceptile'dan sonra Sawyer'ın en tehlikeli Pokémon'u bana kalırsa. Pikachu ve Hawlucha onu çok ezdi, ezme sırası ona geçecektir :D Hatta Paul'un Drapion'u gibi bir potansiyel gösterebilir. Onu yenecek ise o zaman yardıma koşan Gliscor gibi, bu sefer Goodra olur belki. Ama Goodra için düşündüğüm bir başka ihtimal daha var. Eğer o ihtimal olursa Salamence'i Greninja da halledebilir.

Şimdi Sawyer'ın beş Pokémon'unu biliyoruz. Ash de beş Pokémonla başlıyor lige. İki tarafın da sürpriz bir Pokémon'u olacak yani. Ben %99.9 eminim ki Ash'in sürprizi (!) Goodra. Ama bakalım Sawyer'ınki ne? Bu bahsettiğim diğer ihtimal iki sürprizlerin mücadelesi. Aslında Goodra hem Sawyer'ın sürprizini, hem Salamence'ı halletse süper olacak da bakalım ne gösterir durumlar.

Goodra Sawyer için tam sürpriz olur bu arada. Hem o hiç görmedi, duymadı, bilmiyor, hem de ilk altılı mücadeleleri olacak ikisinin de.



Evet... Çok uzun bir yorum oldu galiba. Siz ne düşünüyorsunuz Ash VS Sawyer'ın maçı konusunda?

Edit: Gözünüz korkmasın diye spoiler içine aldım bir kısmını :D 
Ben sawyer'in 6. pokemonunun Swellow olabileceğini düşünüyorum. Bu düşüncemin nedeni sawyer not defterini kaybettiği bölümde üzüntülü bir şekilde orada yazan bilgilerden bahsederken treecko bir tailow ile mücadale ediyordu o bölümden beri bu çocukta bir swellow var dedim. 2 hoenn pokemonu 3 kalos pokemonu var 6. pokemonda hoenn bölgesinden olabilir swellow vs talonflame.
(29-06-2016, 10:13 PM)Hieratican Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu Greninjanın water shiruken modlarını narutonun rasen shiruken modlarına benzeten bir ben miyim? :D Bunu özellikle yapıyorlar gibime geliyor.

Tek değilsin :D sadece bu değil ayrıca Ninetales da bildiğin kurama Shout ama pokemonun 20 yıldır narutonun da 11 yıldır devam ettiğini ele alırsak Naruto da özentilik yapmış olabilir
Naruto 1997'de başladı Manga olarak. 1998 yılında ise Pokémon animesi başladı. Bu iki seri de bambaşka konuda ilerledi, ilerliyor. Son zamanlarda aşırı ün kazanan Naruto'dan örnek alan Pokémon'dur. Bu arada Ninetales aslında Japon inanışında yer alan efsanevi 9 kuyruklu tilki'den esinlenildi ki Narutoda da bu inanışa göre bir tasarım var. Daha sonra diğer kuyruklu canavarlar da seriye geldi ama onlar ayrı. Sadece Pokémon veya Naruto değil, Japonların birçok manga ve anime serisinde 9 kuyruklu tilki, ninjalar, samuraylar, vb. Japon kültürü ve inanışından bahsedilir. Ama Pokémon'un bariz bir şekilde Naruto'dan örnek aldığı şeyler var. Dragon Ball, Gundam gibi animelerden de benzer özellikler Pokémon animesine uydurulmuş. İnternette tespit yapan çok var bu konuda. Ben daha özgün bir şeyler beklerdim. En azından çizim kalitesi fena değil. Senaryoda da bir farklılık bir çıkış olması gerekirdi. Çakma veya yarı-çakma Pokémon'a hiç yakışmadı.
Yalnız Pokemon animesi 1 Nisan 1997'de başladı Amerika'da 1998 yılında yayınlanmaya başladı.
(30-06-2016, 03:20 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Pokemon animesi 1 Nisan 1997'de başladı Amerika'da 1998 yılında yayınlanmaya başladı.

Aynen. Ben hep Amerika yayınını hatırlıyorum aslında. Ama düşününce o zaman Naruto daha yeni bir hikaye bir seriydi. Pek bilinmezken Pokémon daha ön plandaydı. Yıllar geçtikçe Naruto zirve yaparken Pokémon gidişatı bozdu. Şimdi toparlanma çalışması var ama...
yalnış bişi demek istemiyorum ama 32.bölümü nerden izleyebiliriim veya şimdimi yayınlanıyor hangi kanalda ?
(30-06-2016, 03:27 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-06-2016, 03:20 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Pokemon animesi 1 Nisan 1997'de başladı Amerika'da 1998 yılında yayınlanmaya başladı.

Aynen. Ben hep Amerika yayınını hatırlıyorum aslında. Ama düşününce o zaman Naruto daha yeni bir hikaye bir seriydi. Pek bilinmezken Pokémon daha ön plandaydı. Yıllar geçtikçe Naruto zirve yaparken Pokémon gidişatı bozdu. Şimdi toparlanma çalışması var ama...

Pokemonda anime oyunun tanıtımı denilince aklıma bir yönden Tsubasa geliyor. Oyunu 1981'de animesi 1983'te çıktı.
(30-06-2016, 03:28 AM)burhan1496 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yalnış bişi demek istemiyorum ama 32.bölümü nerden izleyebiliriim veya şimdimi yayınlanıyor hangi kanalda ?

Öğlen, 1'e 5 kala bu adresten canlı olarak izleyebilirsin. Bölüm internete akşam 5'e doğru düşüyor ve haber veriyoruz onun için de zaten.
Gelecek bölümde Ash vs Astrid maçı olacak Remo kiminle savaşacak acaba tahminim Alain ile maç yapar alain'den ne çekti be şimdide ligde karşısına çıktı :D