Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(02-01-2016, 01:41 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]XY105 - XY&Z 13 - Greninja and Hawlucha! Search for the lost Bregmite!!

Olamaz, umarım Ash bir Bergmite yakalamaz Surprise



@Firebender evet Sylveon da varmış gösteride de sen nasıl dikkat ettin ona yav :D

Spoiler:
[Resim: 285rqN.png]



Ve Palermo için de sessiz sessiz süzüyor dedik, can damarından vurdu Serena'yı. Umarım Serena depresyona girip stil değişikliği yapar yine :D
Hihihi kafasına buzdağı düşecek. Evrilip düşse bari .Yakalasın ya. Hem Hawlucha da yeni Pokemon katılımına en çok yardım eden Pokemon olur benim gözümde. Ash her ne kadar yavaş pokemonla pek iyi çalışamasa da Goodra gelmeyecekse ligden önceki dönemde onun yerine hasarı umursamazca tanklayacak biri lazım.

Bu arada anime bu sezon oyun haritasını takip ediyor denmişti sanırım. Son gyme yakın olma ihtimalimiz var mı? Ben oynamadım ve bilmiyorum ne yazık ki.
@Victini8989

Rotamız Snowbelle. Araya uydurma kasabalar koysalar da oyun haritasına göre ilerliyoruz genelde. XY&Z 8'deki Serena'nın Showcase'nin gerçekleştiği yer şelaleleriyle ünlü Couriway Kasabası. Ondan sonra ufak bir rota ve sonra da Snowbelle Şehri var oyun haritasında. Kısaca Snowbelle'ye çok az kaldı :)

Ash şimdi Bergmite yakalarsa Snorunt gibi olur. Açıkçası elimizin altında Goodra varken Bergmite'ının veya evriminin gelmesini istemem. Rotasyon olsa da olur ama Glalie'yi hiç sevmemiştim, buna karşı da antipati beslemek istemiyorum Undecided ayrıca son salonun yıldızı o gelirse kim olacak? Hawlucha? Bergmite? Noibat? Hepsinin de itibara ihtiyacı var benim gözümde. Bergmite gelmese daha iyi olur o yüzden :D 
Avalugg benim favori 6. Nesil pokemonlarimdandir. Boyu ne kadar bilmiyorum ama mamoswine boyunda ise diğer ikisini tekmeleyip atar. Pokedex boyu 2m diyor şimdi baktım. Animede gosterislerine bağlı olarak değişir ama eğer Ash ve pikachu tepesine çıkıp yolculuk yapabilecek kadar varsa noivernü sollayip ikincilige oturur.

001(D=) halindeyken seviyordum ben. Sonra evrilince kenara itmistim. Ama iki ateş pokemonuna özellikle charizarda yaptıklarından sonra değerini geri kazandı bende.
Bergmite mı işte bu habere sevinilir. 6.nesil sohbettede zamanında yazmıştım bu pokemon tank gibi Ash'e gelebilir diye umarım Ash onu yakalar çok güçlü savunması var diye hatırlıyorum. Glalie Ash'in Hoenn'de olan en sevdiğim pokemonuydu. 6.nesildede Avalugg en sevdiğim pokemonlardan ilk 5te umarım Ash yakalar. Wulfric ile olan maçta Bergmite yakalanırsa parlamaya ihtiyacı olan 4 pokemondan 3ü savaşır diye düşünüyorum. Bu pokemonlar Noibat(Evrimle Noivern olabilir veya gymden önce Floette ile karşılaşırsa o zaman evrimleşip gymde direkt atılabilir) Talonflame(tek başına gym son maçını kazanamadı Megaya karşı son maçta atılabilir ancak o hakkı Olympiada kullandığını düşünürse senaristler bu yüzden kullanılamayabilir) Avalugg(eğer yakalanırsa buz tipi salonda çok iş yapar) Greninja(Ash'in mega eksiğini kapatacak gibi görünüyor Infernape Luxray misali en güçlü adaydır diye düşünüyorum)
Son olarakta Avaluggun gelmesi ihtimaliyle Ash'in bir pokemonu eğitim amacıyla bırakılabilir. İhtimaller Charizard-Talonflame değişikliği veya Avalugg-Wulfric veya Greninja-Ninja köyüne ligden önce gönderilebilir fakat Greninja sorunu Ash ile de aşabilir. Bu ihtimalleri söylememin sebebi eski pokemonlardan biri dönebilir. Goodra lige kamyonla yetişirse şaşırmam diğer eskilerdende Charizard ön planda olmak üzere veya Bulbasaur gelebilir diye düşünüyorum. Eğer böyle olursa çok alternatifli kadroyla şampiyon olabilir.
Bergmite hemen gelişip Avalugg olacaktır ama yani ne gerek var arkadaş :D Herhalde takımda Karanlık-Uçan-Dragon antisi eksiğini kapatacak bir hamle gibi düşündüler
Ooo Hawlucha sahne alacak demek, güzel haber.Gym öncesi Fire Punch öğrenme vakti.Talonflame'den ümidi kestim değişik ateş saldırıları öğrenmeye pek hevesli değil gibi.Bize acilen ateş gücü lazım, son zamanlarda anime fazla sulu oldu hem :P

Hawlucha:
Flying Press
High Jump Kick
X-Scissor
Fire Punch 

Prettiness
Edit: Bir daha okudum ve istek sanırım. Talonflame'in acilen ateş türü saldırı öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum ben Sleepy  Bir Fire Blast, bir Flare Blitz, bir Flamethrower iyi gider Talonflame'e. Bir de Roost olsa :D 

Ve Ash'in Hawlucha'nın varlığını unutmaya başladığına dair ciddi şüphelerim var...
Sky Attack öğrensin bence
Talonflame Flamethrover öğrensin :D