Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bize anlatılmak isteneni çözdüm.
Spoiler:
Ash uçan tiplerle havaya uçacak,yanına Serena'yı da alacak,Greninja Ash'e özenip onun şeklini alacak,Pikachu ve Eevee'de aşık olup mutlu mutlu bu bölgeden gidecekler :D 
Yalnız Profesör Oak'ın labı karışır Talonflame oraya gidince.

Bizim hırçın kuşumuzum emektarlarla karşılaştığını düşünsenize. (diğer flying pokemonunu da severim ama rekabete girmez bu ikisi kadar.)

Talonflame kendisine rakip olarak gördüğü pokemona dalıyor. Gerçi Ash'in cep canavarları sürekli savaşıyor ve eğitim yapıyorlar diye biliyorum(oradayken de saldırı öğreniyorlar sonuçta)


Staraptor vs Talonflame izlemek çok hoş olurdu Fire :lol:
Bir de movesetler var. Daha önce birkaç kez yapmışlığım vardır hatırlarsanız. Movesetler düzgün olursa 3 flying olması çok da sorun olmaz.
Profesör en sonunda Ash'e dicek annenin emekli maaşı da yetmiyor bunların masraflarına . Kazan bir ligde kurtulalım senden .d
Oo Satoshi ne yaptın sen takımın hepsi flying Pikachu'ya da kanat eklesinler tam olsun  XP
@Torkoal93 çok haklısın düşüncelerimiz yine benzer gözüküyor.Ayrıca 2-3 bölüm sonra bende daha detaylı yazacağım.

@delpiero Seninle de aslında düşüncelerimiz çok farklı değil ancak deyim yerindeyse sen Kalos kadrosunu gömmüşsün üstüne toprak atmışsın.Tek tek pokemonların zayıf yönlerini yazmışsın.Bende zıttını yazayım
Noibat bebek pokemon bu yüzden diğer pokemonların yanında şu anlık sönük kalıyor ancak evrimleştikten sonra Ash'e çok yardımı olacaktır.
Hawlucha geldiği ormandaki dövüş pokemonlarında en iyisiydi Lucario maçında karizması fena çizildi ancak gym maçlarında aldığı galibiyetlerle gizli kahraman oldu.Böyle de devam edecek görünüyor.
Talonflame,Pidgeot'tan sonra ilk kez hayranı olduğum kuş pokemonu oldu.Daha Fletching iken en üst evrimi olan Talonflame'ye posta koydu ve evrimleşerek yendi.Fletchinder iken Charmeleon'u duman etti üstüne Moltres gibi efsanevi pokemonla kapıştı Ash'i korumak için gücünü sonuna kadar kullanıp evrimleşti ve Ash'i korudu.
Greninja,hala Frogadier ancak yakın zamanda evrimleşecek.Biz evrimini tamamlamış su pokemonu eksiğini kapattığı için seviniyorduk üstüne birde nadir evrim geçirecek ve sahibine benzeyecek.Bu evrim için belkide serinin ana konusu olan mega evrimi Ash'e vermeyecekler.Ayrıca hızı nedeniyle Sceptile ve Infernape gibi olacak ne aşağılarında kalır ne de üstlerinde olur.
Pikachu Regice,Mega Lucario.Dragonite,Raichu gibi pokemonları yenmiş Latios gibi bir pokemonla berabere kalmış bir pokemondur.Bir yada iki kötü yenilgisi var diye bu galibiyetleri unutamayız.Bu seride zaten mükemmel gidiyor böyle devam edeceğini düşünüyorum.

Genel yorumum takımda çok uçan türü özelliği olan pokemon olabilir.Pikachu'da yok ancak ona da gerek yok kuyruğunu yay olarak kullandıktan sonra uzun süre havada kalabiliyor.Yakın zamandan örnek verirsek Mega Lucario ile yaptığı maçtır.
Flying type iyidir. Ama mega charizard y gelmesin 4/6 fazla olur.
Ben Pikachu kötü demedim sadece aşırı iyi değil diyorum, Sceptile da Darkrai yendi mesela :) Yani animede çok önemli değil bence aşırı iyi pokemonları yenmek
(12-10-2015, 03:58 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Pikachu kötü demedim sadece aşırı iyi değil diyorum, Sceptile da Darkrai yendi mesela :) Yani animede çok önemli değil bence aşırı iyi pokemonları yenmek

Şuan Pikachu , Charizard , Sceptile hepsini harcadın :D
O değil de flying olanlar: Noibat, Talonflame, Hawlucha

Aerial Ace bilen: Frogadier :D