Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şöyle bir senaryo nası olur' Ash şampiyon olur, Lysandre Ash'i kötü emeller için kaçırır, Alain ve bizimkiler bir ya da iki bölümlüğüne Ash'siz bir takım olarak hareket eder' :)
(09-08-2016, 01:11 AM)Trafalgar D. Water Law Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şöyle bir senaryo nası olur' Ash şampiyon olur, Lysandre Ash'i kötü emeller için kaçırır, Alain ve bizimkiler bir ya da iki bölümlüğüne Ash'siz bir takım olarak hareket eder' :)

Gidişat öyle gözükmüyor pek, olayların sonunda bir araya gelirlerse gelirler. Bonnie Puni-chan'ın peşinde koşar, Clemont GYM'i için uğraşır. Serena da (belki yanında Pikachu da olur) Ash'i kurtarmayı hedefler. Alain ve Mairin ise Lysandre ve Hari-san'la ilgilenir daha çok. Herkes ayrı bir cephe, özette grup halinde dolaşmayacakları yazıyordu. Birlikten kuvvet doğar demişler, niye ayrılıyorsunuz ki siz, yakıştıramadım 164 


Öte yandan - belki delisin diyeceksiniz ama - ben hala Iris gelecek diyorum. Rayquaza ve Iris, yazın kenara... :)
Yeni ve müthiş bölümler geliyor kehanet olaylarını falan zaten çok severim. 8D  Ash şampiyon olsun da isterlerse kaçırsınlar Malamar konusuna gelirsek çok güçlü pokemon James animede Ash'ten sonra en sevdiğim üç karakterden biridir Malamar çok yakışır finale yakında Malamar çetesiyle kapıştırıp orada bırakır. Diğer konuda Alain, Serena, Mairin, Diantha ve Roket Takımı güzel bir ekip olacaktır Clemont, Meyer, Bonnie ise Lumiose Şehrini savunacaktır. Lysandre ve Sycamore maçı da güzel olacaktır Mega Gyarados vs Mega Garchomp diğerleri de Zygarde ile uğraşırken Rayquaza yardımlarına gelebilir bir sürü senaryo var bakalım görelim nasıl olacak. Şu an için Kalos ve diğer tüm savaşlardan çok Ash'in Alain ile maçına odaklandım umarım bizi tatmin edecek seviyede savaşlar olur. 
Giovanni ve ekibi ne zaman, nasıl girecek bu olaylara acaba. Şüphesiz sır gibi saklanan acayip işler dönüyor. Bir ara demiştim yine diyorum; ilk kez lig dışında bir olayı bu kadar heyecanla bekliyorum.
Aslında bu ligden sonra bizi uzun maceralar bekliyor bence. Macera Lumiose'ta başlayıp çöllerde devam edecek openinge bakılırsa ve biri demişti (Torkoal93 olabilir) sundinal kırılabilir olaylar sırasında. Ve biz de bu mega evrim olayına veda etmiş oluruz bu gerçekleşirse. Zaten Alola'da mega evrim olmayacak gibi gözüküyor.

Ve daha da önemlisi ben Rayquaza, Iris ve Zinnia'yı iki bölüme sıkıştırıp öyle Alola'ya geçileceğine inanıyorum. Bir ara anlatırım aklımdaki fikirleri :)
Bende Ash şampiyon olacağı için Team flare yüzünden kaçırılsın istiyorum ancak bu kaçırılma olayı Greninja yüzünden olacak gibi.
(09-08-2016, 03:44 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında bu ligden sonra bizi uzun maceralar bekliyor bence. Macera Lumiose'ta başlayıp çöllerde devam edecek openinge bakılırsa ve biri demişti (Torkoal93 olabilir) sundinal kırılabilir olaylar sonrasında. Ve biz de bu mega evrim olayına veda etmiş oluruz bu gerçekleşirse. Zaten Alola'da mega evrim olmayacak gibi gözüküyor.

Ve daha da önemlisi ben Rayquaza, Iris ve Zinnia'yı iki bölüme sıkıştırıp öyle Alola'ya geçileceğine inanıyorum. Bir ara anlatırım aklımdaki fikirleri :)
Lumiose'ta başlayıp çöllerde devam edecek macera Kalos içinde mi olacak yoksa Alola'da mı?
@sarıayı 3 Kalosta çöl olayı openinge göre
Sep 15th: XY&Z042/43? - 1 Hour Special :chipachipa: :chipachipa:

Team Flare böylelikle biter. Sonra 8 bölüm ne yaparlarsa yaparlar. Bundan sonra yakalama olmaz. Buna güvenerek diyorum Serena yazıklar olsun sana 8D Cilan da çok yakalamadı ama o harika bir eğitmendi benim gözümde. Clemont zaten evde pokemon dolu.

Bir de ne yalan söyleyeyim Ash goodra'yı bırakmadan önce , bütün bu Hain Alain sebebiyle gelen felaketler bitince Korrina'nın Riolu yumurtasını vermesini istiyorum. Olmayacak biliyorum ama Ash'in yanında iki arkadaşla yolculuğa çıkmasını istiyorum tekrar XD
Goodra ligden sonra hemen döner galiba. Yeni pokemon yakalamasın da eldeki pokemonları bırakamasa Ash bari 8D Talonflame, Noivern, Hawlucha Profesör Oak tatil köyüne giderler de Greninja Ne olur bilmem. Pokemonun karakteri farklı bir kere Bu pokemonu Profesör Oak'ın yanına yada Scymore'un yanına bırakamazsın Pokemonun amacı güçlü olmak dahada güçlenmek Ninja köyü desen orada eğitmeni olmadan ne yapacak ayrıca sadece Greninjalara özel bir yer değil. Ash'le beraber güçlenecez dediler bakalım Hikaye nasıl sonlanacak =T