Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Oyun olarak rakibe iki tur boyunca güçlü bir şekilde saldırıyor, ikinci ya da üçüncü saldırının sonunda Pokémon'un kafası karışıyor, kontrolden çıkıyor hafif. Persim, lum meyvesi vs. Pokémon'a savaştan önce verilerek kafa karışıklığı durumu anında çözülebiliyor. Bir de başka saldırı seçemiyorsun outrage'ı seçince kafa karışıklı başlayıncaya kadar. Animede güçlü bir saldırı olarak gösterildi. Pokémon kontrolden hafif çıkar gibimsi oldu ama kafa karışıklığı durumu gösterilmedi diye hatırlıyorum. Ash'in Pokémonlarından biri bilmediği için çok detaylı göremedik bu saldırıyı.

Noivern Dragon Pulse öğrenmez. Zaten Victini'nin dediği gibi seride en çok gözüken ejder türü saldırı Dragon Pulse oldu. Bir de efektli mefektli bir şey. Küçük Noi Noi'mıza (pardon alışkanlık) outrage veya draco meteor daha çok yakışır.

Drasna, Iris, Zinnia... Ejder türünde o kadar çok usta var ki gelebilecek... Önceliğim Iris. Drasna'ya kesin gözüyle bakıyorum, sıcakkanlı teyzemiz o bizim :D Hani böyle seni çaya davet edip senin oturduğun yerde sıkıntıdan patladığını görmene rağmen sana mahalledeki dedikoduları anlatmaya devam eden türden  Shout
Ben de outrage görmek istiyorum Noivern'de. Bir senaryo kurdum bile:

Ash Wulfric ile olan maçında hawlucha ve talonflame kullanır.(kulanacak da zaten.) İkisi de rakibini yener. Ama avalugg yettiniz gari deyip onları yener. Sonra noivern sahaya çıkar. İlk başta yenilecek gibi olur. Sonra sinirlenir ve outrage öğrenir. Sonra maçı kazanırlar. Olamayacak bir şey değil bence neden olmasın?
Alıntı:Greninja is also the first of Ash's first regional catches that is not a Normal/Flying dual-type since Heracross, as well as the first one that is incapable of flying.


Külliyen yalan.

Spoiler:
[Resim: tumblr_nuxb4w0arb1rvs7gdo1_500.jpg]
Ya şu uçma işi nereden çıktı uçtuğuyla ilgili yada arkasındakinin kanat olduğuna dair kesin bir kanıt var mı ?
(28-03-2016, 07:00 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Harbi ya özledim Ash'in Pokemon'larını keşke en az 1 bölüm dahi de olsa,onları gösteren bir özel bölüm olsa çok iyi olurdu.Ne yaptıklarını,nasıl olduklarını,kim kiminle kanka oldu,ne gibi şeylerle uğraşıyorlar ve antrenman yapıyorlar mı yani hepsini bir bölümde görsek ne güzel olurdu gerçi hepsi 1 bölüme sığmazdı en az 2-3 bölüm olurdu biz de seve seve izlerdik :)
Ah nerede o günler keşke :( eski pokemonlarını ve eski dostlarını da çok özledim yaa
Benim öyle dememin sebebi sadece kanatları varmış gibi görünmesi. Özellikle ben arkasındaki shurikenin peri kanadına benzemesiyle eğleniyordum şimdi gördüm insanlar da periye benzetiyormuş. XP

Yoksa resmi olarak böyle bir şey yok. XD
Allstar league gibi bir şey yapsalar keşke her ligde en az yarı final oynamış katılımcıları katılabilse mesela
Allstar güzel fikir ama ben bu yarışmanın Ash'in pokemonları için olmasını isterdim. Charizard vs pikachu maçı ya da noivern vs gible güzel olabilirdi bence ama yapmazlar çünkü sonra ''Pikachu Charizard'ı yendi o en güçlü.'' yargısı oluşacaktır. Neyse ben bu yorumu yapmadım siz de okumadınız. :D Ve konuyla alakasız ama kimse neden yeni bölüm yazmıyor ya sıkılıyorum. :D Gerçi ben de henüz yazmadım ama yazıyorum ufak ufak. :D
(01-04-2016, 01:47 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].
.
.
Ash ve arkadaşları ormanda kaybolmuş Beyaz bir Phantump ile karşılaşır. Onu arkadaşlarına götürmek için birlikte ilerlerler. Ancak Roket Takımı ortaya çıkıp onu kaçırır.

James yakalasa ya. Çok güzel olurdu. Ama bakarsak bölüm filler kokuyor ne yazık ki.
Cidden phantumplar ormanda ölen çocukların ruhları mı? Ben henüz AG'de kaldığım için bilmiyorum.