Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ufukta DP remake falan olsa Ash'in ligde eskileri kullanır diye düşünürdüm ama sıradaki oyunlar 6.nesil odaklı olacağı için şu an için Ash'in eskilerden kullanacağını düşünmüyorum.Ligde off-screen maçlar da olmazsa herkes yeterince parlama fırsatı bulabilir.Geçen IzzyMemo'nun da belirttiği gibi genel olarak Ash'in finale uzanacağı konusunda hemfikiriz bu da bir sürü maç görme ihtimali demek.
Ash Greninjayı fark ederse Tobias gibi ilk onu sürerek rahat şekilde herkese tek atarak final oynar. :D
Tobias'ın bir daha piyasaya çıkacağını zannetmiyorum dördüncü jenerasyonda Ash'i elemek için uydurulmuş bir karakter.
(27-12-2015, 04:24 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2- Hayır. (Opening'in verdiği açık mesajdan Bonnie'nin onu kovalayacağı ortada)

Hiç böyle düşünmemiştim ama hakikaten o mesajı vermek istemiş olabilirler.

Puni-chan'ın bir süre ekibe katılmayacağını düşünmemin bir sebebi de Alain.Alain Lysandre tarafından görevlendirilmiş birisi eğer Ash ile ilk karşılaşmasında Bonnie'nin elinde Zygarde Core görürse almak isteyecektir.Oysa ki fragmandan Ash'in Sawyer ve Alain ile aynı yerde savaştığı görülebiliyor.Alain, Ash ve arkadaşları hakkında hiçbir bilgisi olmaksızın Ash ile normal bir trainer maçı yapıyor orada gibi geldi bana.
Puni-chan bizimkilere gözükmez, uzaktan yardım ederse görürüm ben sizi :D

Alain mega evrimli kişilerle savaşıyordu bildiğim kadarıyla. Ne oldu da Ash'le savaşacak merak konusu Onion011 bir de şöyle bir durum var Lysandre, Alain'e direkt Puni-chan'ı bana getir demedi. Yani karşılaşırlar, Alain küçük Zygarde'ı görür basit Pokemon der. Sonradan Lysandre ben bu Pokemonu istiyorum dediğinde "aaa ben bunu önceden görmüştüm." der.


@Serhat Torun
İsa alptekin41 Tobias gözükecek dememiş, Tobias hani tek Pokemonla bütün GYMleri geçmiş, yine tek Pokemonla herkesi elemişti ya, Ash de Ash-Greninja'yı keşfetse herkese tek atarak şampiyonaya çıkar demiş.
@SerhatTorun olayı @_Erdi_ özetlemiş ama yine de yazayım. Demek istediğim ligde Tobias Darkrai ile nasıl herkesi tek başına yenerek şampiyon olduysa aynı şekilde Ash'te Greninja ile aynı başarıyı yakalayabilir. 8D
Yok şimdi birisi gölge topu, teleoprt, konfüsyon, psişik ışın gibi hamle yapar Greninja nakavt olur. :D Animede mantık gerekmez. Dream eater hadi öbür pokemonlara işler ama Heracross'a işlemesi çok saçma.  
Arkadaşlar Ash finale kadar gider, finalde de son pokemonlara kadar kalırlar, oraya kadar eminim :) Ancak genelde olan yine olabilir, Charizard'ın Pikachu'ya kaybetmesi, Charizard'ın Blaziken'e kaybetmesi, Pikachu'nın Meowth'a kaybetmesi ve Pikachu'nun Lucario'ya kaybetmesi, 4 Ligde de son anda kaybetti sadece Tobias reise baya baya madara oldu. Bizimkiler öyle ucundan kaybettirmeyi seviyorlar ya bi de finalde son pokemonda kaybettirirler belki, hatta Raichu'lu birine diyeceğim aklımıza Tierno gelecek, Tierno şampiyon oluyormuş ne gülerim :D Ardından Ash, Pikachu'nun artık evrimleşmesi gerektiğine karar veriyormuş ve Raichu mega taş ile Mega Raichu oluyormuş :D Nasıl sıktım belli değil, bunlar devam ederken Mega Ludicolo ile Brock ve Mega Starmie ile Misty geliyormuş olaylar olaylar  :chipachipa:
delpiero yazılarını okuyunca duygulandım. XY&Z'de birçok yeniliklerle tanıştık. Anime'nin bence biraz yaş çehresi de büyüdü. Bu yeniliklere ciddi anlamda bir de  artık Pikachu'nun Raichu oluşu eklense mükemmel olur. Ben kendi adıma sevinirim. 19 Sezon olmuş nerdeyse Pikachu'yu görmekten sıkıldık. Artık yenilik lazım. Belki bu konu haberlere bile konu olabilir. Twetter'da tag açılır bu konuda Pikachu 19 sezon sonra Raichu oldu diye. XY&Z'de Ash kesinlikle final oynayacak.
Greninja ash'e zarar verdiğini anlayınca Ash'i terk edecek diyenlerin sayısı çok arttı. Açılışa bakarsak belli öyle gözüküyor. Ash Alain ile savaşırken çok kötü duruma gelecek gibi. Öyle olursa Serena'nın yüzündeki ifadeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bence o da fenalaşıp düşer. Ama o olaydan sonra bile açılamazsa daha da açılmaz zaten. Ki sevmiyor o -_-