Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Puni-chan ilk başlarda mega evrim sahiplerinden saklanmıyordu yanlış hatırlamıyorsam alain ve ash'in ilk maçında oda maçı izlemişti. Zyagardenin saklanma olayı bence diğer zyagarde'nin yakalanmasından sonra oldu sanki zyagarde gelecekte olacakları tahmin edebiliyor kalostaki büyük felaketi alain diğer zyagarde'yi yakalaması ve team flareden olması olimpia'dan haber alan dianthanın araştırma yapmaya başlaması hep olayla bağlantılı kişilerden kaçıyor zyagarde core. Ash-greninja formu zyagarde ile alakalı olabilir tek kafamı karıştıran nokta zyagardenin 10. bölümde kaçtıktan sonra Ash-greninja formunun tekrardan görülmesi.
Ash-Greninja kendi şaheseri ise ona bakmak için izlemiş olabilir.
Naruto & Pokémon. Tesadüf mü?
[Resim: 2mmfhts.jpg]
Naruto The Last filminden değil mi o sahneler :D Kopyalamışlar resmen
25 ve 26. Bölümlerde bişey dikkatimi çekti. Ash emir vermeden Greninja hamleler yapmaya başladı daha sonra clemont un yaptığı robottaki değelerde değişmeler oldu. Ash e cevap vermemeye başladı yani mega evrime geçmedi ve sawyer e yenildi. Aralarımı açıldı acaba noldu :D 2 savaştır Ash dayanamadığı için kazancakları savaşları kaybetmişlerdi acaba greninja ashten vazmıgeçiyo.
Bu Kalos ekibinin ayrılığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ekip hakkında seri bittikten sonra adam akıllı, güzelce bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum zaten ama düşüncesi bile... İlk defa güncelde takip ettiğim ekip bir kere, yerleri şimdiden ayrı oldu bende :) Biraz tahmin edebiliyorum aslında. Arkada Snowbelle Theme garanti. Dörtlü kafa kafaya veriyor, Bonnie ağlıyor. Clemont ile Serena'nın yüzleri seçemiyorum ama arkada flashbackler falan veriliyor. Gerçekten zorlu bir ayrılık olacaktır.
1- Puni-chan - Bonnie ayrılığı
2- Kalos Ekibi'nin dağılışı

Seride en merak ettiğim ayrılışlar bunlar şimdilik :D Bir de Iris, Iris, Iris... Gelecekse gelsin artık  Dodgy 
Ash tek başına geçermi başka bi bölgeye bilmiyom ama Clemont kesin Ashle birlikte kalamaz çünkü spor salonu lideri bu bölgeden çıkamaz diye tahmin ediyorum. Serena düşük bi ihtimal olsada ashle birlikte kalabilir
Bonnie veledinden kurtuluş şerefine o gün şampanya bile patlatabilirim. O derece sevmiyorum. Ending yüzünden ise 2 kat sıktı artık. Clemont'a biraz üzülürüm, hakkı da yendi yeniliyor da. Serenaya da üzülmem ama Alain, ekipten değil yine de çok özel biri.
@Turkuaz Greninja ve Ash arasında sorun yok şu an ama Ash Sawyer'ı küçümsediği için kendini kaybetti uyum sağlayamıyorlar Greninja ile de. Greninja Ash'i veya Ash Greninja'yı terk edecek mi göreceğiz.


Yol arkadaşları konusunda yeni karakterler görmek güzel olabilir ama şu anki ekipten çok memnunum . Clemont diğer erkek karakterlerin aksine Ash'in abisi gibi değil de doğrudan arkadaşı.Gerektiğinde Ash'e rakip de oluyor. Temeli ilk bölümden atılan GYM maçı mükemmeldi . Luxray vs Greninja gibi bir maç da görebildik. Serena da çok iyi yazılmış ve her şeyi düşünülmüş bir karakter. İlk başta dikkat çekme nedeni tatlı olması , Ash ile ilgilenmesiydi tamam ama artık sevilme nedeninin değiştiğini düşünüyorum. Önümüzdeki bölümde Ash'le karşılaşma sahnesi de güzel olacağa benziyor. Tek sıkıntısı pokemon yakalamak. Misty'i de sevmeme rağmen onda da en büyük eksiklik buydu. Buna rağmen Serena favori kız karakterim ve ayrılmasını istemiyorum. İlerde bu pokemon yakalama konusuna önem vereceklerdir. Bonnie de her zaman eğlence katıyor animeye. Zygarde %10 ile birlikte daha çok göreceğiz bunu. Ne kadar değişmesin istesem de ekipte kalma ihtimali olan tek kişi Serena bence . DP ekibini de çok severim birbirlerini tamamlıyorlardı ama Kanto ve Kalos ekipleri aile oldular gibi geliyor bana. 
1.nesil kadrosundan sonra en sevdiğim ekip kalos ekibi oldu, bu ekibi bırakıp tekrar sıfırdan başlayacak olması beni üzüyor açıkçası. Keşke battle frontier gibi 1 sezon daha olsa da uzatsalar ama yeni nesil pokemonları da çıktığına göre bu olmayacak. Yeni sezonda ise Serena palermonun yanına gider, Clemont gym liderliğine geri döner, bonnieyi söylememe gerek yok :D Ash te pikachuyu alıp yola koyulur, en çok merak ettiğim konuda greninjayı ne bahane bulup bırakıcak