Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şimdi izlerken fark ettim önceki bölümleri, Satoshi-Gekkouga aynı  Satoshi-Gekkouga değil. Çok değişti ve gelişti, Alain bu haliyle maç yapmadı. Bölümün başlamasına son dakikalar kala net bir tahmin çıkardım: Ash kazanır diyorum (%1 ihtimallik bölünme olmasa).


Bu arada arkadaşlar aman deyim, bu konuda maç hakkında en ufak bir bilgi, bölüm hakkında en ufak bir sohbet, şu kazandı, bu kazandı gibi şeyler, spoiler koduyla da olsa bir şey paylaşmamaya çalışalım. Firebender gerekli konuyu açmış. Aman deyim tekrar, ban sebebi mübarek (Spoiler içinde paylaşırsanız kimse bir şey demez de bence paylaşmayın yani, ne gerek var konusu açılmışken). Hatta konunun linkini bırakıyorum: tıklayınız.
Erdi saglam link verebilirmisin ?
lanet olsun ki işteyim ve izleyemiyeceğim 
son 1 dakika başarılar roket takımı ! çalın şu pokemonlarıda gösterin gücünüzü !!! Pok155
link lazım arkadaslarrr :(
pierre_emir, arkadaşım biz burada ne diyoruz, spoiler konusunda, sen n'apıyorsun? 
Bölüm linkleri internete düştükten sonra konu açılacaktır. Son bölümle ilgili yorumlarınızı lütfen bölüm sohbet konusunda yapınız.

Edit: Yeni Xy&z Bölüm Bilgilerinde bölüm linkleri paylaşıldı. Konu açık.
Yeni XY&Z Bölümler Fragmanı çok efsane olmuş.
Spoiler:
Alain'e hain diyen arkadaşlar burada mı? :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Ahahah demek her şeyden haberi varmış, vay vay vay... Bak sen... Alain, hiç beklemezdim senden. Efsane bölümler bizi bekliyor. Bol savaşlı ve bol entrikalı. Alain diskalifiye olsun ve kupa Ash'e kalsın bence XP Hem bu olaylarda Alain'le tekrar karşı karşıya gelecekler gibi. Ben ilk başta bunlar sıradaki bölüm fragmanında yan yana yürüyünce dedim aha kanka oldular diye, meğer... Abo ki ne abo! :bigsmile: 

Helikopterin üzerinden Braixen'a Flame Thrower komutu veren Serena'nın havalılığı mı dersin? ( Onion021 )
Bonnie ve Clemont kardeşlerin göz yaşı şöleni mi dersin? ( Onion076
Yoksa Ash'in Lysandre ile savaşı mı dersin? ( 129fs4252631 )
Ve Lysandre'nın en sevdiğim Shiny Pokémon'a sahip olması var bir de: ( Onion049 )

Ligin verdiği hasarı bu kadar kolay toplayabileceğim aklıma bile gelmezdi, tıpkı ligdeki gibi heyecan bastı yine beni :)
[Resim: PQpdG8.jpg]

Ash'in şampiyon olacağına inananlar için üzgünüm.  Ash'in kazanamayacağı belliydi. Alain özel bir karakter, lige sokup rezil edecek halleri yok. Geçen günkü yorumumda o bakışların küçümsenmemesi gerektiğini söylemiştim.

Alain için şampiyonluğu hak etmedi diyen arkadaşlar var. Şampiyonluğu kimin hak ettiğini düşünüyorlar merak ettim. Hak etti ya da etmedi meselesine girmiyorum ama Ash ne kadar hak ettiyse Alain da en az o kadar hak etmiştir. Bir de diğer taraftan bakmak lazım: eğitmenliğe yeni başlamış biri katıldığı ilk ligde 2. oluyorsa büyük bir başarıdır.

Bir tarafta aralarındaki sevgiyi herkesin görebileceği, gerçek iki dost Alain ve Charizard; diğer tarafta şampiyon olmak için Greninja'nın gücünü kullanmak isteyen Ash ve içindeki gücü dışarı çıkarmak için Ash'i kullanmak isteyen Greninja. Aralarında çıkar ilişkisi olan taraf kazanmadığı için mutluyum. Sevgi, dostluk kazandı diyebiliriz.

[Resim: 1N4bJN.jpg][Resim: 800px-Alain_and_Charizard.png]

Bir de şunu unutmamak lazım, Greninja'nın tek ve asıl rakibi zaten Sceptile'dı. Bunu 35. bölümün ismiyle iyice belli ettiler. (Decisive Rival Battle! Satoshi Gekkouga VS Mega Jukain!!) Zamanında Infernape'in Electivire'ı devirip misyonunu tamamlaması gibi Greninja da Sceptile'ı yenerek ligdeki misyonunu tamamladı. Daha fazlasını beklememek gerekiyordu. Yapımcılar sağ gösterip sol vurdu. İlk defa spoiler vermediler, bir de o turuncu shuriken insanları umutlandırdı.

"Çok güçlü" Goodra'ya değinmeden edemeyeceğim. Hiçbir işe yaramadan köyüne dönüyor. En büyük başarısı Luxray'i yenmek olarak kalacak maalesef. Ash'in en hantal, en cansız ve heyecan vermeyen Pokémonlarından biri oldu. Sadece Bide kullanıp nereye kadar gidebilirsin ki? Karşıdaki biraz sağlam olunca olanları gördük. Kendisini bir daha görmezsek çok güzel olur.

XY serisi senaryosuyla sınıfta kalan bir seri oldu. Grafikler, animasyonlar gelişmiş olabilir ama sadece animasyonla kısa vadede başarı sağlarsın diye düşünüyorum. Buna en büyük örnek Talonflame vs Unfezant maçı. Taktiksel olarak sıradan bir maçtı belki ama animasyon o kadar güzeldi ki herkes beğendi.

Team Flare olayları biraz olsun toparlar belki ama fikrimin değişeceğini sanmıyorum. Umarım Sun & Moon serisi de benim için hayal kırıklığı olmaz.
@tlhGS

Lig ve Alain ile olan düsüncelerine kesinlikle %100 katılıyorum.Dediğim gibi, bence yine her şey olması gerektiği gibi oldu.Bu çıkar iliskisi hakkında ilk öğrendiğimde benim de içime bir kurt düşmüştü.Yani arkadaşlık dediğin çıkar ilişkisi üzerine kurulmaz ki.Yani böyle olunca insana samimi gelmiyor.

Goodra gerçekten harcandı.Ona hiçbir şey diyemeyeceğim.

Bense farklı olarak sunu soyleyecegim.XY, ligin gerçekten savaşların saldırı efektleri ve animasyonları dışında güzel geçtiğini söyleyemeyecegim.Ama ben bu sezon karakterlerin hikayesinin ve gelisiminin(Satoshi'nin kısmen) güzel işlendiğini düsünüyorum.Örnek vermek gerekirse Alain,Sawyer,Serena,Clemont.