Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Animenin gidişatına göre sadece giovanni'yi görücez sanırım :D Team rocket vs Team flare süper olur :D
XY&Z beni heyecandan öldürmeye çalışıyor.
Greninja'yı çok seviyorum. Ash'in en iyi iki pokemonundan biri. Aaand it is gone. Yok bırakın bari son gymde başkaları savaşsın. Yani ne olurdu Noivern veya Talonflame yeni saldırı öğrenip kazansaydı. -_-  Şimdi böyle diyorum ama Ash kazandıktan sonra TMNK2yi kontrol etmek için yaparlarsa sorun yok.  XD  Evet duruma göre ne hissetmem gerektiğini planlıyorum şimdiden.

Gerçi ben de aynısını yapardım. Düşünsene şampiyona , profesöre gidip diyorsun: Aa o mega evrim mi ? Ne kadar da sıradan.  =D  Tamam tamam isterse her maçta kullansın.  =D  

Goodra hakkında konuşmuyorum. Sadece geçerken uğrayalım diyorlar -_-


***Son gym battle bölümü ismiyle çakışıyor. Yani ikisinden biri gerçek dışı. Büyük ihtimalle gerçek olan bu ve maç 3 vs 3 olacak. Greninja son çare burada -_-
(07-05-2016, 08:54 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]***Son gym battle bölümü ismiyle çakışıyor. 

İlk mesaj doğru numara, isim ve tarihlerle güncelleniyor yeni bilgiler gelince.Oraya bakınız.
Şimdi güzel bir soru :) Sawyer Mega Abomanow'u nasıl yendi ?  :D Ash Wulfric' Mega evrim kullanmaya zorluyor olmasın , onunla maç yapmak istiyorum deyip ?
Benim şöyle bir düşüncem var. Ash rozeti alacak ve rövanş maçı rozet için olmayacak. Bayadır düşünüyordum bunu aslında. Abomasnow'un gözükeceğini duyduğumdan beri. Ancak biraz bilgi gelmesini bekledim. Gelen bilgi de "Decisive Battle at the Snowbelle Gym! The Final Badge!!" olunca bu düşüncenin gerçekleşemeyeceğini düşünmüştüm. Ama şimdi bölüm adının değiştiğini görünce Ash tek seferde alacak o rozeti diyorum :) Böylesi yakışır bizim koca oğlana. İkinci maçları Ash-Greninja için olacak, Wulfric, Ash'e onu kontrol etmesinde yardım edecek, yazın kenara :)

Goodra'yı gördük, sevinelim derken yine şu sulak alanda bela çıkıyor. Ne yermiş arkadaş, Pokémonlar da koruyamıyorlar orayı bir türlü. Goodra yine gelemeyecek gibi gözüküyor. Benim bu bölümle ilgili de iki düşüncem var.
1- Goodra ile diğerleri Carbink sorunu halletmeye çalışırlar bizimkilerle birlikte. Bizimkiler ve Goodra sorunu halledemez. Kahraman sulak arazi Pokémonları olur ve Goodra, onların artık kendisine ihtiyaçları olmadığını düşünür. Ash'e geri döner.
2- Yine bir sorun çıkar ve yine Goodra önemli rol oynar. Ash bir kez daha Goodra'nın orayı bırakamayacağını görür. Onu anca ligde çağırır ve sonrasında geri gönderir.
28. bölümde Ash ortadan kayboluyormuş. Bu yüzden 27. bölümde yenilme ihtimali daha fazla gibi geliyor bana önce Sawyer , sonra Wulfric... İlk rozet maçında Mega Abomasnow ve Greninja olmayacak. İlk maç 2 vs 2'yken ikinci maç 3 vs 3 ya da 1 vs 1 olacak bence. 29. bölüm özeti de bölümün çok güzel olacağının habercisi.

Goodra konusunda umarım 1. ihtimal gerçekleşir ama 2.si olacak gibi :( en azından ilk defa bıraktığı pokemonu görmeye gidiyor Ash. Ligde de yardım edeceğine inanıyorum Goodra'nın.
Bence goodra geri dönücek bir anda lokasyon neden sulak alana döndü kesin 6. pokemonla alakalı bir durum ve goodranın dönme zamanı geldi.
@_Erdi_ Ben çevirecektim de pc'de değilim, bu defa biraz daha iyi çevirebilmişsin akıcılık fena değil, teşekkürler.

XY&Z 26 - Rival Showdown! Ash VS Shota!!


Ash ya tamamen yenilecek ya da sadece bir Pokémon kazanacak. İlginç tahmin edilemiyor şu an durum.


XY&Z 27 - Snowbelle Gym Match! A Battlefield of Ice!!

Burada hem fragman hem özetten anladığım kadarıyla Ash Mega Abomasnow ile karşılaşmıyor. İkinci maçta karşılaşacak Mega hali ile (zaten Mega Taş ve Yüzük görünmüyor ne Wulfric amcada ne de Abomasnowda ilk maçta). Sadece Abomasnow da değil, diğerleri de başa bela olacak gibi.


XY&Z 28 - The Winding Woods... The Dawn of Evolution!

Kaybettiği için sinirlenip ormana mı koştu yoksa başka bir sebepten mi ormanda kayboldu bilemem ama ormandaki Pokémon acaba kim? Esas soru bu. "Puni-chan bir an kaybolup Zygarde haliyle ona bir şeyler mi anlatacak acaba" diyenler var. Konuşabildiğini biliyoruz çünkü. Üstelik Zygarde Ash-Greninja ile çok ilişkilendiriliyor. Bu formun oluşma nedeninden bile bahsedebilir.


XY&Z 29 - Ash Greninja VS Mega Abomasnow! The Giant Water Shuriken Triggers!!

Açık bir şekilde Dev Shuriken dendiğine göre kazanma kozu da o olacak. Wulfric önce Ash-Greninja'yı küçümsemiş ve kazanmış olacak sanırım. Sonra da Abomasnow'u çok zorladığını görünce Mega yapacak ve kazanacak Ash ustalaşmış hali ile. Veya bu defa 1vs1 bile olabilir diğer Pokémonlara gerek kalmadan.

XY&Z 30 - Find Carbink! Goodra and Dedenne!!

İşte bu bölüm ilginç. Lig öncesi çağıracağı Pokémon'a uğrama denebilir. Yakalama yok sonuçta. Carbink ve Goodra filmde yok. Lig öncesi uğrama selam verme vb. nedenle olabilir dediğim gibi. Ve yine bir Peri tipine karşı Ejder tipi durumu. Şaşırmadım. Bu arada burada yolculuklarına devam ederken değil "Lumiose'a doğru yolculuklarına devam ederken" diyor atlamışsın _Erdi_. Bir nedenden ötürü Lumiose'a gidiyorlar ve 1 bölüm sonra Pancham, diğer bölüm de Charizard vardı bölüm başlığında. Acaba neler olacak?
@Torkoal93 Muhtemelen önemsiz bir pokemon. Snorlax yazıyordu bölümde gözükecek pokemon olarak muhtemelen bir Snorlax'tir ama Ash eski anılarını bir bir hatırlayacak gibi o bölümden sonra her şeyiyle savaşan 29. bölümdeki Ash'i izlemek çok keyifli olacak. 

Evet Lumiose'a gidiyorlarmış. Team Flare olayları ligden önce olacak demek bu. Greninja'nın MCX ile son maçı Mega Sceptile ile son maçından önce olacak gibi.