Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Demek bu yüzden millet her yerde bundan bahsetmeye başladı. Görsel de var diyorlar Ash vs Alain tabelası ama onu göremedim henüz. 
(03-07-2016, 01:52 AM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-07-2016, 03:11 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yarı finalde Ash Sawyer'la karşılaşacak 2 bölüm sonra ve maçları en az 2 bölüm sürecek (muhtemelen 2 bölümden fazla sürmez)

erdi sen anlatırken ben yoruldum hala ash alain yarı final diyorlar sende açıklıyorsun kolay gelsin derim.
=D
Yok okudumda ondan once dedim finalde Ash vs Alain dedim karıstırdım herhalde.

Birşey sorcam bununla ilgili konu acmak istemedim film ne zaman ve nerden izliyebilriz?
(03-07-2016, 02:16 AM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birşey sorcam bununla ilgili konu acmak istemedim film ne zaman ve nerden izliyebilriz?

19. film bu ayın 16'sınde çıkacak ve internete düşmesi uzunca bir zaman alır.
Bu ne saçma bir spoiler anlayışıdır. 100 ve + bölümdür ligi, o heyecanı bekliyor insanlar. Ash'in, animenin amacı lig. Ama verdikleri spoiler'a bak. Hiç tadı kalmadı :/ Aylardır spoiler takip etmemize rağmen bu kadar net spoiler görmedim. "Yuh be" dedim videoyu izlerken.
Aynen tahmin sorusu yapacaktım oradan ben ne güzel, Mega Absol'u kimin yendiğini gösterdiler resmen. Yeni XY&Z Bilgiler'den önce burayı okuyan arkadaşlar varsa oradaki son fragmanı izlememelerini tavsiye ederim, bölümle ilgili merak ettiğim en büyük detayı açıklamışlar.  Thirst
Yuh yani...Spoiler anlayışına yeni bir boyut getirdiler.
Çok Agır spoiler vermişler ligin tadını bırakmadılar cidden yarı finalde Sawyer ile karşılaşacagında biliyoruz. Finalde ise Alainle insanlarda akıl var tahmin edilebilir Pokemon Senaristleri neden bu kadar açık bir tanıtım yaptılar anlamış degilim.
Bu kadar spoilerden onra ash şampiyon olamayacak anlaşıldı.
(03-07-2016, 09:28 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu kadar spoilerden onra ash şampiyon olamayacak anlaşıldı.
Şampiyon olamaz o kesin fakat bi yorum okumuştum burda gayet mantıklı geldi Ash finale kalcak Alain ile karşılaşacak Team Flare maça karışacak ve Ash direk olarak şampiyon olacak fakat Ash bunu kabul etmicek yeni bir serüvene çıkcak gayet mantıklı geldi bana Ama finalde Alainmi ondan emin degilim onu hatırlayamadım.
Şimdi öneriniz nedir spoilerı yiyeyim mi yemeyeyim mi ? :D Yemeyeyim dersem önümüzdeki süreçte karşıma çıkıp illa ki bu spoilerı yer miyim ? Çok da merak ettim açıkçası.