Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Charizard spoilersız, sürpriz gelse daha büyük bir sukse yaratır diye düşünüyor ve Torkoal93'e katılıyorum. Öyle büyük hayallerim, beklentilerim yok ama olabilitesini (ligden sonra özellikle) var gözümde.
1- Alain çok güçlü evet ama Tobias ile karşılaşsa kim yener? Bence Ash'in karşılaştığı en güçlü rakip Tobias'tır

2- Oyun ile animeyi bir tutmak doğru değil, oyunda hiçbir heracross peşimizden gelip beni de götür demez, ya da bayılttığımız pokemon bir daha karşımıza çıkmaz, bence oyun ve anime farklı evrenler olarak nitelendirilmeli, yok efendim route 1'de bagon yok o yok gibi düşünmemeliyiz :)

3- Charizard nası gelir bilmem ama lütfen gelsin :) Ash'in Charizard ile bomba maçlar kazanmasını özledim ben, ardından Flamethrower saldırısı ile Ash'in suratını yakmasını da özledim :)
Daha lige ne kadar var bilinmez ama yakınlarda Mega Charizard Y varsa şubat/mart gibi kesinleşir. Yoksa lig sonrasına kadar olacağını sanmıyorum. Ama gelmeden önce Noivern gelsin ve insanlaarın onaylayacağı moveseti alsın. Talonflame b.bird/f.blast/s.wing/gust haline gelsin Hawlucha ve TMNK birer yeni saldırı öğrensin. Sonra gelsin gerekirse uzun bir süre bunlar bir tık geride bursun. Ki hesaplarıma göre bu yıllar alır. -_-
Charizard X ve Charizard Y maçı olmayacak. Çünkü Charizard X'in rakibi Greninja ve bizim Charizard ortalarda yok. Ha eğer ilerde Alain ve Ash dost olarak bu maçı yaparsa Greninja daha öncesinde Charizard X'i ezmiş olacağı için koyu Charizard hayranlarının olası bir beraberlikte memnun olacağını da sanmıyorum. Greninja yenemeyip Charizard Y ile Ash Team Flare ve Alain'i durdurursa ise Pokemon kendi vizyonunu tamamen çiğnemiş olur. Bu bence yapacakları jestte hiçbir anlam bırakmaz.

Charizard gelsin Mega da olabilir ama Charizard X vs Y maçı imkansız. Bu nesilin kahramanı Greninja ve hikayesi daha yeni başladı Charizard gelirse ya ligde Ash'e bir iki maçta yardımcı olur ya da ligden sonra bizimkilerle dolaşır bu süreçte mega alırsa alır. Greninja gibi bir pokemonu Charizard'ın gölgesinde kalsın diye yarattıklarını düşünmüyorum hatta sanırım daha önceden Firebender'in dediği gibi Greninja'nın rivalleri Ash'in en güçlü iki pokemonun Mega halleri.

Charizard X vs Y ise güzel olurdu tabi ki. Hem bu maçı hem de Mewtwo X vs Y maçını görmeyi çok isterim. Ancak bu maç yakın bir gelecekte Greninja'nın ya da Charizard'ın gölgede kalmasını gerektireceği için olmayacaktır.


Bu arada ben 20. yıl şerefine diğer eski pokemonları da göreceğimizi düşünüyorum umut ediyorum. Primeape ligde gelse Ash'e 1 2 maç kazandırsa çok güzel olmaz mı ?
Hain Alain ile arkadaş olsunlar ve Mega Charizard Y'ı kontrol etsinler fikri hoş geldi kulağıma. Hem o zaman hangi taraf kazanırsa kazansın mutlu olur insanlar. Ama TMNK yenmeden pikachu bile savaşamaz o sonunda ejder Charizard ile. Ben yenileceğine de inanmıyorum TMNK'nın. Her ne kadar Ash'in yenilmesinden zevk alsam da Hain Alain gibi kötü bir karakterin Ash'in en güçlü pokemonunu yenmesi beni rahatsız eder -_-
Er ve geç bizim Charizardın gelip  Charizard Y olacagını düşünüyorum yoksa bu kadar saklamazlardı  Charizard Y'yi diye düşünüyorum . Charizard X - Charizard Y maçı olup bizim Charizard kaybederse animenin izledigim son bölümü olur o gün bırakırım orda.
Önemli olan X vs Y değil. O Y'nin gelme olasılığının altında yatan bir başka neden. 6'ncı Pokémon'un gelmesi ve onun Charizard olması önemli. Siyah Charizard Ash'in olmadıktan sonra kim üzülür yenilmesine? Millet Ash'in hızlı gidişini, gücünü ve olgunluğunu konuşuyor. Ana kahraman Ash. Kim niye düşünsün Alain'ın siyah Charizard X'inin beraberlik veya yenilgisini. Ash onu sağlam dağıtsa sevinmez mi izleyiciler? Şimdiden 2.fragman bile yokken millet coşmuş, teoriler çıkarmış ve başarı hedeflemiş durumda. Greninja Blast Burn'den ağır darbe alıp yara alsa, (kaybetse) ve sonra Greninja küslük, kırgınlık, bunalım vb. yaşasa, ardından eğitimle falan en güçlü Pokémon olsa kimse buna da şikayet etmez (sevenler-takip edenler açısından). Buna ek olarak aslan parçası Y gelip ekibi canavara çevirse işte o zaman Ash lige bile sadece Kalos ekibiyle katılır.
(30-01-2016, 11:28 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pocket Monsters Kalos League Edition: Ash-Greninja, Mega Charizard X, Pikachu, Noivern, Goodra, Zygarde, Zygarde%10, Gourgeist, Audino, Sylveon.

https://www.amiami.jp/top/detail/detail?...S-00072092

6. poke inşallah Goodra :D
Goodra/TMNK/pikachu üçlüsü ligde terör estirirdi . Ama izleyenler açısından Maga Charizard Y mi yoksa goodra mı ağır basar bilinmez. =Z

Goodra çok güçlüydü be. Lige fazla kaçar bana kalırsa =T
Goodra 6.pokemon ise neden memleketinde birakildi ve yerine Noivern verildi. 5 pokemonla neden geziyor bu cocuk?