Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İkinci bir Snorunt vakası. Bergmite çok beğendiğim pokémonlardan, Avalugg'a çok kanım ısınmadı ama Ash'i tanklarken görürsem hoşlanırım. Takımın tamamlanması gerek. Avalugg ihtiyacı dolduracak bir pokémon. Ash yavaş pokémonlarla çalışmaz pek ama çeşitlilik açısından gelmesi iyi olur.
O bölümde büyük ihtimal orman-karlı bölgede yaşayan Pokemonlardan birini kurtarmaya yardımcı olacaktır Ash. Ki bu da Bergmite oluyor bence. Onu çalan da yine büyük ihtimal Roketlerdir. Yakalama olacağını pek sanmıyorum. Wulfric'in gözüne girecek ve Ash oğlan sevdirecek kendini.
Bence bergmite çok lüzumsuz. Eğitimi, evrimi( eğer olursa) falan boş uğraş.Daha bir de noibat var arada. Onun yerine Ash Bayleaf i çağırsın. Hem çimen tipi eksikliği gider. Hem belki meganium a evrilir. Bayleaf zaten pikachudan sonra Ash i en çok seven pokemon. 2gen starterlarına gelicek mega evrimin reklamıda olabilir. Düşünsenize mega meganium. Ben bi çimen tipi hayranı olarak bunu çok isterim. Bergmite zaman ve emek kaybı. Yavaş olduğu için hiç Ash e uygun değil. Gelecekse Bayleaf gelsin
Bergmite'ı görünce hemen konuya atladım. 6. nesilde en sevdiğim Pokémon olurlar kendileri(va oynayan varsa hele bir de orada tanışık olduğumuz çok iyi bilirler). Ash için iyi mi olur kötü mü olur bilemem ama ben hala Hawlucha ile ilgili bir olay yaşanmasını bekliyorum. Bu bölüm Hawlucha için yeterli değil. Hawlucha üzerinden en az üç bölümlük bir orman arc'ı yapılmalı ve Hawlucha o ormanda kalmalı. O ormanda bir de Phantump ya da Trevenant olmalı ve Ash'i takip etmeli. Geçenlerde yazdığım Noivern Senaryosuna ek olarak burada Ash (şayet Trevenant gelirse) onu yakalamak için Noibat'ı kullanmalı ve bu savaş sırasında Noibat evrimleşmeli. Böylece hem Hawlucha'nın yeri bana göre daha sağlam bir Pokémon ile dolmuş olur hem de bizim ufaklık sonunda evrimleşir. Tabi evrimleştikten sonra bir eğitim hikayesi de olmalı. 

Hawlucha yorumum bittikten sonra Bergmite'a döneyim. Ash'in yakalamasını isterim. Ama hemen evrimleşmesin. O salon maçının ardından Ash ve arkadaşları şehirden ayrılırken başlarına Bergmite ile ilgili bir olay gelsin, fakat bu olay Bergmite'ı yakalama serüveninden farklı olsun. Bergmite burada evrimleşsin. Tadından yenmez. 

Talonflame ile ilgili yukarıdaki arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Anime şu anda Ash-Greninja odaklı gidiyor çok fena halde. Bence buna derhal ara verilmeli. Pikachu bile unutuldu şu anda. Acilen bu olayı dengeye sokmaları lazım. Ve seriyi biraz daha uzatmalarından yanayım. Diğer Pokémonları da biraz daha gösterip onların da gelişme bölümleri olmalı diye düşünüyorum. Şayet Noibat şimdi evrimleşse PokéTop'unun içinde kendi kendine çalıştı falan diye düşünücem.
Alıntı:Şayet Noibat şimdi evrimleşse PokéTop'unun içinde kendi kendine çalıştı falan diye düşünücem.
Bu kısım yüzümde büyük bir gülümseme oluşturdu :D

Bergmite olayının fake çıkması hoşuma gitti. Tabi hala olabilitesi var daha ileri ki bölümlerde falan onu kimse bilemez, ama mümkünse olmasın. Goodra'dan umudu kesmedik hala biz =)
Bergmite fake olsa bile güzeldir benim için. 6. nesilin en sevimli Pokémonu. Bence Goodra olayı tamamen bitmiştir. Primape ve Pidgeot gibi olacak sonu. Gene Lapras'ı görmüştük hiç değilse. Onu bunu geçtim Electabuzz'a kafa atan Squirtle nerde? Squirtle yokta Goodra gelirse yakarım ortalığı! Güzel 1. nesil Pokémonlarını yok yere harcadılar, tutturmuşlar bir Goodra.. Goodra iyidır hojdır ama benena. Ben Charizard, Bulbasaur, Squirtle, Pidgeot falan görmek istiyorum artık abi. Özledim...
Kim trollediyse çok iyi trollemiş. O kadar mantıklı bir yerde o kadar mantıklı bir bölüm ismi ve tanıtılmayan bir pokémonla trollemiş ki hala gerçek olacağına inanıyorum. Şaka maka Bergmite'ı ben de çok severim. Ash'te görmek çok hoşuma gider.
Yazışmaları değişdirip değişdirip , 4 defa okudum. Trol mü bu haber, yoksa gerçek mi halen çözemedim. Lakin -olacakmış gibi- yorum yapıyorum. Bence Ash uzun süredir pokémon yakalamıyor. Yakalasa sevinirim. Ve bu defans yönünden çok güçlü bir pokémon. Üstelik buz tipi. Daha önceki sezonlarda '' Snover '' li bir bölüm vardı. Onu yakalayacağını düşünmüştüm. Ama olmamıştı. Bununla birlikte Ash'deki Hawlucha, Talonflame gibi Pokémonların devredışı gibi gözükmesi bence anime ile ilgili problem. Önceki sezonlara nazaran ne Ash bir salon maçı yapıyor, doğru dürüst ne de pokémonlar arasında dinlenme arasında savaşlar hakim. Göremiyoruz. Unuttuğundan ziyade bence bu durumların olması lazım.
Bergmite haberinin fake olmasına üzüldüm umarım ileride yakalar. Eski pokemonlardan Charizard gelmeyecekse Bulbasaur gelmelidir. Takımında çimen tipi eksiğini kapatır.
Bence Ash'i 5 pokemon ile bırakmazlar. Ligden öncesinde 6 vs 6 maç yapması benim hoşuma gidiyor. Ki çoktandır kaliteli bir 3vs3 bile çıkarmadılar bize. Şimdi takımını geriye düşürmesin diye güçlü bir pokemon veya evrilmiş bir pokemon verebilirler. Mesela Trevenant verseler hem ilk ghost type pokemonu olur hem de grass type açığını kapatır. Hatta yakalayacağı bölüm bile hayalimde hazır .Ormanda problem çıkar trevenant yardım arar ve Ash'e denk gelir. Forest's Curse (hata yapmışım saldırı hakkında:C) saldırısını kullanarak ilk sezonda tower of terror bölümündeki olayları Serena'ya falan yapar. Zaten hayaletlerden korkan serena hem Ash'i kaybettiğini düşünür hem de hayalalerler dadandı zanneder. Bölüm sonunda takıma hayalet bir ağaç katılır. Uçmuşum sanırım.

Ya da Aegislash yakalasın. Hem güçlü bir pokemon kendisi. İki tipinde de Ash'in ilk pokemonu olur. Suradı olmayan pokemonu Ash'e vermezler diyoruz ama ben şahsen Roggenrola'ya pek ihtimal vermezdim Ash'in takımında. Kayıp Audino bölümünden sonrasına sadece taş gözüyle bakmayı bıraktım.