Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(17-09-2016, 05:30 PM)Emirhan. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sun Moon serisi ortalama kaç yıl veya ay sonra başlıcak internete sızan bir bilgi varmı?

Tamamda Kalosu hani Ash kurtarıcaktı hiçbirşey yapmadı gibi birşey tamam yapmış olabilirde o kadar Kalosu kurtarcak birşey yapmadı bu konuda hayal kırıktlıgı yaşadım gerçekten. Kalosu Ash degil Alain kurtardı ve Gym salon liderleri.

Kasım'da aşk başkadır diyim, yeterli olur mu :) ayrıca sun and moon başlığın alalım seni
Xerosic'i tamamen unuttuk zaten spor salonunda tuzağa düştükten sonra ne oldu bu adama diye akıllara gelmedi 8D Galiba köydeki heykeli bulunan Greninaja'nın durumu ile bizim Greninja'nın durumu aynı olacak. Heykel'deki Greninja'nın eğitmeni hakkında hiçbir bilgi yoktu form büyük ihtimal kalıcı hale gelecek. Ancak bu durumda Ash'in Greninja'yı bırakması için yeterli değil sonuçta Zyagarde gibi Kalos'u koruyan düzen sağlayan bir pokemon var ne yapacak ormana mı bırakacak. Xerosic zyagarde hücreleri toplamış tekrardan formu yok edecek bir makine yaratması da bir ihtimal.
Ash galiba greninja ile yolları ayırıyor gercekten.Ash ve greninjanin vedalastigi bir video var internette.E Yuh ama diyesi geliyor insanin.Fake gibi de durmuyor maalesef .
Ash ve Greninja ayrılmıyor resimde yangının ortasında kalmış gibiler
Bahsi geçen video bu sanırım Cry 
Bu hafda yokmu pokemon lo
Yok artık ya. Yürek dayanmaz bu bölüme. Nasıl sarılıyorlar öyle. :/
Önce Puni-chan sonra Serena şimdide Greninja kimi sevsek gidiyor bu seride :(

umarım ayrılma falan olmaz rüya yada başka birşeydir :/
Bu şekilde ayrılıkta kötü olmuş ya. Form kalıcı hale gelmişe benziyor. Ayrılığın asıl nedeni ne olacak acaba. Bu arada düşük bir ihtimal ama Goodra Ash'te kalmasın Greninja'da gidecek diye Kanto'ya gelir belki Ash ile
Ash'in elinde ki tek evrim geçirmiş ve son haline gelen su pokemonu Greninja. Özel formunu kaybeder Oak'ın yanında yerine alır diyordum ama görünen o ki onuda çok gördüler Ash'e. Oshawoot neyine yetmiyor değil mi  Onion011 Ah bu yazarlar. Eski pokemonlarına Kalos'un kuşlarını yakaladım geldim der artık =T Sun-Moon'dan da pek beklentim yok hayırlısı.