Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Koca seri bitti ben daha bw yi izlicem nasıl bir şans benimki :REWRQW 
(18-10-2015, 02:50 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Victini8989 Roket Takımı olayı yüksek ihtimal olur. Olmazsa da dert değil. Onlar yine bir yol bulup evrime destek verecek hareket yaparlar. Noibat`a Salamence biraz ağır gelebilir. Shelgon vs Noibat daha mantıklı en azından. Bir de ikisi de maç sırasında evrimleşirmiş. Noivern hızıyla, Salamence gücüyle ortalığı toz duman eder ve maç berabere :) Gerçi Sceptile vs Greninja durumu varken Salamence vs Noivern ön planda olmaz bence.

Aslında çok güzel bir noktaya değindin :) her pokemonları arasında rekabet olsa değişik olur, Greninja vs Sceptile, Salamance vs Noivern ve diğer pokemonlar :)
Noivern evrimini sabırsızlıkla bekliyorum.Bide bence salamance noibat a biraz ağır gelir.Ama shelgon ve noibat maci iyi olurdu.İkiside aynı anda evrilse flan muthis olurdu bence
Bence Ash'e bu X Y Z olayları farklı gelecek ve bu ligide kazanamıyacak. Ama son izlediğim bölümden anladığım kadarıyla Greninja kapacak megalığı Charizard'a yazık olacak gibi :( Ve bazı arkadaşlar belirmiş bu lig maçlarının daha uzun güzel stratejik güzel on numara bişey olması gerek onlara bende sonuna kadar katılıyorum :) 
:charizard:
Pokenchi Ash-Greninja ile Charizard'ın gidişini aynı bölümde gösterecekmiş bu haftasonu.Subliminal mesaj var sanki  O.O

Bakarsınızda xy z de charizard geri döner sonra charizard a mega verirler ne guzel olurdu
Yeni bölüm isimleri çıktı -_-
Yeni xy&z bölüm bilgileri konusu yoruma kapalı. Ben de buraya yazayım şimdilik.
12 Kasım 2015 - xy&z 3. Bölüm Mega Audino vs Giga Giga Meowth!
19 Kasım 2015 - xy&z 4. Bölüm Litleo and Pyroar! A Fiery Departure!!
Açıyorum artık diğer konunun kilidini.Yeni bölüm isimleri sabah eklenmişti zaten.Başka bilgi gelirse yine oradan paylaşabilirsiniz.


Şimdiden roketli filler bölümler gelmeye başladı anlaşılan.Neyse, en azından bu Zygarde Core'un ekiple daha fazla gezmesi demek.
Pyroar yakalasa ya Clemont(iki aslanla dolaşır ortada Shout ).Litleo da kardeşi olur onu da Bonnie için yakalarsa tadından yenmez Heart


Edit olacak kimsecikler göremiyecek -_-

O değil de giriş müziği iyi olsa sevinirim. Yok diğerleri kötü demiyorum ama bu sefer ki mikemmel (over mükemmel) olsun.

Şu iki anime müziği havasının yarısına yaklaşsın günlerce söyler ve her bölümde bağırarak eşlik ederim.
(Şu anda butterfly dinliyorum oradan geldi aklıma)

Spoiler:
Korkuyu hissedin :evil:


Spoiler:
Bir de bu var ki kendisi beni animeye bağlamıştır.



Kararlar kişiseldir ama bu ikisinin verdiği mutluluğu veremiyor pokemon. Hatta pokemonun her bölümünü (kaçıncı kez izlersem izleyeyim) hevesle izlerim ve çoğunda atlarım girişi =Z