Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Haklısın.Ben bunu görmemiştim o yüzden belki Y'si vardır diyte düşünmüştüm.Ama hala Y'nin Ash'e ait olmadığını düşünüyorum.Bu arada Kalos Elite Four'dan Drasna dışında hepsi göründü ve Megaları vardı.İnşallah Drasna'da da bir Mega görürüz.Ne kadar Charizard'ı sevmesemde merak ediyorum Y kimde olacak diye.
Drasna'da büyük ihtimal Mega Altaria görürüz çünkü Mega Altaria'da hiç görünmedi.
İçimden bir ses Ash o shiny pokemonu yakalayacak ve ilk hayalet pokemona sahip olacak diyor.
Bence Gerek yok zaten çirkin bir şey :D
Spoiler:
[Resim: 2vvuovk.jpg]

Anime ile ilgili yeni ürünler satışa çıkmış-çıkıyor. Mega Metagross daha önceki ürünlerde de vardı (Shiny değil yani Steven'ın değil) Mega Salamence ve Mega Tyranitar? Belki Mega Salamence Zinnia'nın ama Mega Tyranitar kimin olabilir ki? Arka plan görselinde sürekli ateş-alev görünen Ash'in takımı ise dikkat çekiyor sürekli. 
(23-04-2016, 10:26 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
[Resim: 2vvuovk.jpg]

Anime ile ilgili yeni ürünler satışa çıkmış-çıkıyor. Mega Metagross daha önceki ürünlerde de vardı (Shiny değil yani Steven'ın değil) Mega Salamence ve Mega Tyranitar? Belki Mega Salamence Zinnia'nın ama Mega Tyranitar kimin olabilir ki? Arka plan görselinde sürekli ateş-alev görünen Ash'in takımı ise dikkat çekiyor sürekli. 

Ultimate form Zygarde şuan için uzak hala, Tyranitar ve Salamence'in de uzak olma ihtimalleri var bu yüzden. Zinnia için de şuan çok yakın bir zamanda gelir demek zor. Flare taşının Rayquaza'nın taşıyla işlerinin bitmediğini ve Zinnia'nın Rayquaza ile alakalı olduğunu varsayarsak ona da var daha. O yüzden Tyranitar'ın gizemli olması veya ona bir sahip bulamamamız normal :D Şöyle de bir ihtimal var ama; bu yazın göreceğimiz Pokémonları gösteriyor sanırım ve 19. filmde Mega Salamence ve Mega Tyranitar göreceğiz. Bu dediğimin olması daha yüksek bence :D 

Öte yandan cosplay Pikachu'yu saymazsak doğru düzgün OR/AS tanıtımı görmedik. Tamam yumurtadan ümidi kestim ama bari bir Hoenn Festivali görelim. Serena, Ash, Clemont falan festivale özel düzenlenen Pokémon Yarışması'na katılırlar fena mı olur?
Vay be daha bir kaç gün önce aklımdan Tyranitar geçmişti kimin olur, kimin olur diye aklıma direk Sawyer gelmişti :D Düşünmüştüm hatta bu adamda Sceptile var, Salamence(olacak) var, Slurpuff var, Clawitzer var ve Doublade-Aegislash(olacağını düşünüyorum) var çocuğun eline vermişler bomba gibi takım 6. Pokemon'u ne olur acaba diye düşünüyordum aklıma ilk gelen Tyranitar olmuştu ve şimdi de çıkacak olan ürünlerde Tyranitar var şans mı kader mi bilemedim :D Buraya yazayım da aklımdan geçenleri ne olur ne olmaz sonra pişman olmayayım ''aaa benim aklımdan geçmişti ama yazmayı unuttum'' gibi :D Dur bakalım %100 Sawyer'ın olacak demiyorum sadece tahmin ediyorum bakalım tutacak mı? :D
Acaba shiny phantumb u James mi yaklaycak ? Bu bölgede bağ kurduğu bir bitki tipi olmadı ve ikinci fragmanda baya ilgi gösteriyorlar.
Roket Takımı'na bayılıyorum ya girmedikleri kılık kalmadı şimdi de Gardevoir,Gallade,Kirlia ve Ralts olmuşlar hey Allah'ım ya :D
Roket takımı kılık değiştirmede uzman Looker'da öyle. Ama roket takımı, Pikachu çalmaya çalışırken üçüncü sınıf suçlu gibi duruyorlar. İş bilgi alma, araştırma, organizasyon vs gibi görevlere gelince tam bir profesyonel oluyorlar. Bu arada şu soru çok aklıma takılıyor Looker Sinnoh'ta Galaktik takımı ve Unova'da Plazma takımını çökertmişti acaba Kalos'a gelip Alev takımı üyelerini yakalamak gelir mi?