Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şimdi şöyle bişey var sanırım Johto ligindeydi Ash'in Bulbasaur'u Meganium'la kavga etti diye Ash diskalifiye olacaktı ve Kalos Liginde lig dışı bi mücadele verdi bundan yola çıkarak şöyle bi teorim var Ash ligi kazanacak ama lig dışı dövüş yaptığı için elenecek gibi geliyor bana 
(08-07-2016, 05:21 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi şöyle bişey var sanırım Johto ligindeydi Ash'in Bulbasaur'u Meganium'la kavga etti diye Ash diskalifiye olacaktı ve Kalos Liginde lig dışı bi mücadele verdi bundan yola çıkarak şöyle bi teorim var Ash ligi kazanacak ama lig dışı dövüş yaptığı için elenecek gibi geliyor bana 

Teori mantıklı ama elenecek olsa şimdiye kadar elenirdi. Ayrıca yaptıkları maçı gören olmadı maç yaptığı çocukta ash'e gıcık olsa mutlaka lig yönetimine bildirirdi benimle lig dışı maç yaptı diye.
Eğer bu Chespin'li bölümün sonunu bir şekilde Alev Takımı'na bağlayacaklarsa ve gerçekten de lig yarıda kesilecekse tamam; ama yok sadece filler bir bölümse gerçekten ayıp ederler.Hem yetersizliği su götürmez olan bir ligden bir bölüm daha çalmış olurlar (o bölüme Ash'in tam üçe üç maçını yerleştirebilirlerdi), hem de aynı senaryoyu geçen ligde Axew sağ olsun yaşadık zaten.Beni Chespin'den soğutmasınlar...

Ayrıca Sawyer'a Slaking muhteşem seçim olmuş.Ben Camerupt yada Swellow bekliyordum.
Mairin'in Chespie ile Clemont'un Chespin'i karışırmış. Veya buna benzer bir olayla ikisi karşılaşırmış. Evrimleşmeyen ve animede değeri kalmadığı düşünülen Pokémon dünyayı bile değiştirebilir belki. 
(08-07-2016, 08:00 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mairin'in Chespie ile Clemont'un Chespin'i karışırmış. Veya buna benzer bir olayla ikisi karşılaşırmış. Evrimleşmeyen ve animede değeri kalmadığı düşünülen Pokémon dünyayı bile değiştirebilir belki. 

Bizim Clemont'un Chespin'i Mairin'in Chespin'ine aşık olur :D
Lütfen Chespie iyileşmiş olsun. Bu bölümde hem Ash vs Hain Alain'i hem de Team Flare olaylarını başlatacaklar diyorlar insanlar :imcool:
Bu bölümü nereye bağlayacaklar anlamadım Ash sawyer'i yendi mi lig devam edecek mi her şey kocaman bir soru işareti :D
İnşallah unova ligi gibi olmaz.Kalos seyahat olarak çok iyiydi fakat lig olarak şuana kadar beklentikeri karşılamadı.
Birşey soracam arkadaslar Alainin lige katılma sebebi nedir Ash'in karsısına çıkmakmı yoksa kendisini ve Charizardının en iyisi oldugunu göstermekmi?
(09-07-2016, 07:30 PM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birşey soracam arkadaslar Alainin lige katılma sebebi nedir Ash'in karsısına çıkmakmı yoksa kendisini ve Charizardının en iyisi oldugunu göstermekmi?

Sürekli Ash'le savaşmaktan bahsediyor.Ligede onla karşılaşmak için katıldı büyük ihtimalle.