Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kalos'un efsaneler de dahil olmak üzere en hızlı 4 pokemonunu yakaladı.Bu kadar hızlı bir ekibe ayak uyduracak heliolisk,meowstick,delphox dışında pokemon yok yanılmıyorsam.Heliolisk ve delphox imkânsız.Meowstick de çok çok zor.Tek kalan seçenek ağır bir duvar goodra,avalugg,trevenant misali.Ben bir trevenantın Ash'e çok yakisacagi kanaatindeyim.Ama bubsaatten sonra en iyi hamle goodranin geri dönüşü olur.Bir şekilde goodra ve çetesinin mekanı tarumar olsa ve Ash hepsini Oak'in yanına yollasa çok hoş olur.
Traverant forumlarda Ash'in en çok yakalaması istenilen Pokemon ama ben Ash'e bi Spritzee,Honedge veya evrimlerinden birinin verilmesini isterim
Aslında clawitzer da şimdiye kadar hiçbir bölümde rol almadı.Kendi jenerasyonunda unutuldu gayet potansiyelli ve gösterişli bir pokemon olmasına rağmen.Binacle denen hand head bile yakında adına bir bölümle gorunecek.Ash'in takımına bir clawitzer eklense şikayetçi olmam şahsen.
Clawitzer'i bende çok istiyorum çünkü Kingler ve Corphish'den sonra 3. yengeç tarzı bir Pokemon ve Ash yengeçleri kimseye bırakmaz ancak hem Ash'de Greninja'nın olması yani su türü hem de ilk defa çimen eksikliği çektiği için Clawitzer'in gelmesi zor gözüküyor.Trevenant ise Ash'e gelmesini en çok istediklerimden biri ancak Trevenant'ın hem takasla evrimleşmesi hem de çimen/hayalet olması onu da imkansız kıldı bu yüzden yine kararımın arkasında durup Ash'e en çok yakıştırdığım 2 3 Pokemon'dan biri olan Bergmite-Avalugg'un gelmesini çok yakın buluyorum.
Daha önce yazmıştım. Clauncher'ın shinysi kırmızı olduğundan shiny yakalayıp kırmızı yengeç takımı kursun diye. Hatta güzel bir hikaye de uydurmuştum: Shiny olduğu için diğer Clauncherlar tarafından küçük görülür. Bunu gören Ash de Kingler ve Corphish'i çağırır. Kırmızı yengeçlerle iyi anlaşan yeni dostumuz Ash'e katılmaya karar verir. Böylece Oak'ın yanında iyi bir rotasyon olur. Buradan sonrası yeni geldi aklıma: Ligdeki ilk savaşında evrimleşir ve iyi iş yapar böylelikle ilk sezon referansı da verilmiş olur .
Tank lazım ya, Tank!
Ben Ash bi Skiddo veya Gogoat yakalayacak diye düşünüyorum
Ash'in takımı hızda ve güçte baya ileri bir seviye de bence yeni pokemon yakalatmazlar.ama eski pokemonlardan gelen olur.Böyle tank bir takıma tank gibi pokemon gerekmez.Hızlı bir pokemon gerekir ama lig yakında olur o yüzden yeni pokemon zor bir iş ancak ligden sonra yakalayabilir.
Greninja: Su ve karanlık tpi.Bir çok saldırı biliyor ve daha da güçlenecek ve hızlanacak ama bence karanlık tipinde bir hamle görmek istiyorum.Mesela karanlık darbe olabilir.
Talonflame: Ateş ve uçan tipi. Tür kombinasyonu, hızı ve gücü çok iyi ama daha bir tane ateş tipi saldırı göremedik.Alev saldırısı, çelik kanat,cesur kuş biliyor en azından bildiklerimiz bunlar ama alev püskürtücü ve ya ateş patlaması göremedik daha ayrıca da harcanmaya yüz tutmuş gibi geliyor bana.Alev yıldırımı yazmadım çünkü cesur kuş yeterince hasar verici zaten alev yıldırımına gerek yok.
Pikachu: Elektrik tipi.Yılların verdiği tecrübesiyle hepsini aşmış. 8D Hızı ve gücü gayet iyi.Hareketleri de iyi lige kadar yeni bir hareket öğreneceğini zannetmiyorum ama öğrenirse de charge beam ve ya wild charge öğrenmesini isterim.
Hawlucha: Dövüş ve uçan tipi.Gerçekten çok iyi bir dövüş tipi ve tip kombinasyonuda çok iyi ama buza ve uçan tipine zayıf olması çok saçma bence yeni bir hareket öğrenmesinin zamanı geldi.X-scissor, karate chop, flying press ve high jump kick biliyor.high jump kick yerine sky attack öğrense çok daha iyi olur bence.
Noibat(Noivern): Uçan ve ejder tipi.Ash'e en çok yakıştırdığım pokemonlardan biri.Güçlü ve hızlı olacağına da inanıyorum ama artık ejder tipi bir hamle öğrensin.Bence air slash (boomburst), dragon pulse, dragon claw ve flamethrower yeter.
Noibat(Noivern)'a ejder tipi hamle lazım ama demir kuyruk yada çelik kanat öğrenmesi lazım peri, kaya ve buz türlerini katleder o zaman. Hele önümüzdeki son salon maçı buz odaklı olacak, peri ve kaya türünden ziyade buz türleri daha büyük tehdit Noivern açısından.
Furkan kardeşim de 2-3 saat de fikir değiştirmiş :D 

Bence Ash'in yeni pokemon'u sun-moon oyunlarına bağlı olacak.