Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(23-09-2016, 10:55 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@_Erdi_ orada 'bence' kullanmamış olmamın kendimce sebepleri vardı :) hiç bir şekilde net bir karara varma şansımız olmayacak zaten . Tabi Ash'in en güçlü takımım dediği takımın yıldızının da Greninja olduğu gibi bir gerçek de var.

Yo, bana kalırsa Pikachu'yu kastetti, Pikachu, XY'ye kadar çok fazla yol katetti ve meyvelerini de lige gördük. Takımı taşıyan Pikachu'ydu ve Ash diğerlerine ayıp olmasın diye Pikachu'yla beraber güçlüler arasında onları da dahil etti. Sonuçta Ash'in hangi Pokémon'u iki maçta üst üste ikişer güçlü Poké alt etti? XP Yok, şaka yapıyorum tabii. En güçlü takımım dediği bir gerçek, lafı kaydırmaya çalışmak çocukça olur ama Greninja Ash'in en güçlüsü olacak bir şey yapmadı. Evet, güçlü, Ash'in rüya takımında olabilir fakat ben zaten hep söylüyorum, bu Pokémoncukları kıyaslamaya ne gerek var şu şundan güçlü, bu bundan diye. Şartlar, rakipler ve durumlar hiçbir zaman aynı olmadı, olamayacak da. Ki Ash dedi diyorsun da Ash'e göre en güçlü takımı o, bana göre en güçlü takımı belki Unova. Yine nesnelleştirmek yanlış :bigsmile: 
Alain ve Ash için bir ayrılık sahnesi olacak mı acaba Alain'ın sonu hakkında da bir bilgi yok O.O
(24-09-2016, 09:22 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alain ve Ash için bir ayrılık sahnesi olacak mı acaba Alain'ın sonu hakkında da bir bilgi yok O.O
Mairin ve bizim tayfanın yemek hazırladığı yer Sycamore'un laboratuvarı, büyük ihtimal Alain tekrardan onun yanında asistanlığa başlamıştır. Clemont ve Bonnie ile birlikte önümüzdeki bölüm ona da veda ederiz. Bölüm sonunda Ash ve Serena yalnız başlarına ilerler.
Alain Sycamore'un labarotuvarında asistanlığa döndüyse mutlu ama biraz hayal kırıklığı yaratacak bir son olur onun için. Mega evrim serisi ve anime de çok güçlü bir eğitmen olarak gösterildi. Ash'in yenemediği tek rakibi oldu. Sonu profesörün asistanlığı keşke şampiyonluk sonrası maçlarında birkaç saniyede olsa görebilseydik.
Clemont ile Bonnie XY&Z 44'ten sonra devam edecekmiş.
Greninja'ya veda bölümünde gözükmüyorlar ama.
Arkadaşlar sizlere sorum olcak teker teker cevap verirseni sevinirim okudum yorumlarıda çok kafam karıştı Ash ve Clemont Bonnie 27 ekimdeki bölümde ayrılıyor bunu anladım serena ayrılıyor kesin olarak ve Ash'e bu sezondan birşey verceklermi Sun Moon örnek:Greninja felan eskiden birşey verceklermi yani?.
(01-10-2016, 02:58 PM)Emirhan. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar sizlere sorum olcak teker teker cevap verirseni sevinirim okudum yorumlarıda çok kafam karıştı Ash ve Clemont Bonnie 27 ekimdeki bölümde ayrılıyor bunu anladım serena ayrılıyor kesin olarak ve Ash'e bu sezondan birşey verceklermi Sun Moon örnek:Greninja felan eskiden birşey verceklermi yani?.

Pikachu ile yeni bölgeye başlayacak. Diğer pokemonları belki ilerleyen bölümlerde katılır ancak Greninja imkansıza yakın çünkü 20 ekimdeki bölümde Ash ile Greninja'nın yolları ayrılıyor.
Tahmin ettiğimiz gibi Ash vs Alain Ash'e itibar maçı olacak :) Büyük ihtimalle berabere biter Pikachu vs Charizard. Greninja hala forma sahip olduğundan onu sürmemişler. 
Spoiler:
Alain mega evrim olmadan Elite dörtlü ve şampiyonla nasıl mücadele eder düşündürücü.