Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(06-05-2016, 07:41 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Erdi canını sıkabilir ama Looker'ın gelme ihtimali Cynthia'nın gelme ihtimalinden çok daha yüksek. Ama belli olmaz 13. sezonda Johto'dan Jasmine, 16 sezonda Lance'in kuzeni olan Clair gelmişti. DP ve BW serisinde bir gelenek oldu diyebiliriz Johto spor salonu liderlerinin Ash ile karşılaşması.

Evet, suratsız bulduğum şu adam. Aslında iyi bir tespitte bulunmuşsun. Johto'dan bir salon lideri gelebilir. Hoenn'den de gelebilir bir salon lideri. Gerçi Jasmine'in geliş nedeni Jasmine Diamond&Pearl&Platinum oyunlarından misafirimiz olmasıydı. Ama Claire'i getirmeyebilirlerdi de. Johto'dan gelecekse Ho-Oh hikayesi ile birlikte Morty gelsin, en sevdiğim salon liderleri arasındadır. ^sag.D Ya da Falkner...
Veya Unova Şampiyonu (sevmediğim başka bir adam) Alder gelebilir. DP'de o zaman bize Hoenn'in Şampiyonu olarak tanıtılan Wallace, BW'de Sinnoh Şampiyonu Cynthia gelmişti. Alder da denklemde, sıradaki isim.
Ben seviyorum Alder'i bir nevi Brock'u andırıyor.
Artık lig hakkında konuşabiliriz sanırım. =D Yani son gym badgeini alacağımız bölüm belli. Fillerları öncesine komazlarsa yaz ayını burada heyecanla geçiririz ve o aralar bu konuda kesin bilgiler (mesela the final Ash vs Misty yazıyorsa önceki maçları kesin kazanacak diyerek bütün olayı berbat edebiliriz. ) sadece spoiler olarak paylaşılır diye umuyorum. Sonuçta bu pokemon ile ilk ciddi lig olacak benim için. Öncesinde bulbapediadan bakıyodum heyecanlanıp. 001(D=) İşte bu ligi kazanırsa Ash ve olmaz ama yeni karakter,tercihen Bonnie, devam ederse benim favori karakterlerim Team rocketin de liglerde gayet başarılı şekilde yiyecek işindeki başarılarını göze alırsak sevimli bir aile lokantası işletmelerini istiyorum. Biliyoruz ki Jessie mutlu bir aile istiyor özünde. James ise bahçesiyle ilgilenmek istiyor.

Evet siz Ash ve Misty/Serena/diğerlerini shipliyor olabilirsiniz ama ben kolay kolay böyle işlere karışmam. Team Rocket shipping hariç tabikisi. V3 V3
Ben şu Ligdeki ateş ile sorumlu olan yaşlı amcamız vardı onu görmek istiyorum :D onun dışında Iris gelirse güzel olur :D
Misty salon lideriydi ve rahatça seyahat edebiliyordu ve hoenn bölgesinde gözükme nedeni togepiydi. May ve Dawn'da koordinatör oldukları için başka bölgedeki pokemon yarışmalarına katılıp görmek ve tecrübe kazanmak için seyahat edebiliyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam iris ash'ten ayrılırken johto bölgesine gidip johto ligine katılıcam demişti ve özel bölümde johtoda olduğu doğrulanıyor sanırım iris zor gelir kalosa =(
Iris ile Kalos Bölgesinde bana da zor geliyor. Belki seri sonunda Ash Kanto Bölgesine döndüğünde Iris ile karşılaşabilir.
Eğer yanlış anlamadıysam Twitterdaki bir Japon hayrana göre haftaya Protean'ın özelliği açıklanabilir. Sawyer ile savaşırken fragmanda "yetenek açıklama-belli olma" gibi bir şey deniyormuş. Ash-Greninja'ya yetenek denmiyorsa bu "yetenek" kelimesi büyük ihtimal Protean olacak. Zaten opening şarkı sözünde de "Protean ve Mold Breaker" dediğine göre yüzde de yüz Protean'a sahip olacak kurbağa.  Mold Breaker da Hawlucha'ya verilir. Talonflame'in de Flame Charge hareketi değişmez büyük ihtimal, o da openingde geçiyor çünkü.  
Greninja bir önceki bölümde Cut kullandıktan sonra Shadow Ball'dan damage yedi mi?
Böyle bir savaşta bu saldırı etkilemiyor diyerek heyecanı kaçırmazlar ama yanılmıyorsam pek etki yapmadı. Yapanlarda da önünde patladığı için , yoksa suradına vurup hasar vermedi cut ile çarpışırken.

Şimdi elimizde karşılaştıracak pek şey de yok. Gariban hasar veremedi pek TMNK'ye... -_-
Yeni karekter gelecekse o Zinnia olmalı cidden oyle bir karekteri harcamamalılar hatta kendi spinoffu falan olsun :d