Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Greninja büyük ihtimal Zygarde ile gidecek ve Ash'in bir bölümde 2 Pokemon bırakması da görülmemiş ve alışık olmadığımız bir olay :( Bir de Xerosic'in yanındaki Malamar %90 bizim psikopat Malamar, Clemont hipnoz olmuş gibiydi büyük ihtimal psikopat Malamar'ın işidir.
Arkadaş Kalos neydi Goodra'ydı
Kalos neydi Greninja Ash'ti

Ulan bi bölümde hepsi gidiyor :(
Greninja'nın Zyagarde ile gitmesi olabilecek en mantıklı şey zaten. Oluşabilecek tehlikelere karşı Zyagarde'nin sağ kolu olur Greninja.
Profesör Oak için en kısır seri bu oldu.
XY&Z 3 Kasım Özel Bölümü Fragmanı.
XY&Z Bölümlerinden Bilgiler konusunda son yorum bana ait olduğu için buraya attım.

Spoiler:
Bonnie'ye benziyor sanki.

[Resim: nEZjra.jpg]
Pokémon'da dünden beri gündem o kadar yoğun ki unuttuk onu. Herkes Bonnie'nin büyümüş hali mi demiş :D Atası olduğunu düşünüyor kalan kısım (flashbackler olacak gibi bölümde) ki bu daha mantıklı. Gogoat'ın sırtındaki Talonflame'liyi Ash ile, kızı da Serena ile özdeşleştirmişler zaten :D Kaliteli grafiklerin olduğu son iki bölüm kaldı, kıymetini bilmek lazım...
Acısıyla tatlısıyla bir seri bitti. Her ne kadar son sezona ve karakterlere karşı bir antipatim olsa da Team Flare olayları buraları sevdirdi bana. Sanki bütün seri Team Flare e adanmış gibiydi. Lig bile es geçilmişti. Son bölümlerin soundtrackleri de çok hoşuma gitti internetten bulursam listeme atmayı düşünüyorum. Clemont'un Clembot'a olan vedası Bonnie'nin Zygarde a vedası Dedenne nin yaptıkları biraz üzdü. Serena da sonunda anladı ne olduğunu ve gitti. Gidişi de güzeldi. Alain de artık Mairin ile kendi yolunda Shota da Steven ile takılmaya başladı. Son bölümlerde herkesi birlik içinde gördükten birkaç bölüm sonra herkesin ayrılması da garip hissettirdi.
"And to our own way Satoshi"
Şahsen XY animasyon ve hikaye olarak beni en çok tatmin eden seri oldu. Daha olgun bir Ash görmek, yol arkadaşlarının birbiyle uyumu, mantıklı savaş taktikleri ( ligi saymıyorum), güzel gymler ve güçlü liderleri, son evrimlere ulaşmış bir takım, bağ fenomeni ile özel form, ligi kazanamasada en azından final... XY benim için zirvedir bu yüzden.


En son BW yi izlerken DP yi final yapıp bıraksaydım keşke animeyi demiştim. Büyük ihtimalle SM yi izlerken XY için aynı şeyi söylerim gibi. Daha öncede çok eleştirildi ama o çizimler nedir abi. Ash in babası Müslüm Gürses çıkarsa şaşırmam yani. SM yi school arc ı merak ettiğim için school arc bitene kadar izlerim sanırım. O zamana kadar SM beni hikaye olarak yakaladı yakaladı yoksa XY finaldir benim için.

Sözlerime son verirken herhangi bir shipping destekçisi olmamama rağmen Serena yı tebrik ediyorum. Cesur kızmış. Şahsen benim işime gelir. Şu çocuğun bi sahibi olsunda adım başı shipping meydan savaşı görmeyelim artık.
Bu serinin tek içimde ukde kalan kısmı Tomo ve Astrid maçlarının geçiştirilmesi oldu. Bunlar gösterilseydi süper olacaktı. Hawlucha'nın Mega Absol'u yenmesi tek tesellim. Şu resmi gören serinin ana rival'ını Tomo sanır yav. Tomo ve Astrid'e ayıp ettiler.

Spoiler:
[Resim: 3A0O49.jpg] 

En beğendiğim 3 soundtrack:

Hawlucha theme
Spoiler:
Ash-Greninja theme
Spoiler:
ve Serena için çaldıkları Meloetta Relic Song 
Spoiler:


Bu arada son bölümü aşırı merak ettim.