Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(02-04-2016, 01:32 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Sinnoh'un efsanelerinin ikincil türü ejderdir. Ben en çok hoşuma giden Tao üçlüsü (Unova'nın meşhur efsaneler Zekrom, Reshiram ve Kyurem özellikle Kyurem siyah ve beyaz formları ile, Arceustan sonra en yüksek stata sahip pokemon) özellikle triünler olması hoşuma gidiyor.

Ben tam tersini düşünüyorum. BW oyunlarını sadece seriyi takip etmek için sıkılarak oynamıştım ve hiç memnun kalmamıştım ama Anime serisi benim için OS'den sonra en iyisiydi. kişisel tercih.
XY haric tüm oyunları oynadım ama black 2 white 2 kadar saran oyun baska bulamadım gerek hikayesi gerek karekterleri cok ısındım oyuna gizli gizemlerden tut nefis göndermelere kadar :D Ejderha pokemonları bana gore en güçlü türdür ama peri çıktı mertlik bozuldu :(
(02-04-2016, 04:32 AM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-04-2016, 01:32 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Sinnoh'un efsanelerinin ikincil türü ejderdir. Ben en çok hoşuma giden Tao üçlüsü (Unova'nın meşhur efsaneler Zekrom, Reshiram ve Kyurem özellikle Kyurem siyah ve beyaz formları ile, Arceustan sonra en yüksek stata sahip pokemon) özellikle triünler olması hoşuma gidiyor.

Ben tam tersini düşünüyorum. BW oyunlarını sadece seriyi takip etmek için sıkılarak oynamıştım ve hiç memnun kalmamıştım ama Anime serisi benim için OS'den sonra en iyisiydi. kişisel tercih.

Ben oyun hakkında yorum yapmadım. Anime olarak BW serisini, AG serisinden daha çok severim.
Bu hafta Pokénchi'de yanılmıyorsam, eski sahneler gösterilmiş yine ve bu anime direktörleri veya seslendirmenleri ile röportaj yapan kişi de yine sahnede tabii. Gösterilen sahnelerden birinde diyor ki "20 yıllık rüya" o da Pokémon Master olma. Bu seride bu kadar ciddiyetle bunu çok vurguladılar hem filmlerde hem animede. Büyük ihtimal şampiyonluk geliyor bence.

Spoiler:
[Resim: 149c96r.png]

Burada da Ash'e öğütler veren Lorelei'nin sözleri varmış. Ve Ash bu sözleri o gece Serena ile konuşurken söylemiş. İnsanlar da yorum yapmış "10 yaşında diyorsunuz ama büyüyor. Demek ki unutmuyor, hatırlıyor eskileri". Bu tarz cok yorum yapılmış. 

Spoiler:
[Resim: 2aetoqx.png]

Bunlar da Nisan ayında çıkan ürün görselleri. "Güncellenmiş ürünler" adı altında anime ve filmde görünecek olanlar. Mayıs, Haziran hatta bir kısmı Ağustos sonuna kadar satışta olacakmış. 


Spoiler:
[Resim: ta3tzq.png]

Spoiler:
[Resim: 11i27mx.png]

Spoiler:
[Resim: 2zgb1bb.png]

Spoiler:
[Resim: 2rq0g7c.png]
Lig şampiyonu olunmakla pokemon master olunmaz ama hadi bakalım. Lorelei (Prima) - Ash olayı ilginçmiş.

Bir de animede 20. yıl ile ilgili ben de değişik şeyler bekliyorum. Geçtiğimiz günlerde animenin 19. yılı kutlanmıştı. 20'de, AG zamanı 10. yıla özel yaptıkları gibi fazladan bir film çıkartabilirler (o dokuzun sonuna denk gelmişti, bu da 19'un sonuna denk gelebilir) Eski karakterleri göreceğimiz bir film güzel olur Love
Abi korkmaya basladım 20 yıl  sampiyonluk master falan final gelmez degil mi seriye?
7. gen çıkacak daha endişelenmeye gerek yok. Fire
Trollemezlerse ve cidden kazanırsa ağlarım.
10 küsür seneden beri :')
7.nesil yolda zaten. bu nesil şampiyon yapmaları mümkün değil ama ikinci yapabilirler. Anca 7.nesil de şampiyon yaparlar.
Ash'i bu takımla şampiyon yapmazlarsa bu saatten sonra zor yaparlar :D Şaka maka elinde bomba gibi bir takım var ve bu ligin çok mükemmel geçeceğini düşünüyorum bir de eski Pokemon'larını kullanır çok sağlam bir lig olur.