Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet 2.fragmandan anladığım kadarıyla Alain elinde mega evrimin enerjisini tespit eden bi cihazla mega evrimli bi Pokemon ararken Ash-Greninjanın gücüne şahit olur ve onla savaşmak ister
İlahi adalet :D

[Resim: BDnllD.gif] 
Üç gün kaldı :) Aylardır beklenen bölümlerden biri :) 
(31-01-2016, 05:33 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@creriksen TMNK diye bir şey yok. Greninja için uydurulmuş saçma bir takma ad.
Saçma? Tamam beğenmeyebilirsiniz ama başkasıyla ilgili bir şeyi eleştirirken düzgün ifadeler kullanın lütfen


Charizard'ın gelmesini de artık istemiyorum sanırım. Böyle çok dile düşen şeylerden çabuk sıkılırım ben. Amourshipping desteklemeyi de bıraktım bir süredir zaten -_-
@_Erdi_ yeni bölüm tahmini ne zaman geliyor :D
TMMK'nın saçma bulunması normal.


Buradan geliyor ve Teenage Mutant Ninja Kurbağa anlamına geliyor. Tabi haftaya olacak maçta o thunder punch ve Blast Burne dayanırsa Tank Mutant Ninja Kurbağa ,yenilirse ve ergen ergen tepkiler verirse Teenage Teenage Teenage Kurbağa olarak değiştirmeyi düşünüyoruz(ben ve diğer kişiliklerin tabi ki. Aramıza başka insan almıyoruz) .
Ama haftaya duvar masraflarını kim karşılayacak kim bilir. Eminim ki Greninja halinde iken hala bir Mega Charizard X vuracak bir de duvar.( Bunu Sceptile için söylerdim ama durum onda biraz kötü). Ama TMNK formuna geçince cut ve thunder punch aynı güçte olacak. Full attack+taugh claws = bilinmeyen yetenek +cut.Burada defanslari da katarsak TMNKnin attackı ve/veya defansı çok yüksek çıkar . Tamam zorluyorum .
@Victini8989 Normal yorumların gerçekten çok mantıklıyken bazen çok saçmalamayı seçiyorsun. Hatta bence bazen saçmalarken yalan da söylüyorsun ( pokemonu sevmemek gibi ) ama saçmalamayı o kadar çok seviyorsun ki hiç eleştiresim gelmiyor :D ama bence TMNK TTTK işi uzamasın. Hem başka çizgifilmin Pokemonun içinde olması hoş olmuyor hem de sürekli forumu takip etmeyen arkadaşlara açıklamamız gerekiyor. Senin de dediğin gibi çok mantıklı bir şey de değil :)
Yalan söylemeyi ve sacmalamayi seviyorum. Ama insanlarla ciddi şekilde tartışırken pek yalan söylemem. Pokemonu sevmemem doğruydu . O gün de söylediğim gibi korku dışında hiçbir duygum yok. Korkak bir insanım ama korku sayesinde hayatta kalı falan filan. Ama TMNKyı saçma bulmanizin sebebi ya hiç Ninja Kaplumbaga izlememis kadar küçük yaşta olmanız ya da isminin türkçe de farklı olması orasını bilemiyorum belki de hiç izlemediniz/sevmediniz. Doğaldır.
Lakin ben bu ismi uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. İyi geceler. Ha böyle giderse hepsine farklı farklı serilerden isim belirlerim.
O yüzden nickin Victini , o yüzden buradasın , o yüzden pokemon oyunları oynuyorsun falan filan. Neyse sana zorla sevdirecek değilim sevmiyorsan sevmiyorsundur umrumda değil ama tek duygun korkuymuş falan inandırıcı değil. Bu yorumu da yapmayacaktım da son yazdığına takıldım. Tatlı rüyalar.

Böyle giderse derken tehdit mi etmek istedin ? Eleştirilemez misin ? Kibarca kullanılmamasını istedim. Sen de kullanmak istiyorum dersin biter ona diyecek lafım yok ama tehdit olmamış...
Amaaaan neyse . Aynı şeyi tartismaktan ben bıktım heryerde. Ama yeter söylüyorum ben yalancı yalnız(yalın öz) bir insanım ve ilgi görmek için insanlara saçma davranıyorum mutlu musun?Nice seneler.