Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(14-04-2016, 08:13 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-04-2016, 04:51 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu Lysandre kimdir sorusunun cevabı basit Mega Evrimi barışçıl amaç için kullanan bir insan. Lütfen Lysandre ile ilgili spoileri okuyun.

Spoiler:
Tabi yersen. :D 

Birileri Mega Evolution 4'ün açılışını izlemiş sanki :D 

Hehehe. Ama iyi niyetli bir insan. Kendisi barşçıl amaç için kullandığını söylüyor.
Lysandre belkide en kötülerden biri ama isinde gayet cok iyi  yapıyor alain ise anakin gibi bilmeden karanlık isler yapıyor o nedenle nefret etme seviyesine geldim   neyse Plasma takımı forever <3 
Lysandrede giovanni gibi üssünden işleri yürütüyor zyagerde olayıda giovanninin meloetta olayına benzer şekilde sonuçlanır gibi. Ama Lyasandre'nin şu anki durumu buz dağının görünmeyen yüzü.
(14-04-2016, 09:02 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lysandrede giovanni gibi üssünden işleri yürütüyor zyagerde olayıda giovanninin meloetta olayına benzer şekilde sonuçlanır gibi. Ama Lyasandre'nin şu anki durumu buz dağının görünmeyen yüzü.

Giovanni ve Lysandre en sevdiğim kötü patronlar. Maxie, Cyrus ve Ghetsis adamlarını sattı ama Giovanni bunu yapmadı. Öbür yandan şunu çok fark ettim Giovanni Jessie, James ve Meowth'u eskiden çok azarlardı ve güvenmezdi. Galaktik Takımı bertaraf olduktan sonra Giovanni güvenmeye başladı. Unova bu üçlünün yıldızının parladığı yer ve umarım Kalos'ta aynı tempoyu tutturur. Pikachu'yu çalarken basit hırsız gibi duruyorlar ama keşif, bilgi alma ve araştırma konusunda iyi iş bitiriciler. Ben Giovanni olsam, kaldı ki bunlar casus zaten pokemon avcılığı yerine istihbarat görevi verirdim.
Arkadaşlar daha önceden söyledim yne söyleyeceğim bence giovanni ashin babası ayrıca lysandre de giovanninin baş düşmanı
ayrıca maxie yi tanımıyorum, cyrus sattı ve yo oldu ancak ghetsisin sattığını görmedim oda adamları ile birlikte içeri girdi ayrıca yan adamlar hepsinde de harcandı önemli adamlarını harcayan da tek sinnoh ta cyrus gördüm ama bence cyrus yanlış yazılmış gibi söylenişinden ve tim adı ve elemanların adlarından anladığım kadarıyla sirius olabilir mi?
Ash'in asıl rakiplerinin baş pokemonları = Charizard ve Sceptile
Ash'in en güçlü, en sevilen pokemonları= Charizard ve Sceptile (Pikachu ve diğerleri.)

Ve bunlara ek olarak pikachu eğitmeni lazım ligde savaşmalık. AAaaAAaa Bu günkü eğitmen Ash'in ligdeki sonu olacak. Şuracığa yazıyorum demişti dersiniz.
(14-04-2016, 10:53 PM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ayrıca maxie yi tanımıyorum
cyrus gördüm ama bence cyrus yanlış yazılmış gibi söylenişinden ve tim adı ve elemanların adlarından anladığım kadarıyla sirius olabilir mi?

Maxie Magma Takımı'nın lideri oluyor ve adı doğru yazılmış, Cyrus. Farsça kuruš kelimesinden geldiği düşünülüyor. Kuruš=güneş demek sanırım. Komutanların ismine baktığımızda gezegen isimlerine sahipler. Mars, Jupiter, Saturn. Cyrus için de güneş dersek onların komutanı, merkezi gibi düşünebiliriz.

Bu arada hazır lafı geçmişken Sun ve Moon'da Sinnoh'a, Cyrus ve Cynthia'ya gönderme olduğunu düşünenler var. Cynthia da synthesis'dan türemişe benziyor. Synthesis, yani Sentez de güneşle alakalı bir terim.
(14-04-2016, 10:53 PM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar daha önceden söyledim yne söyleyeceğim bence giovanni ashin babası ayrıca lysandre de giovanninin baş düşmanı
ayrıca maxie yi tanımıyorum, cyrus sattı ve yo oldu ancak ghetsisin sattığını görmedim oda adamları ile birlikte içeri girdi ayrıca yan adamlar hepsinde de harcandı önemli adamlarını harcayan da tek sinnoh ta cyrus gördüm ama bence cyrus yanlış yazılmış gibi söylenişinden ve tim adı ve elemanların adlarından anladığım kadarıyla sirius olabilir mi?

Giovanni'nin Ash'in babası olduğu sadece bir söylenti. Ghetsis, Reshiram'ın kontrolünü ele aldığında adamlarıda zarar görmeye başladı ve bunu gayet umursamadı. James orada diyor hatta "Ghetsis kendi takımlarına olacakları bile umursamıyor. Lysandre'ın baş düşmanı olup olamayacağı, Giovanni'nin Kalos'a gelip gelmemesiyle alakalı olacak bence.
Eğer o Metang Alain'ın ise yeni yakalamıştır. Çünkü 13. Bölümde iyileştirmesi için Hemşire Joy'a bir Poké Ball vermişti. Gerçi bunun altından bir sebep çıkacaktır ama bakalım ne olacak. Lig için yakaladığını sanmıyorum çünkü rozet toplaması gerekiyor öncelikle ve daha önce de hiç böyle bir hedefi olduğunu duymadık. Keyfiyle gidip E4 Siebold ile maç yaptı bu adam, yine E4 Malva'yı yendi, Hoenn şampiyonuyla (tanımasa da) maç yaptı, efsanevilerle karşılaştı, Z2'yi yakalattı neredeyse. Ligi pek takmaz bence. Sadece Mega Evrimli Pokémonları yenip en güçlü olmak istiyor demişti. Charizard'ın eğitiminde yardım amaçlı falan da olabilir yakalama amacı. 2. Fragmanda Metang'ın başka bir hamlesini veya Alain'ın ona emir vermesini görürüz büyük ihtimal o zaman daha net anlaşılır.

Spoiler:
[Resim: 14xm43.png]
Fragman bittikten sonra farklı bir melodi çalıp bölümden bir iki parça daha görünüyor ya Ash Noivern'i Alain de Metang'ı çağırıyor o sırada poketoplarından. Yani Metang'ın Alain'e ait olduğu bu fragmanın sonunda vardı.

Edit : Firebender de yazmış zaten önceden aynısını.

Alain pokemonlarımın en güçlüsü Charizard gibi bir tabir kullanmıştı sanırım yani başka pokemonları da vardı . Bence Metang eskiden beri olan bir pokemonudur.