Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash bence Sawyer'i yenecek, Alain'e yenilecek.
Bol savaşlı bi bölüm olucak
12nci bölüm "komedi bölümü" olmuş resmen. 3 fragman vererek de bölümün yarısını yayınladılar zaten acayip olmuş. Bölümle ilgili yorumuma gelecek olursak; Türk filmleri gibi olmuş, kavuşamamışlar yine. Gelecek bölümle ilgili ise Sawyer yine mi ezilecek? demeden edemedim. Mega Sceptile ile ille zorlamak istiyorlar Ash'i bu anlaşıldı. Hem Alain'ın Ash ile tanışma sahnesinde Roketlerin olması ilginç olmuş. Bir sonraki bölümde de Roketlerle karşılaşacak Alain, tanıyacaklar birbirlerini ve olaylar olaylar.
(28-01-2016, 08:23 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]12nci bölüm "komedi bölümü" olmuş resmen. 3 fragman vererek de bölümün yarısını yayınladılar zaten acayip olmuş. Bölümle ilgili yorumuma gelecek olursak; Türk filmleri gibi olmuş, kavuşamamışlar yine. Gelecek bölümle ilgili ise Sawyer yine mi ezilecek? demeden edemedim. Mega Sceptile ile ille zorlamak istiyorlar Ash'i bu anlaşıldı. Hem Alain'ın Ash ile tanışma sahnesinde Roketlerin olması ilginç olmuş. Bir sonraki bölümde de Roketlerle karşılaşacak Alain, tanıyacaklar birbirlerini ve olaylar olaylar.

Aynen ha :D Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama daha önce hiç 3 preview birden almamıştık.Ama Serena'nın duygularının en aşikar olduğu bölümlerden biriydi, animeyi yapanların amacının da bu olduğunu düşünüyorum.Bir evrim bölümü olmasına rağmen birçok şey sığdırmayı başarmışlar.Klişeydi ama hoştu bence :D

Sawyer bu sefer ezilecek ama o Honedge...Daha doğrusu geleceğin Aegislash'i...Sawyer'ın ligdeki takımı piskopat olacak.Sawyer'ın takımını Ash'in takımını karşılayacak şekilde geliştirdikleri yönünde bir elektrik aldım nedense.Greninja x Sceptile, Pikachu x Aegislash, Noivern x Salamence, Goodra? x Slurpuff... Ash'in iş şimdiden zor gözüküyor bakalım Sawyer'ın diğer iki pokemonu ne çıkacak.3 kalos 3 hoenn kullanır diye tahmin ediyorum.               
Victini'nin Metagross VS Pikachu hayalleri suya düştü desenize XP Ama Metagross iyi olur cidden. Talonflame'le rakip olurlar en azından.

Bu arada Monsieur Pierre'ün 'mademoiselle' deyişine bittim :D 
Dedenne erkekmiş bu arada. Tepkim:
Spoiler:
[Resim: tumblr_o1fjwoIUxN1tf388eo6_1280.gif]
Bu arada bugün çok şaşırdığım bir olayı paylaşmak istiyorum.Yabancı fan güruhu dans olayını o kadar mesele yapmış ki Akemi Omode bölümün asıl olayının evrim olduğu ile ilgili twit atmak durumunda kalmış.Senariste saldırmak nedir yav, sen anime izlemeyi bilmiyorsan yapımcılar napsın -_- Kalitelerini belli ettiler böylece gerçi çok şaşırmamak lazım zaten serebiiye falan rastgele baksan manyak birisinin yorumuna denk geliyorsun.
Saldırma derken amourshipping fanı mı yapmış bunu =( diyorum işte bir şeyin asla körü körüne fanı olmamak lazım diye. soğuma sırası amourshipping'te sanırım Undecided 
Aegislash vs pikachu daha iyidir. Ama böyle kılıç temalı bir pokemonu nasıl tam kapasitede kansız bir şekilde gösterecekler bilemiyorum. Pikachuya yakışan bir rakip olacak. Ama haftaya pek şansı olmaz. Pikachu gerek uzaktan elektrik saldırılarının ikisiyle gerekse yakın temasta iron tail ile Aegislash gibi über güçlü bir pokemona karşı başarılı olur. En olmadı TMNK'nın tek bir saldırı ile almasına uygun şekilde bırakır eğer TMNK'nın başarısını paylastirmak istemezlerse.

Ama ligde veya lig öncesinde en az bir kere yener Ash'i . Tabi Ash'e bu sezonu yenilgisiz şampiyon olarak bitirmek istemezlerse.
bu yoruma verilen her +1 = #Bonniedenbeklemezdik'e destek olcak AshxSerena shiplediğine kanıt ve bu hashtaga destdk vermiş sayılacak



Hashtag#Mietteyianimeyesokankişininevineateşlerdüşsünayakserceparmağini koselerecarpsineskisevgilisininfotografinalikeatsin
Ash'in Sawyer'i ezmesi bana DP serisinde Paul'un Ash'i ezmesini hatırlatıyor. Ligde Sawyer Sceptile ile Ash'i ezerse hiç şaşırmam.