Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Trip'i unuttun.
Trip'i severim ama çok şanssız. Başta Grass type seçmesi beni mutlu etmişti. Amacı direk şampiyonu yenmekti. Daha da harika.
Sonra karşınına Bouffalant'ın sap sipper'ı çıktı.

Daha da kötüsü ligin başında karşınına pikachu çıktı. Normalde yenmesi gerekirken elemelerde yenildi.


Bu sezon geri gelmeli.
Trip'i, Gary'den daha ciddi ve iyi buluyorum ama Paul başka.
Spoiler:
[Resim: XY103.png]


Bu ikisinin sonu ne olacak? Yavru yarasa genç yaşında aşk acısıyla baş başa mı kalacak ? Yoksa sevdiği kız noibata abi mi diyecek?

Hepsi ve daha fazlası bu perşembe bizlerle.
Ash e bu saatten sonra 3 seviyeli gelişen ve 2 seviyeli gelişen pokemon vermezler eski nesilden çimen tipi vereceklerse tropius olur yeni nesildende varsa tek seviyeli pokemonlardan verirler...
çünkü ashin şu anki kadrosu onu gerektiriyor. ama ben sırasıyla bayleef in gelip meganiuma gelişmesi, snivy gelip serperiora gelişmesini isterim...

Ashin bu bölgenin liginde bütün pokemonlarını kullanmasını diliyorum ve özellikle ashin bütün maçlarını tam olarak eksiksiz göstermelerini isterim atlamadan ve kısaltmadan...
squirtle gelişmeye açık bir pokemon du yani gelse gelişir bence blastoise olur goodra ve primeape ve pidgeotuda görmek isterim hatırlarsanız pidgeotto ligde pek mücadele etmedi yani görmedik. bütün kadroyu eksiksiz olarak kalos liginde görmeyi ümit ediyorum bulbasaur da dahil...
Ash'e artık çimen tipi vermezler bu kadar uzun süre 5 Pokémon'la getirdiklerine göre ya çok büyük şeyler planlıyorlar yada fanları ters köşeye yatıracak bi sürprizleri var 
Bencede Furkan haklı Goodra'dan, sonra sadece Noibat yakaladı. Dokuz aydır hala altıncı pokemon yok ya Goodra döner yada Oak'ın labatuvarından getirtecek.
(18-01-2016, 09:21 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önümüzdeki bölümlerde gözükecek pokemonlar:
.
.
XY&Z017 – Zapdos
.
.

Hesaplarıma göre clemonta düşüyor iş. Bir saniye elektric type uzmanına chespin vermelerinin sebebi bu olabilir mi?

Daha güzeli elektrik leyleğine karşı Talonflame izlemek olurdu ama Elektrikli Aslan vs Elektrikli Leylek savaşı da fena olmaz.
(18-01-2016, 09:21 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önümüzdeki bölümlerde gözükecek pokemonlar:

XY&Z014 – Zygarde (50%)
XY&Z015 – Chesnaught
XY&Z016 – Dragonair
XY&Z017 – Zapdos
XY&Z018 – Binacle
XY&Z019 – Sylveon
XY&Z020 – Delphox
XY&Z021 – Buneary

Bizi çok fazla fillerin beklediği aşikar.
Moltres'i gördük, Zapdos'u göreceğiz, Articuno'nun da eksik kalır yanı olmaz herhalde. X/Y oyunlarındaki seçilen starter ve yakalanılan Kanto Kuşu tanıtımını yapmak sanırım amaç. Ash Froakie seçmişti ve Moltres'li bölümde o ön plandaydı. Serena Fennekin seçti, o zaman Zapdos'lu bölümde o ön plana çıkmalı. Clemont Chespin'i seçti, o zaman o da plana göre Articuno'lu bölümde ön planda olmalı. (Serena ve Clemont'un partnerleri değişsin please! :D )

Chesnaught ve Delphox'un bizimkilere ait olmadığı zaten belli. Ama bu seride de Kalos Starterlarının son evrimlerini çok gördük. Yeni Pokémon az olduğu için aynı şeyleri önümüze çıkarıp çıkarıp duruyorlar.

Dragonair'li bölüm biraz ilgimi çekti. Binacle da kesin fillerdir.



Zygarde olayıyla da aklıma birkaç şey takıldı. Şimdi Roketlerin mavi-chan'ı bulması, Ash VS Alain'den sonra olacak gibi gözüküyor. Alain peki yanı başında kırmızı-chan varken neden önce mavi-chan'a gitsin ki?! Bu bana puni-chan'ın, kendisini Alain'e göstermeyeceğini düşündürdü. Zaten XYZ 1'de de pis pis bakmıştı Alain'e. Sevmedi galiba onu :D O zaman daha sonrada bizimkilerde olduğunu öğrenecek Puni-chan'ın Alain. Bu da işi daha da heyecanlı kılacak haliyle :D

Delphox ve Chesnaught'lu bölümlerle ilgili de Greninja'nın ön plana çıkabileceği düşüncesi yattı kafama şimdi. Ash Alain'e karşı yenilgi alırsa ikilinin güçlenmeye çalışmaları gerekecek (malum şimdiki güç kesmiyor onları) bunun için de süper antrenman materyali olur bu ikili.


XY&Z 20 de showcase bölümüdür kesin.
Gelecek bölümlerde görünecek Pokémonlar belli olmuşken taze taze konuşulan teorileri özet geçeyim. Biz de teori belirtirken yabancılarla aynı şeyleri düşünüyor muyuz? Bir bakalım.

XY&Z014 – Zygarde (50%)

Alev Takımı vs Roket Takımı başlangıcı burada olur. Fragmandaki gibi Alain gelir ve yüzde elli form ile kapışır...


XY&Z015 – Chesnaught

Ash'in yakalayacağı yorumunu gördüm ama çok kısa değinilmiş. 6. Pokémonu belli değil diye bu yakalama konusu hep açılacaktı zaten.

XY&Z016 – Dragonair

Iris'in dönebileceği ve Clair ile veya yalnız gelip bir Dragonair ile görülebileceği konuşuluyor. Noibat'ın evrim sahnesi burada olabilir veya olası canavar ruhlu bir Noivern'in kontrol edilmesi bu bölümde olabilir. Kimine göre de Drasna görünebilirmiş.

XY&Z017 – Zapdos

Bu bölüm ise Moltres vs Talonflame olayı gibi Zapdos vs Noivern olacak diyorlar. Tierno fotoğrafını çektiği için bu bölüm görünmesi zor diyenler de var. 

XY&Z018 – Binacle

Son gym ile alakalı olarak görülecek, James yakalayacak, Ash yakalayacak vb. söyleniyor.

XY&Z019 – Sylveon


20.bölümde showcase olursa bu bölümde showcase e hazırlık antrenmanı vb. olaylar olacak ve bu bölüm 20'ye aktarılacak diyenler var

XY&Z020 – Delphox

Aria görünecek (Ve Palermo da gelip Serena'ya laf edecek bazı konularda sanırım bu o bölüm).

XY&Z021 – Buneary

Biraz uçuk ama Dawn'ın geri dönüp Performerlık deneyimi yaşayacağı konuşuluyor :D