Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Torkoal93'ün önceden bahsettiği karakter özel şarkı çalışması vardı ya, bence Alain'i ve belki Clemont'u görürüz o projede de Serena'nın sesini duyamayız gibi geliyor. Onun şarkısı DoriDori fix çünkü. Ki böyle gayet iyi bence :D 
Spoiler:
(12-02-2016, 10:17 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün rastladığım yeni Pokémon hakkındaki muhabbetler dışında anime ile ilgili birkaç konu gördüm ve incelemek istedim. Bunu fırsat bilerek forumda da paylaşmak istedim.

1- Ash'in Greninjası'nın kullandığı Cut hamlesinden yakalanmış bir screenshot. Z? Gerçekten de bir rastlantı mı yoksa Zygarde ile ilgili bize bir ipucu mu vermek istiyorlar? Ash-Greninja'nın sürekli Zygarde tam form ile posterlerde görünmesi Ash ile Greninja'nın oluşturduğu enerji (kimine göre fusion kimine göre Mega) evrim konusu buna bağlanacak. 

[Resim: 34hgv1t.png]
.
.
.
Spoiler:
[Resim: tumblr_inline_nomjqoRBaU1rn0045_500.gif]

Greninjanın cut saldırısı ninjaların kullandığı küçük bıçakların şeklini alıyor.Onun dışında pek bir şey dikkatimi çekmemişti.Ama normal formunda saldırısının bu şekli alması sezonun adına ithafen verildiğini düşünüyorum.
Bence Goodra'nın geri dönmesi en mantıklısı aksi takdirde Sawyer ve Alain Ash'ten daha güçlü olacak bu gidişle ve seride genelde Ash hep yükseltmiş kendini Black and White'a kadar bu seride ya final ya yarıfinal görmesi lazım.Bence ligi kazanamaz ama en az yarıfinal için daha güçlü olması lazım. Hawlucha takımda zayıf kalıyorken Noivern'de umarım geliştikten sonra iyi olur megada zor tek çözüm yolu Goodra'nın geri dönmesi.
@Torkoal93 Konuşmuştuk daha önce dediğim gibi Greninja'nın evriminin Z evrimini olduğunun arkasındayım bence bu çok nadir görülüyor Ash'in Greniinjası gibi ancak bağ ile olabilen bir şey ve Ash-Greninja ile bence en iyi reklam olurdu onunla da yaptılar. Ayrıca yeni gelecek shiny Dragonair'i olan kız ile ilgili dediklerin çok ilginç geldi Serena'ya dişli rakip lazımdı bu kızla o açığı kapatacaklar büyük ihtimalle ikisinden biri Kalos Quest olacak(%55 Serena, shiny Dragonair'i olan kız %45)  diğer Shauna ve Miette bence onların seviyesine çıkamayacak gibi duruyor.  :think:
@Victini8989 Kunai mi?Ben pek benzetemedim ama güzel bir benzetme olurdu :D
Amelia'yı sevdim.Ash'i sevsin sevmesin.Bu pek önemli değil.Serena'mın dişinin kovuğuna yetecek bi rakip olsun yeter :imcool:  Şaka bi yana Serena'ya böyle bi rakip lazımdı.Hele şu Showcase'i Serena'mın elinden söküp alsın  da favorilerim arasına girer o zaman.Tabi hiç kimse bi Serena değil. :P
Amelia Serena'nın Alain'ı bence.Nasıl Ash'e kendisini ispatlamış güçlü bir rakip verdiyseler aynısını Serena'ya uyarlıyorlar.İlk karşılaşmada Ash nasıl yenildiyse Serena da yenilecek diyorum bakalım çıkacak mı :P
Uzun süredir buradaki yazıları okumuyordum. Halen Goodra'nın gelmesini bekleyenler, Z formu ile ilgili yorumlar, Alain'in ki -bencede-Charizard'ının abartıldığını düşünenler vs. Goodranın dönüşü belki, lig başladığı sırada olabilir. Bir sürpriz yapılacaksa o dönem yapılır. Bence en büyük sürprizi Ash'in Charizard'ına karşı Alain'in Charizard'ını kapıştırmak olabilir. Şuanda Alain ile Ash'in savaşlarının aralığı Charizard ve Greninja aralığında geçecek gibi duruyor. Bu arada, muhtemelen Z formunu Greninja'nın o hamlesiyle bir alakasının olduğunu ve buna bağlayacaklarını düşünüyorum. Yok yere, yapılmadı bana göre.
Şimdi ekran görüntüsü aldım. Cut kunai(?) oluyor bildiğin... Sadece düz çıbık değil -_- Ben sevdim bu animasyonu  Blush
Harbiden Kunai imiş.Çok havalı  :chipachipa: