Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(13-05-2016, 01:35 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
Arkadaşlar Ash'in takımı gerçekten çok iyi. Başta Ash'in Pikachu'yu kullanmamasının tek sebebi overkill olması. Unutmayın pikachu aynı pokemona arka arkaya yenilmeyen bir pokemon. Yani Alain'in Mega Charizard X'ini şu ana kadar devirmişti en geç ikinci denemede. -_-  Sawyer'ın sceptileı da bana kalırsa hala Trip'in Serperioru ile boş ölçüşemez hesabı siz yapın. Ve bu iki kişiliğin de takımlarında şu ana kadar bildiğimiz karakterlerle eğlenceli bir maç geçmeden sonuç belirlenir. Talonflame konusunda katılıyorum çoğunluğa ama bunun olacağını biliyorduk. Yani daha evrilmeden kendisini kanıtladı. Hawlucha son bir gösterecektir kendisini. Ama asıl rahatsız olduğum şey Noivern'e söylenenler. Kusura bakmayın ama elli defa iron defense diyorum 150 base stat üzerine. Ve Noinoi bu kardeşimizi dragon claw ile devirdi. Kusura bakmayın ama bunu da beğenmeyip normal diyorsanız animeyi sadece beğenmemek için izliyorsunuz . Ve bir çok insanın böyle şeyleri beğenmeme nedeni genelde yanlış anlamayın ama sadece kendisini üstün hissetme çabasıdır. Greninja'yı da yanlış anlamışsınız siz.. Hiç bir zaman bize normal halindeyken çok güçlü denmedi. Ki son bölümü dikkatli izlerseniz azcık Ash ve Greninja'nın normalde değişime başlayacağı sahneden sonra greninja ucubik bir hıza ulaştı. O hız ile saldırsaydı kazanırdı ama Ash hala anlayamamıştı olanların sebebini.

Kafaya takacak bir şey yok ya :) Ash yenilmeyegörsün millet hemen başlar yerin dibine sokmaya.Bu hep böyle olmuştur.Ash Paul'a ilk full savaşta kaybettiğinde neler denmişti tahmin edebiliyor musun..? Elbette tahmin edebiliyorsun :D 
Sawyer'ın Clawitzer'ı fena :D Ash'i baya bir zorlayacak :)
Sawyer'ın yenmesi bir bakıma iyi oldu çünkü Ash'in ligde yeneceği kesinleşti. Benim kurduğum fantezilerde Ash'i hiçbir zaman yenemiyordu ama yapımcıların böyle bir lüksü olmadığını çok çok önce öğrendik zaten. Clawitzer kırmızıyengeç takımı için Ash'in shinysini aşırı yakalamasını istediğim bir pokémondu ama Sawyer'ın gizli silahı olamaz. Yenilmesi bir Pikachu'ya bakar yani. :)
Sawyer'in aslında gizli silahı belli ''salamance'' şimdi sawyer'inde bilinen 5 pokemonu var bakalım 6. pokemon hangisi olacak aklıma gelen ve talonflame karşı kullanacağı bir swellow. Bu arada ash pikachuyu kullanmamak için neden inat ediyor anlamıyorum Clawetzira karşı hawluchaya göre çok daha mantıklıydı
Sawyer'ın gelişim kaydetmiş olması güzel bir gelişme.Sonuçta bu adam ligde Ash ile savaşacak ve bu maçın kıyasıya bir mücadele olacağının sinyalleri verildi.
Noivern sonunda ilk resmi galibiyetini aldı hiç de küçümsenemeyecek bir rakibe karşı.Çok sevindim.
Clawitzer,Ash'in yakalamsını çok istediğim bir pokemondu.Kingler ve corphishin ardından umutluydum da olmadı.Kısmet...
Greninjanın performansı çok dalgalı.Gerçekten tuhaf.Gardevoira kök söktürüp ardından sceptilea yenilmesi her ne kadar böyle kıyaslar kimi izleyiciler için yanlış olarak görülse de bence inkar edilemez bir ikilem oluşturuyor.Umarım şu evrim meselesi nihayete kavuşur da performansı artık belli bir standarta kavuşur.
Diantha'nın Cynthia gibi olaylarda rol alacak olmasıçok iyi olacak.Bölgenin şampiyomu sonuçta.Alder'ın team plasma olaylarında hiçbir yerde görünmemesi tam anlamıyla bir felaketti.
Hawlucha çok kolay harcandı maçta.Süre tasarrufu için kurban edildi.
Haftaya galiba wulfric'de ya 2 tane avalugg yada abomanow olacak ama büyük ihtimal abomasnow ben bir tanede mega taşa sahip olanından bekliyorum.
2 pokemonla ashin 3 pokemonunu yenmişte olabilir
Sonra diyordunuz ne gerek var Ash'in takımında Avalugg'a. Bakınız bütün takımı yerinden oynamadan deviriyor. -_- Şimdi Ash'in maçını ve bu acınası halini gören Sawyer bundan da yakalar bir tana mis. Unutalım arkadaşlar çeyrek finali falan. İlk 8 iyidir bu takıma. Neyini abartmışız anlamadım -_- Yok fena değil takım da. Da'sı var işte. Bu lig olmayacak kolay diğerleri kadar. Şimdi bakarsak Sawyer bile Tobias'ı yenebilecek düzeye çıkacak neredeyse Slurpuff'ının yeteneğinin sweet veil olduğunu hesaba katarsak. Ki normal yeteneği o ve anime Ash dışında bir karakter söz konusuyken hiç acımadan serpiştiriyor yetenekler =T Tamam profilden bakınca moon efsanevisine benzeyen gym lideri öyle böyle değil bir gücü vadetmiş olabilir ama bunun yanında bir kaç önemli cümle daha sarf etti orada. =Z Ayrıca daha önce söyledim defalarca yine tekrarlıyorum. Ligde mega sayısı şaşırtıcı derecede çok olacak. Yoksa Sawyer ve Ash'e biz extra güç verelim sıradan vatandaş daha çok çaba harcamak zorunda kalsın. Niye ? Çünkü biri şampiyondan biri Arceus'tan torpilli. Ne güzel pokeworld. 001(D=) Yok bir de benim anlamdığım , insanlar Ash'e bu kapasitede başka bir takım elemanı istiyorlar adı lazım değil baş harfi overrated fire lizard. Şimdi böyle diyorum çünkü Ash kaybedince ligde alakasız bir karaktere burası ben artık izlemem, sadece yeni nesil falan filan dolacak. Ben de bir yorumda katılıp diğerinde karşı çıkacağım. Sonrasında içimdeki iki insan pokemon konusunda da derinden ayrılacak. Yok ama cidden bu saatten sonra ben beklemiyorum Ash'ten ligde başarı falan. -_- Çabucak pokken arcı gelsin Ash orada poktakal (turuncu?, yoksa özel adı mı çevirmeye çalışıyorum yine -_- ) adaları tadında bir başarıya ulaşsın gerek pikachu'yla gerek ise diğer pokemon dostlarıyla zirveye yerleşerek, biz de Ash ,pikachu ve Team Rocket'in tropik (bu bölgelerin başka ismi olabilir ama siz anladınız olayı) maceralarını takip etsek. Sıkılmak değil de farklılık istiyorum birazcık -_-
Bence Wulfric'in son buz Pokemon'u Mamoswine,Beartic veya Aurorus'dan biri olacak çünkü Abomasnow ve Avalugg hem boyut açısından hem de güç açısından baya zorlu gözüktükleri kesin o yüzden Wulfric'in buz takımında normal küçük bir buz Pokemon'u olacağını düşünmüyorum aksine son Pokemon'un büyük bir buz tipi olacağını düşünüyorum bana sorarsanız tahminim Aurorus'dan yana ve büyük ihtimal de Aurorus olabilir tıpkı Grant ve Tyrunt gibi.Bir de 6. nesilde sadece 2 tane buz Pokemon'u çıktı ve 5. nesilde de 4 tane çıkmıştı biri efsane Kyurem diğer 3 tanesini salon lideri Brycen'in takımında görmüştük aynı şekilde Wulfric'in takımı da aynı olabilir.
Ben Wulfric'ten avalugg şov bekliyorum. Hatta tek başına Ash'i yensin rövanşta Ash onu yensin mega abomasnow görelim.