Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(03-07-2016, 11:10 AM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi öneriniz nedir spoilerı yiyeyim mi yemeyeyim mi ? :D Yemeyeyim dersem önümüzdeki süreçte karşıma çıkıp illa ki bu spoilerı yer miyim ? Çok da merak ettim açıkçası.

Bakma bence, nasılsa göreceksin üç gün sonra. Heyecanın kaçmasın. Bölümü izledikten sonra bakarsın hem fragmanına XP
Spoiler mağduru bende oldum keşke ilk bu konuya baksaydım neyse :D Mega Sceptile'ı bayaa merak ettim bakalım Mega Charizard X ve Ash-Greninja gibi rakiplerine tek darbe ile yenebilecek kapasiteye sahip mi :D Bu arada lige 64 kişi katıldı ilk maçlardan sonra 32 kişi kalmış olması lazım bu bölümde 3 tur birden olacak sanırım diğer bölümde yarı final olduğuna göre.
Hawlucha süpersin. Tür avantajı(ş ile yazmayı denedim ya ,neyse günaydın -_- ) falan ama gösterdi bize ne kadar ilerlediğini. Maçı hatırlamıyorum tam olarak gerçi. Not so trash now dimi. Ya da Maga Absol da mı trash. Kim bilir belki de bütün pokemon evreni bu şekilde tarif edilebilir. Uzatmamak lazım. Tekrar şeytani bir yaratık olmakla suçlanmak istemiyorum sanırım. Bu maçta Ash Greninja ,hawlucha ve noivern kullanacakmış. Bence harika takım. Tabi azcık fairy zayıflığı var ama olsun  -_-
Ne zaman fairylere karşı tedirgin olsam Fairly Odd parents geliyor aklıma  XD Kim bilir belki Noiven bir pokemonu devirdikten sonra Play rough kurbanı olur ve ...
Birşey sorcam bu kız Ashin rakipi ve Pokemon XY:Mega Evulation serisi 1.bölümde Alain ile kapışmış ve yenilmişti Yanlış hatırlamıyorsam.
(03-07-2016, 01:27 PM)frkyzgc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birşey sorcam bu kız Ashin rakipi ve Pokemon XY:Mega Evulation serisi 1.bölümde Alain ile kapışmış ve yenilmişti Yanlış hatırlamıyorsam.

Evet 17.filmde de Ash'i yenmişti
HAWLUCHAAA!!! İşte budur koçum benim :) Mega Absol'u yenmesini bekliyordum (hatta bir yıl önce yazmışım :P ) ama öğrenmesi çok heyecan verici oldu tabii.Astrid ile resmen filmin rövanşı oldu bu.Saha da oldukça sıradışı binalı sokaklı bir yer ki müthiş bir yenilik bu lig açısından.Çok güzel düşünülmüş.Sanırım yine filme bir gönderme var.

Gerek Pikachu gerekse Hawlucha olsun Ash-Greninja haricindeki pokemonlarımızın da megaları yenebildiğini bilmek çok güzel.Senkrosuyla psödosuyla Ash'in şimdiye kadar kurduğu en iyi bölgesel takım kesinlikle Kalos takımı.Talonflame ve Noivern'den de bu tarz büyük işler bekliyorum inş.

Bir de bilgilerin Astrid ve Remo'dan sadece biriyle savaşacağımızı söylemesi biraz endişelendirmişti beni.Astrid'i seçmeleri iyi oldu hem rövanş olacak hem de iki ligdir Ash bir kız karakterle savaşmamıştı.
Bakmayacaktım Yeni XY&Z Bölümlerinden Bilgilere ama bakmamamın bir anlamı kalmadı Shout her şeyi yazmışsınız :D
Eğer Ash Hawlucha Greninja ve Noivern'i kullanacaksa ve Astrid filmdeki pokemonlar ile savaşırsa tahminim şu yönde

Hawlucha vs Absol = Hawlucha
Meowstic vs Hawlucha = Meowstic
Noivern vs Meowstic = Noivern
Pyroar vs Noivern = Pyroar
Pyror vs Greninja = Greninja şeklinde sonuçlanabilir
Yeni bilgilere bakmadım ama o kadar kişi spoiler içine almadan yorum yapmış. Bari uyarı falan yazsaydınız bölümün en ufak bir anlamı kalmadı.
Spoiler olduğunu okumadan önce anlamamız mümkün değil. Sadece yeni paylaşılan bir bilgiyi bu şekilde okumak istemezdim. Biraz anlayış bekledim. Ayrıca bölüm bilgisinde de fragman olarak paylaşılmamış. Neyse bize olan oldu. Fragmandan önce burayı okuyan olursa fragmanı izlemesin.