Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(08-03-2016, 07:39 PM)EfsaneAntrenör Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir şey soracağım. Siz XY&Z çevirilerini yapıyor musunuz? Yoksa XY'de misiniz?

Önce forumda araştırma yapınız lütfen, hem soru için tam yeri olmamış, hem de buraya yazdığınız gibi 'XY&Z' şeklinde arama yerine yazdığınızda karşınıza gerekli konu çıkacaktır.
XY serisi yarısı Türkçe Dublajlı, yarısı Türkçe altyazılı olarak tamamlandı.
Sorduğunuz XY&Z serisinin ise ilk 13 bölümü Türkçe altyazılı olarak hazırlandı; tıklayınız.
Goodra umarım Bide'ı unutmuştur gereksiz bir saldırı hatta Rain Dance'in gitmesine de hayır demem.Muddy Water veya Power Whip'i görmeyi isterim Goodra'da.

21. bölüm de ilginçmiş, Clemont elden gidiyor mu ne :D
6. Pokémon kim diye, meraklıları biraz evvel bende Firabender'in '' Goodra '' dediğini ve buna çok sevindiğimi belirtmek isterim. Gerçekten çok erken bırakmıştı. Ve bence yersizdi. Tekrar görmek güzel ve özel olacak. Bu sezon alışılmışın dışında ateş ve çimen tipi pokémon yakalamadı kahramanımız. Açıkcası yakalamasın da zaten. Bir sürü var onlardan. Lig'e bu 6'lı ile gireceğini düşünmekle beraber extradan 1 veya 2 pokemon daha yakalayacağını düşünüyorum. Onun dışında, önümüzdeki bölümleri pek seveceğimi düşünmüyorum. Serena'nın tramvaları olacak gibi. 
Ben seviyorum rain dance saldırısını. Kullanılınca sanki sadece status değil tamamen iyileşiyormuş gibi gösteriliyor. Ki yağmur altında greninja görmek hoş olacaktır.

Bide yerine muddy water gelirse hoş olur bence de. Power Whip de fena olmaz gerçi de animasyonunu nasıl yaparlar ki. -_- Ama böyle durumlarda beklenmeyeni vermeliler diyorum, Sludge Wave mesela. Power whipin animasyonu mormuş animede. Fena değil ama Goomy iken de kulak(anten veya tam olarak ne ise)larıyla saldırmaya çalışıyordu bu gariban, büyüdü hala aynı mı olacak? Ama çok az kişi tarafından öğreniliyormuş ve böyle durumlarda bu nesil atlatmıyor sağ olsun :D

Bu gidişle Goomyye(istemsiz yazmışım kalsın XD ) ben bütün saldırıları yakıştıracağım. O yüzden sonraki konumuza geçmek istiyorum.

Bütün herkes anahtarları gizliden mi almış oluyor bizden? Jessie bile. Hiç hoş değil. Serena'nın gösterilerini geçseydiler daha iyiydi.Ayrıca Serena yine bize ısıtıp ısıtıp sunacak gibi duruyor. 8D Bakalım bu sefer yenilsin artık mümkünse. Yoksa diğer kraliçeler de düşecek gözümden.
Millet bana magara adamı diyebilrisiniz ama Alain ve ash kapısmasını yeni izledim ,Alain mega kullanarak biraz haksızlık yapmıs yani megasız bir dovuste greninja alırdı ayrıca bu greninjanın kaybettigi ilk mac galiba
(09-03-2016, 12:47 AM)Black_Prince Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Millet bana magara adamı diyebilrisiniz ama Alain ve ash kapısmasını yeni izledim ,Alain mega kullanarak biraz haksızlık yapmıs yani megasız bir dovuste greninja alırdı ayrıca bu greninjanın kaybettigi ilk mac galiba

Hayır esittiler Greninja da mega seviyesindeydi
Goodra'nın geleceği nasıl kesin oldu ? Ben hala geleceğini düşünmüyorum. Haa ama görmediğim bir bilgi spoiler falan varsa rica etsem atar mısınız ?  =P
(09-03-2016, 12:53 AM)Cezaqolk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Goodra'nın geleceği nasıl kesin oldu ? Ben hala geleceğini düşünmüyorum. Haa ama görmediğim bir bilgi spoiler falan varsa rica etsem atar mısınız ?  =P

Yeni XY&Z bölümlerinden bilgilerde var ordan bakabilirsin
göndere çekelim bayrakları, madem reyiz (Goodra) geliyor.
Sitede aradım bulamadım o yüzden yazıyorum lütfen kızmayın :D Şimdi greninja'nın abilitysi Protean olacak ya. Bu ability neden bu kadar iyi deniyor anlamadım. Bence niyeyse pek de güzel değil.(Kolay kolay sevemem her şeyi) Yani atıyorum surf yaptı daha sonra night slash yaparsa bu saldırı normalden daha az vuracak. Ne de olsa kendi türünden bir saldırı olmayacak. Tabi avantajları da var ama sizce Ash bu ability'yi iyi kullanabilecek mi? (Eğer bu konu vardı ise çok özür dilerim. Foruma greninja yazdımbütün konuları okudum bu yoktu. Protean yazdım zaten öyle bir konu yokmuş.)