Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(10-01-2016, 02:20 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-01-2016, 01:54 AM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben şuna inanıyorum Pokémon'un openingi tekrar karıkeçilmon şarkısı olduğunda Ash şampiyon olacak.

17. Sezon?

Cover değil direk ilk opening hali olduğu zaman. Kanal7 de başladığında manyakça sevindiğimiz zamanlardaki gibi...
(08-01-2016, 02:14 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mairin'in defteri, flashbackler, tanıtımlar, Mega Act... Yanılıyorsam düzeltin "hiçbirisinde" Mega Charizard Y görmedik. Bunun bir anlamı olmalı!

+Pokken'de Charizard'ın tek bir megası var o da X :D 

Tüm bunların anlamı şu: Mega Charizard Y promosyon için uygun bir figür değil Pokémon Şirketine göre.

Pokken'deki megalara bakarsak Charizard X, Lucario, Blaziken, Gardevoir, Sceptile var bunları animede önemli karakterlerde de gördük (Alain, Korrina, Meyer, Diantha, Sawyer).Anime oyunlara dikkat çekmek için pokemon gösterir, fanların hatırına göre pokemon göstermez.Şimdiye kadar Charizar Y göstermediyse gerek görmediği için göstermedi.

Bir başka oyun önemli oyun; Pokemon Tretta Ultimate Z.İnsanlar Japonya'da pokemon merkezlerinde uzun kuyruklara giriyorlar bu oyunu oynayabilmek için.Bu oyunun da başından beri gözümüze sokup durduğu iki şey zygarde ve greninja.

[Resim: gZX7M3.jpg]

Pokken ve Tretta gibi güncellenen oyunlar her şeyi haberini önceden veriyor.Serena'nın kısa saçını bile trettadan öğrendik ilk.Hiçbir yerde adı sanı geçmeyen Mega Charizard Y'yi bekliyorsanız animede çok kısa süreli gözükme veya hiç gözükmeme ihtimalini de hesaba katarak bekleyin derim.Sonradan hayal kırıklığına uğramak daha kötü.
Yeni söylentiler;

Ash bir Espurr edinecek
Wulfric'in Abomasnow'unun yeteneği soundproof olabilirmiş anti Noivern olsun diye
Noivern'in öğreneceği saldırı Air Slash diyorlar
Espurr mu o kadar güzel Pokémon varken   Onion011
Espurrrr gelirse sevinirim. Ash mi yakalar bilmem ama o rahatsız edici bakışı bile sevimli kendisinin. Kedileri sevmem şahsen ama takımda görmek istediğim güçlü bir pokemon. Belki de iki tane gelir. Açıkçası Bonnie ile gezmesini isterdim ama aşırı güçlü oluyor ufacık kız daha yolculuğuna başlamadan.
Bergmite volume 2
Avalugg ve ya Trevenant'ı tercih ederim Espurr yerine. Belki Ash önceki nesillerden de pokemon yakalayabilir.
Ash Pokémon yakalamayacak daha fazla -_- Goodra Rotasyonu için geç değil. Görebiliyorum o kamyonu, kamyonun kasasındaki yüzünde tatlı ifade olan Goodra'yı...

Squirtle'ı getiren Memur Jenny edasıyla getirecek o yaşlı amca Goodra'mızı :)
Goodra gelmez. Kendisi çok güçlü. Hatta TMNK standartlarında bile güçlü. Bana kalırsa TMNK vs Goodra maçını Goodra alır.
Bide'ın süresi dolana kadar deviremezdi TMNK goodrayı. Sonrası belli zaten.

Ash'e güçlü pokemon vermezdim ben de . Lig sonunda TMNK ninja köyünü korumak için gidebilir gücü Ash olmadan da kontrol edebildiğini anlayınca. Ki TMNK aşırı derecede güç düşkünü. Şuanda eğitmenle olan ilişkiyi sadece güç edinmek için yeni bir yol olarak görüyor gibi gelmeye başladı bana.

Ash bu sefer de ligi ilk 4e girerek bitirsin yeter . Çok bie -_-
Ash %99 şampi...