Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(10-03-2016, 10:01 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uberde şuan kendisi. Ve orada pek dayanamaz. Yani spaatacker olarak olmaz bence. =Z
Bence kalıcı uberde. Uberde yaptığım çoğu maçta bana yarar sağladı. Takımın en iyi oyuncusu olmuyor çoğu zaman ama en kötüsü de olmadı şu ana kadar hiç bir maçta. Özellikle Geomancy kullanmış Xerneas'a karşı çok zayıfım ama Greninja beni bir iki kere o durumdan kurtardı.

Greninja'yla ilgili Dig ve Fly'dan birinin de movesette olması gerektiğini düşünüyorum. Dig biraz sıkıntılı sen saldırıya başladığında karşına uçan tip atılabileceği için ama Fly iyidir bence. Riskli oluyor tabi orası ayrı.
Orada dayanmazz derken savaşta çoğu zaman OHKO demek istedim.
(11-03-2016, 08:13 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninja psişik ışından tek mi yiyor?

Toxic spikes kullanıyorum o zaman poison type olduğu için psişik saldırıları süper effective oluyor ve Greninja pert :D

Ve bu arada greninjanın neredeyse kendine has 2 saldırısı ve neredeyse kendi evrimlerine ait( froakie,frogadier,greninja,Greashinja :D)

abilitysi var. Özel pokemon dedikleri bu oluyor sanırım :D
14ncü bölümü altyazılı izledim. Dikkatimi çeken şey Giovanni'nin Team Flare hakkında biraz bilgisinin olmasıydı. Roketler ona söyleyince "biliyordum" dedi. Kalos'u sadece bizim üçlüye bırakmadığını gösteriyor bu. Demek kendi de araştırma yapmış. O halde Mega Evrim ve Squishy ile ilgili de araştırması artacaktır. Hatta bence elinde biraz bilgi var olarak sayarsak bu bilgileri arttıracak ve Kanto'dan bir Mega Pokemon ile karşımıza çıkacak. Team Flare vs Team Rocket sanırım XY&Z'de en bomba sahneler olacak. Şu 5-6-7 bölümlük neşeli, danslı, fillerli bölümler bir geçsin sonrası dehşet olacak umarım. Ash vs Alain rövanşı da maç usülü değil de, Squishy'yi koruma olayı yani "savaş" olacak. Kurbağa da yine kertenkelelerden dayak yiyecek çoğunun tahmini ile ki benim de öyle. 
İlk denemede Alain alamaz diyorum Puni-chan'ı. ancak benim de tahminim rövanşın Puni-chan vesilesi ile olacak olması.
Bu da XY&Z Filminin Fragmanı. Görüntü kalitesi olarak, çok iyi buldum. Bilmiyorum, paylaşıldı mı ama. Bu arada sanırım film de Mega Y kullanılıyor. Glalie üzerinde.

 
Acaba sizde dikkat etniz mi XY&Z de efsane kuşlarla geri sayım yapıyorlar daha önce Moltres 17. bölümde de Zapdos çıktı, ilerleyen bölümlerde de Articuno çıkar, yani birşey için veya eğlencesine geri sayım yapıyorlar :)
(13-03-2016, 03:27 AM)bulldogss_eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yani birşey için veya eğlencesine geri sayım yapıyorlar :)
X/Y oyun tanıtımı için desek daha doğru olur. Moltres bölümünde Frogadier dışarıdaydı Kalos başlangıçlarından, Zapdos'ta da Braixen. Articuno bölümünde de Chespin'i dışarıda görürüz yazın bunu kenara :)
@_Erdi_ Braixen Zapdos'u görmedi gerçi mağaradaydı çıktığında, tam bir kanıt olmaz bu tanıtım için. Ama Chespin'i görürsek Articuno bölümünde o zaman hak veririm sana bu da sözüm olsun  :D
Oyunlarda görmeleri önemli değil aslında, gerekli başlangıç Pokémonunu seçmiş olsan, o Pokémon PC'de de olsa efsanevi kuş, başlangıç Pokémon'una göre karşına çıkıyor. Tabii animede bu tanıtımı verdiklerini belli etmek için bu başlangıçları dışarı çıkartıyor olabilirler. Neyse Articuno'yu bekleyelim diyorsan âlâ :)