Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Team flare olaylarının ligden sonraya çıkacağını tahmin etmiştim ve güzel oldu. Öylece basit geçiştirmeler XY serisinin temposunu düşürürdü BW serisindede benzeri oldu Team Plazma olayları ligden sonra başladı tabi ligden önce Team Rocket olayları bitmişti. Alain'in lige katılacak ama umarım Ash'e ikinci bir Tobias yada Cameron vakası yaşatmazlar.
Alain vs Trevor kesinleşti

[Resim: L3aVDz.jpg]
Bu arada Looker gelirse gelirse başka bir kılıkta gelir ve derki "görüşmeyeli uzun zaman oldu Ash."
İlk tur maçları 3vs 3 olacak o zaman.En nefret ettiğim ilk maçların teke tek yapılması.Adalet mi bu diye isyan ediyor insan.Sinnoh benzeri bir lig geliyir demek ki
Alain neden ligde??? :( Sen git baska amac icin ugras sonra gel kisa surede rozet toplayip lige katil. Gerci burada da guclu rakiplerle karsilasabilir ama onceden bari belli etdeydiniz ligde olacagini...
alain paspas eder trevorı 
Tobias reyiz özlendin be, nerelerdeysen çık gel haşat et hepsini yine.
Ash'i yenecek kişide böylelikle belli oldu:Alain
Tahminimce Alain Ash'e kadar herkesi Charizard la yener. Ama Ash'e gelince ilk Charizard ı yollamaz.En son Charizard vs Greninja görürüz. Maçın sonucunu da bu belirler. Bana bu sefer Ash kazanacak gibi geliyor. Nedeni ise Ash çok ama çok uzun zamandır [ 20 yıl (animede bir yıl bile olmadı Ash hala 10 yaşında) ] bu amaç uğruna çabalarken, olayı iki gün önce öğrenmiş Alain kazanırsa yıkılırım Ash de yıkılır herkes yıkılır.
Ash'in Alain'ı yenmesi gereken yer openingden de anlaşılacağı (anladığım) üzere Team Flare olayları zamanı olur. Ki Greninja'nın da dönüşümüne ninja köyündekiler "kahraman" dediğine göre görevi o olur yin eyıllar öncesindeki gibi dünyayı falan kurtarır. Ligde sürpriz rakip bekliyorum ama Alain'ı da Sawyer'ı da yenerse karşısında gizemli biri olur onunla kapışır kaybeder Ash. Ama Ash'in ligde esas rakibi Sawyer benim için. Mega Sceptile vs Ash-Greninja'dan bile bunu anlamak mümkün. Sawyer da Ash gibi amacı tamamen lige odaklı ve mega evrim'i elde etmek. Ash'i de örnek alarak bu noktaya geldi. Alain ise farklı eğlencesine lige katılıp gücüne güç katabilir deneyim kazanarak. Ash bahsetmese girmeyecekti bile.