Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kadro şampiyon olabilir fakat çöp demeyelimde yeterli değiller diyelim. Şu sıralar Euro 2016 oynanıyor. Bir benzetme yaparsak Galler finale çıkabilir hatta kupayı kazanabilir. Ama bütün takım olarak iyi değiller onlarda Ramsey ve Bale takımı taşıyor. Bizde de Greninja ve Pikachu. Burada önemli olan eskiler gelmeyecekse bunların takımı ne kadar sırtlayacağı ve diğer no-name lerin vereceği ekstra katkılardır.

Bu arada Alain'den pseudo-legendary pokemonları içeren bir kadro bekliyorum nedenini bende bilmiyorum içimden öyle geliyor. Metagross vs Noivern ve MCX vs Ash-Greninja olacak. Dediğim gibi no-name pokemonlar ne kadar katkı verecek bu önemli. Final maçında kahramanlarımız Pikachu ve Greninja kesin bir galibiyet alacak.
(22-06-2016, 10:36 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serhat Torun, yorumumu -bu sefer anlayarak- tekrar okumanızı öneririm.Hoş olmuyor.

 Şunu belirteyim o yorumum size yönelik bir yorum değil.

 Charizard ve Sceptile neden görmek istemiyorsunuz? Onu çok merak ediyorum. Pikachu görmek istemediğinizi söyleseniz anlam verebilirdim. Her savaşı kazanacak diye bi kural yok ama gelip Cameron'a yenilior ise Hydreigon karşısına Oshawoot çıkarıyor yada Darkrai karşısına Torkoal çıkarıyor ise derim ki bu mantık ile Ash pokemon master olamaz. May'in Balbasaur ve Squirtle'ını evrimleştirdiler ama yıllarının Ash'in pokemonunu evrimleştirmediler. Trevor'a bile mega evrim verdiler Ash'e vermediler.
Çünkü Sceptile ve Charizard'ın Ash'in diğer pokemonlarının gölgesinde kalmasını istemiyorum.

Ligde 3 Charizard ve 2 Sceptile hoşuma gitmez o durum da var. Hoenn'de Tyson'ın da Sceptile ile lige katılması üzmüştü beni mesela. Ben Ash'in pokemonlarını tek görmek istiyorum. Bu ikisi dışında Gible da gelsin istemem çünkü çok Garchomp ve Ash'te çok ejderha gördük. Ama diğer eski pokemonlarının gelmesini isterim.

Edit: @pokefan123 illa ki diğerleri o ikiliden düşük olacak ama finale sadece Greninja ve Pilachu yetmez diye düşünüyorum. Diğerlerinin çabasını da göreceğiz. Bence şu anda Noivern dışında yeterli bir takım. Onu da off-screen antrenmanlarla güçlendiriyorlar.

meh
Video Mükemmel olmuş greninja sonunda yeni bir saldırı öğreniyor galiba ve o saldırıda büyük ihtimalle mega sceptile karşısında kullanacak gibi.
Sanırım Ash bu ligin Tobias'ı -_- Tam olarak değil de bu videodan sonra az Tobias olarak kalacak -_- Ash-Greninja darkrai , Sawyer Ash ,Mega sceptile Sceptile -_- TESADÜF? HİÇ SANMIYORUM -_- Alain de işte kenardaki bir karakter -_-
Greninja'ya hayranlığım bir seviye daha arttı.
Ash'in Altaria eğitmeni ile savaşı 3vs3  001(D=)

1:25 de blast burn'ü kafasına geri fırlatıyor sanırım. Yani umarım  Vsag_vsag
Ash-Greninja çok güçlü, takımı sırtlayacak potansiyele sahip ki şu an bile sırtlıyor. Bence Ash'in ligdeki başarısını rotasyondaki diğer pokemonlar belirleyecek. Hawlucha ve Talonflame özellikle kilit rol oynayacaktır.
Yeni hamle ne oyle acaba cok merak ettim :D