Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Benim Ash'in Charizard ve Sceptile'ını görmek istememe sebebim: Zaten ligde iki tane Charizard varken(üstelik ikisi de MegaEvrimliyken) bir üçüncüsüne; yine aynı şekilde MegaEvrimli bir Sceptile varken de Ash'inkine ihtiyaç olmadığını düşünmemdir.İhtiyaç olmamaktan kastımı açarsam: Eğer Ash açısından düşüneceksek (ve benim gibi şampiyon olacağını umut edeceksek) tabi ki bu çocuğun ikisine de, hatta Infernape'e, Snorlax'a falan da ihtiyacı var.Ama ben olaya biraz daha animenin asıl görevi olan reklam açısından bakıyorum ve bir ligde aynı pokeden ikişer, üçer tane olmasını gereksiz buluyorum.Onun yerine hiç görmediğimiz Boldore, Leavanny, Krookodile'ı görmek isterim.Kalkıp ta bu saydıklarımla yukarda saydıklarımı elbet güç olarak karşılaştırmıyorum ama anime isterse Ash'in Sceptile'ının alacağı galibiyeti Leavanny'e; Charizard'ınkini de Krookodile'a verebilir.Bu güç dengelerinin her an değişmesini Articuno indirip, Dusklops'a yenilen Charizard'dan veya Regice devirip, Panpour'un şamar oğlanı olan Pikachu'dan alışığım.Her izleyicinin beklentileri, istekleri tabii ki aynı olamaz,olmamalı da zaten; öbür türlü ne forum ortamının tadı tuzu, ne de bir anlamı kalırdı.Ben Boldore'u isteyeceğim sen Heracross'u, ben Krookodile sen Charizard, ben Leavanny sen Sceptile, ben Scraggy sen Primage, ben Unfeazant sen Pidgeot vb vb. Böyle böyle kırıcı olmadan gül gibi geçinip gideceğiz.Yani anlayacağınız üzere benim için üçüncü bir Charizard'lı, ikinci bir Sceptile'ı ligden ziyade; bir nesildir görmediğimiz Leavanny'li, Krookodile'ı, Boldore'lu, Palpitoad'lı lig daha zevkli geçecektir.
TMNK(ash-greninja) kanatları çiçeğe benziyor , Pokemon sun & pokemon moon bölümünde ABrandonToThePast'in videosu çiçekler hakkında. Hatırlamamışım , gözüme çarpmamış ama the future of the pokemon is something something flowers  =Z

Cidden kahkaha attım ya. Kim bilir yine ne kadar saçma bir saldırı geliyor :D Senpou Lava-Rasen Shuriken mi neydi, Naruto Madara ile savaşırken kullanıyordu 4 Kuyruklu'dan (Son Goku) güç aldığında kullanmıştı hatta.
Spoiler:
[Resim: 1fyc81.png]
 

Spoiler:
[Resim: 2nu7pxj.png]
Yine çakma yine çakmasın Pokémon :D Ayrıca şu kanatlar çok kötü be. Gerçekten tiksiniyorum her gördüğümde. Dev Shuriken direkt çıksa olmuyor muydu? Tek beğendiğim kısım ise geçmişi ile birlikte fragmanda tanıtılması oldu. Buralara nasıl geldiği gösterildi sonunda. Evrimleşir evrimleşmez yeni form aldı. Güç gösterisi yapıyor? E nereden geliyor bu güç? Ama bekliyorum bakalım kırmızı ışık olayı ne. AZ'nin Floettesinde ki kırmızı çiçek olayı olabilir gibi.
Bölümü izleyemiyorum MCY tek yedi mi ? Özelden yazabilirsiniz.
Bügün bölüm yok =Z Ama cevap evet olacak gibi -_-
Karıştırmışım ilk lig bölümünden sonra film haftası var sanıyordum. Böylesi daha mantıklı zaten.
(23-06-2016, 02:16 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Karıştırmışım ilk lig bölümünden sonra film haftası var sanıyordum. Böylesi daha mantıklı zaten.
Bu hafta sadece tatil. Ligin ikinci bölümünden sonra film. Yani yine bölünecek Undecided
Ortalama bir Ash-greninja kanatlarını kullanarak çılgın şekillerde saldırabilir.
[Resim: tumblr_o97vwkPuLZ1qgs3bao2_500.gif]
 -_- Şaka maka ama Ash'in eski pokemonlarından böyle savaşlardan sağ çıkabilecek var mıdır bilinmez.Şu anda takımdan sadece 4 kişi ne yazık ki bu maçlarda iş görebilecek  -_-  Eskilerden de bir snorlax ve belki infernape dayanabilirdi (shadow punch -_-) . Goodra bile kazanamaz Ash-greninja ile maç yapsa ne yazık ki  O_o
Saldırının türü de belli değil çok merak ettim acaba gelebilecek bir saldırının türüne göre su shuriken saldırısı mı değişiyor.
Lig mükemmel gözüküyor Vomit Greninja'nın yaptığı o turuncu saldırı/teknik/taktik çok epik olmuş.

En güzeli de finalist olacağımızı bilerek izlemek olacak herhalde :D Sinnoh'un rekorunu da egale etmiş bulunmaktayız.Şampiyon olamasak bile en azından çıtayı Alola için yükseltmiş olacağız.
Bu arada full savaş bilgilerinin gelip Goodra'dan bahsetmemeleri ilginç geldi bana Question