Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash'in 6. Pokemonu burada saklı duran kırmızı gözlü bir pokemon diyorlar.Posterler yalan söylemez ama bu kırmızılık da tuhaf.
Bu hangi poster yakınlaştırılmamış halini de atabilir misin ?
(06-03-2016, 04:44 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu hangi poster yakınlaştırılmamış halini de atabilir misin ?

Sanırım fragmanda bir sahne Ash'in takımının dizildiği sahne. Ancak altından bir şey çıkacağını zannetmiyorum.
Bu sahneye ait resim ama fake büyük ihtimal.İnsanlar 6.pokemon için bir ipucu arayıp duruyor.
Sanmiyorum bunun 6.Pokemon oldugunu ama yeni posterler gelebilir ve onlarda olabilir çünkü erkenden söylemek istemiyor olabilirler
Vallahi ben o kırmızı göze pek inanmadım. Eğer o doğruysa rakun. Ya da yukarıya acıyla bakan bir espeon. Hatta magierna bile olabilir. Ben pek bir şey çıkacağına inanmıyorum şahsen.
Bana fake gibi geldi ya. Pek umutlanmayın bence.
Şöyle de bir ihtimal var mesela Noibat yumurtadan çıktı 2 bölüm ön plandaydı yaklaşık 25-30 bölüm ortalıkta yoktu sanki hiç yokmuş gibi davranılıyordu yeni Pokemon'da öyle olabilir.Resimde göz var ya da yok o önemli değil ama 6.Pokemon'un filme kadar yakalanacağını düşünüyorum ve daha ilk fragmandan göstermemişlerdir bence.Belki de vardır Ash onu dışarı çıkarmamıştır her an her şey olabilir yani.
Bence 6.pokemonu mega evrimli bir pokemon olacak.O yüzden laboratuardan alması daha mantıklı olur.Bu arada James'in Inkay'i bırakmayı düşündüğü bölüm kaçıncı bölümdü ?
@Çisem Ekin

Sanirim 54ncü bölümdü.