Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ve anlıyoruz ki Serena sıradaki showcase'i kazanmış. Showcaseleri ve Master class'ı da ne yazık ki sıkıştırmışlar. Kocaman bir alkış gönderiyorum animetörlere. Hayır yani gidin Zygarde ile uğraşın neden showcaselere sarıyorsunuz ki bu kadar?! -_-
Yalnız Ash 8. rozeti bile almadan Serena'nın Master Class'a girmesi çok ilginç. Başka bir planları var anlaşılan.
3 Pokemonla master classa katılmak ilginç doğrusu...
Bence Serena önümüzde ki bölüm yenilecek sonra Noivern ve Binacle bölümleri var ondan sonra Braixen Delphox'a evrimleşip 3. kurdeleyi kazanacak ve Master Class'a katılacak.Şu 4 bölümlük maratonda Serena 3. kurdeleyi alır sonra sırada evet Master Class var ama ben bu kadar kolay olacağını sanmıyorum yani bölümün adı Master Class ama bu sadece dikkat çekmek amaçlı yapılmış olabilir nasıl Ash 8 rozeti de topladığında Pokemon Ligine 3 ay kadar bir süre oluyor bence Master Class'ta da aynısı olacak hemen yapmazlar hem o 2 bölüm sonra çıkacak olan Binacle'ı Serena bile yakalayabilir çünkü bu forumda hep bahsedilen bir konu var Serena'ya problemli huysuz Pokemon lazım gibisinden Dawn Mamoswine İris Dragonite gibi Serena'da Binacle Barbaracle olabilir çünkü 2 kafası var ve Dodrio'ya benziyor 2 kafa sürekli kavga ederse biri inatçı huysuz diğeri sessiz sakin olursa Serena'ya baya bir iş düşer bu Pokemon'u eğitmek için o yüzden uzun lafın kısası Master Class hemen olmaz ve Serena Binacle'ı yakalayabilir.
(18-02-2016, 05:55 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yalnız Ash 8. rozeti bile almadan Serena'nın Master Class'a girmesi çok ilginç. Başka bir planları var anlaşılan.

Aynen.

Serena'ya yeni bir uğraş verecekler bence.
Kalos Queen'likle vedalaşalım mı o zaman? Oysa ne kadar da destekçisi vardı kızın. Zar zor ikna ettiği annesi, şimdiki Kalos Queen, eski Kalos Queen, rakipleri Shauna, Miette, Nini... Ama en kötü bir Aria VS Serena görürüz gibi geliyor. Hayır yani annesi haklı çıkacak maymun iştahlılık konusunda ona üzülüyorum.

Yine iyi taraftan bakmak lazım, ya beş anahtar gerekseydi de Pancham ile Braixen'ı en az iki kere daha sahnede görseydik? Bardağın dolu tarafından bakmak lazım her zaman Sleepy 

Bu arada Ash'in GYM maçları arasında Serena hep iki showcase'e katıldı. Bu seferki aralıkta hem iki showcase, hem bir master class göreceğiz. Sweat Sıkıştırmanın kelime anlamı bu olsa gerek. Master Class büyük ihtimalle Snowbelle'de olacak. Artık Serena yenilince (veya kara bulutlar ona bir kez daha tuzak kurunca) Snowbelle theme çalar arkada -_- 

Spoiler:

Jessie de giremez master class'a bu saatten sonra. Tabi AG'de yaptığı gibi birisinin kimliğini çalmazsa. Nini'ye karşı böyle bir şey yapacakmış gibi geliyor :D 
(18-02-2016, 09:45 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kalos Queen'likle vedalaşalım mı o zaman? Oysa ne kadar da destekçisi vardı kızın. Zar zor ikna ettiği annesi, şimdiki Kalos Queen, eski Kalos Queen, rakipleri Shauna, Miette, Nini... Ama en kötü bir Aria VS Serena görürüz gibi geliyor. Hayır yani annesi haklı çıkacak maymun iştahlılık konusunda ona üzülüyorum.

Niye ki, Serena'nın Kalos Queen olma ihtimali her zamankinde daha yüksek.Haftaya Amelia'yı geçtiğinde kendisini iyice kanıtlamış olacak hem.Aria (ki bence onun da günleri sayılı) hariç Serena'dan daha iyi bir performer gören varsa söylesin.

Sıfırdan bir şeye başladı ve hayaline varmak üzere.Bence harika bir iş yaptı.Dawn ve May kendi rakipleriyle çekişiyorlardı hep, Serena çıtayı yükseltmiş oldu.

Serena muhtemelen bir tarz kılık kıyafet değişikliğine daha gidecek.Asıl Serena'yı daha göstermediler gibi bir his var içimde Angel
Kalos Queen olduktan sonra mı yeni uğraş bulacak? Şaşırtıcı. Yani Kalos Queen olduktan sonra yerine getirmesi gereken sorumluluklar olacak illa, öyle kafasına göre ben gidiyorum, bırakıyorum diyemez. Ya da kendime yeni bir yol çizeceğim. Tabi ödülü alıp kenara çekilirse bilemem.

Zaten Serena'dan daha iyi bir performer gördüğümüzden böyle düşünmedim, malum Serena'nın bugüne kadar ki bütün showcaselerinde bir talihsizlik bulutu vardı üzerinde ve bunlar iki showcase kaybetmesine sebep oldu. Ve Aria'nın da iyi bir performer olduğunu biliyoruz. Serena'dan daha iyi konumu şuan. Palermo da Serena'ya Aria'yı yenemezsin dediyse vardır bir bildiği. Zaten showcase ile master class arasında üç bölüm falan var. Bu kız şimdi hangi ara Palermo'nun tavsiyesini uygulamaya çalışacak da Aria ile mücadelesinde bunu kullanacak? 

Master class'tan sonra bir stil değişikliği iyi olur cidden. Ve Ash'in ligi sonrası bu ekip dönerse Serena'yı yeni bir uğraşta görmek de güzel olur.
(18-02-2016, 10:22 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kalos Queen olduktan sonra mı yeni uğraş bulacak? Şaşırtıcı. Yani Kalos Queen olduktan sonra yerine getirmesi gereken sorumluluklar olacak illa, öyle kafasına göre ben gidiyorum, bırakıyorum diyemez. Ya da kendime yeni bir yol çizeceğim.

Kim demiş ya öyle ne sorumluğu :D Biz kazanırız sonra da yeni hayallere yelken açarız bir şeycik olmaz.

Bence Battle Maison'a gitsin Serena tam ona göre :D Hem savaşlı bir şey olsun.Ben Serena'nın savaşmasını istiyorum.
Spoiler:
[Resim: rZq62P.jpg]
Ash ve Alain bir daha savaşmaz mı acaba diye düşünmeye başlamıştım. Ama şimdi resmen Greninja'nın rakibi Mega Charizard X denmiş. 


Ligde Goodra'nın döneceği kesin ama umarım sadece o dönmez. Goodra gelse bir maçta yıldız olsa ya da iki maçta gözükse yeter. Greninja'nın çok fazla kullanılacağını sanmıyorum ligde. Zaten Mega olmayan pokemonlara tek atıyor.  :D Krookodile ve Leavanny birer maçlık gelmeli. Sinnoh'tan da gelecekler olabilir Infernape, Gliscor  öncelikli tercihim olur.  Gible zaten iki ejderha varken biraz zor. Kanto pokemonlarının dönme ihtimali her zaman var. Mümkünse Johto görmeyelim :D 


Noivern geliyor efsaneler çekilsin 8D Talonflame ve Noivern'i boş yere efsanelerle savaştırdıklarını düşünmüyorum. Greninja ve Pikachu'yu zaten biliyoruz. Hawlucha da Oshawott ya da Torkoal seviyesinde olacak bir pokemon değil. Karakterine de uymaz. O yüzden lige umut dolu bakıyorum şimdiden. Ve en geç 10 15 bölüm içinde lig başlayacak gibi geliyor bana.