Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Serena'nın performansını buldum:


Gösteri sonu dışında çok iyiydi. Palermo'nun bakışlarından baktım aynı en sonda :D 
Serena ezdi geçti resmen ama Sarı saçlı teyze (ismini unuttum) neyini beğenmedi anlamadım.
Palermo neden en son yüz ifadesini değiştirdi anlamadım ben
Pokémonlarıya fazla içli dışlı olmasının onun zayıf noktası olduğunu düşünmüş olabilir belki Question
(26-02-2016, 12:09 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokémonlarıya fazla içli dışlı olmasının onun zayıf noktası olduğunu düşünmüş olabilir belki Question

Serena diğer Ryhornları bırakıp yalnız olana gittiğinde de ters bir bakış atmıştı sanırım. Mantıklı. Eğer gerçekten bundan dolayı azarladıysa Serena'ya kesin Kalos Quenn oldu gözüyle bakıyorum. 
Yalnız şu an fark ettim
Spoiler:
[Resim: d3nqjZ.png]  [Resim: 578R9M.png] 
Benzemiyorlar mı 

Neyse konuyu dağıtmayayım Palermo öyleyse direkt gözümden düştü sonunda Paul'un annesi çıksa şaşırmam.Serena ise Amelia'nın shinylerine ve ardarda gelen kombolarına rağmen Hem gücü hem de zarifliği beraber kullanarak seyircilerin kalbini kazandı. 
(25-02-2016, 08:29 PM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o noivernin ashin noivern i olduğundan şüphelenmeye başladı çünkü fragmanda evrim geçirdiği gözükmüyor umarım o noiverm bizim noibattır.

Tabi ki de Ash'in Noivern'i o fragmana dikkatli bak lütfen Noivern göründüğünde mavimsi beyazımsı parıltılar var bu da evrimleştiğinin kanıtıdır.
Spoiler:
Noibat 17.bölümde Zapdos ile savaşırken evrimleşecek.

Yeni farkettim introdaki ash'nin greninja'yı kaybettiği yer 7.gym ye benzemiyormu
Aslında düşünüyorumda ash sinnoh ligindeki yarı final maçına Primeape, Charizard, Sceptile, Snorlax, İnfernape, Pikachu takımı ile çıksaydı bence % 100 kazanırdı. aslına bakarsanız kalos liginde bütün pokemonlarını görmek isterim, primeape, pidgeot, squirtle, goodra, bulbasaur ve %0 dahi olsa butterfree' yi görmek isterdim. Ayrıca biliyorum belki zor ihtimal ama ash e riolu, kalosa ait çimen tipi pokemon ve gallade vermelerini isterdim.
(27-02-2016, 09:16 PM)galaxymercury14 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında düşünüyorumda ash sinnoh ligindeki yarı final maçına Primeape, Charizard, Sceptile, Snorlax, İnfernape, Pikachu takımı ile çıksaydı bence % 100 kazanırdı. aslına bakarsanız kalos liginde bütün pokemonlarını görmek isterim, primeape, pidgeot, squirtle, goodra, bulbasaur ve %0 dahi olsa butterfree' yi görmek isterdim. Ayrıca biliyorum belki zor ihtimal ama ash e riolu, kalosa ait çimen tipi pokemon ve gallade vermelerini isterdim.

Bence kazanamazdı, abi zaten Tobias'ın diğer Pokemonlar'ını bilmiyoruz o yüzden ben bu konuda sağlıklı bir yorum yapılamayacağını düşünüyorum.