Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemonun günü ver saatini bilen birisi yazabilir mi bide link verirse güzel olur. Paylaşılmıştı ama bulamadım
Her Perşembe saat 12.55'te https://mov3.co/en/tvtokyo/ adresinde bir aksilik, ertelenme olmazsa yayımlanıyor.
Yer işareti olarak ayarlayın isterseniz.

Bir de eğer kaçırdıysanız o günün akşamında https://animeonline.to/ adresinden izleyebilirsiniz (to, co, lol, tv diye değişebiliyor bazen anime sitelerinin sonu) ya da https://www.goodanime.co/ adresinden... 17.00'a kadar bu sitelerede yükleniyor bölüm bir aksilik olmazsa.
Pikachu o kadar uzun zamandır savaşmıyor ki Thunderbolt kullanmayı unutmuş.
(21-05-2016, 09:52 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu Kalos ekibinin ayrılığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ekip hakkında seri bittikten sonra adam akıllı, güzelce bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum zaten ama düşüncesi bile... İlk defa güncelde takip ettiğim ekip bir kere, yerleri şimdiden ayrı oldu bende :) 

Benim 3. olacak bu bakalım.DP'nin finali çok güzeldi.Duygusallık açısından olsun, macerayı noktalama açısından olsun DP'yi taçlandıran bir son olmuştu.O zaman animeyi ingilizce takip etmeme rağmen finali Japonca'dan izlemiştim.Ending de çok iyiydi o zaman tabii.

Açıkçası XY'nin o seviyeyi tutturabileceğini pek sanmıyorum.Kötü olduğundan değil ama 3 senelik bir seri olacak.Malum bir ekibin 3 sene durması ile 4 sene durması arasında büyük fark var.Ayrıca güzel bir ending yapmalılar yani Puni-chan song ile olmaz iş :D Tabii bunlar teknik ayrıntılar, seviyorsan karakterlerden ayrılmanın verdiği bir hüzün olacak hiç şüphesiz.Ama güzel şeyler bunlar, karakterlere veda etmek de güzel.
Şu Puni-Chan Song bir gitse iyiydi :D Openingler bence çok çok güzeldi hele de eski Japonca openinglerle karşılaştırınca ama Dori-Dori ve Roket Takımı'nın tek bölümlük endingi hariç endingler çok kötü bence.
İkinci fragmandan görüldüğü kadarıyla pikachu roket takımıyla kapışırken bir baygınlık geçirir gibi oluyor ve ash-greninja usta formunda gözüküyor. Greninja'nın pikachuyu olan sevgisi ortada eğer roket takımı giant water shuriken'e maruz kalırlarsa bu sefer havaya uçmazlar direk galaksi değiştirirler :D
Bence Kalos ekibi ayrıldığında duygusallık olmalı ,hüzün dolu vedalar güzel oluyor.DP'de ağlamıştım,BW'de duygusal sahne yoktu o yüzden ağlamadım.Clemont kalsaydı ya onun icat yaparken patlaması çok komik hihihi ^_^
(10-10-2015, 07:15 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninjayı abartmayın yani Ash'e benziyor da olsa abartmayın, hayal kırıklığına uğrarsınız. Erdi yazdıklarınla buradaki ana kabülü de yıktın. Evet tür avantajı animede önemsiz bu nedenle sırasıyla, charizard, mega charizard ve türevleri greninjayı lige kadar yenecek :)

ash grenenja hafife alınacak bir pokemon değil grenenjada öyle ama ash grenenja 1kez daha evrim geçirm,ş gibi oluyor.
Ash greninjayı xy serisi sonunda bırakır mı bilmiyorum ama aklıma bir neden gelmiyor dünkü türkçe 23. bölümü izledikten sonra nabızlarının senkronize olup beraber hareket etmesi ile formun nedenini anladık greninja ash olmadan diğer greninjalardan pek bir farkı yok yeni seride mega evrim varmı bilmiyorum ama büyük olasılıkla vardır ash de mega evrim olmayacağına göre büyük ihtimalle ash'in yanında devam eder.
Kesin olmamakla birlikte şunlar var Vsag_vsag

XY&Z31 - Parting with Serena! The Pancham Village!!
XY&Z33 - Siege on Lumiose City! Team Flare Attacks!! (Part 1)